Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec. Mám problémy se svým fáčkem. Mám fávo s karbcem a teď se vyskytl problém že mám plné sání oleje. Auto vůbec nechce jet na volnoběh zhasíná a svítí kontrolka stavu oleje. Chladící kapalina se neztrácí. Nevíte v čem muže být problém. Prosím poraďte

Koľko oleja máš v motore? :)

• Autor

moc tam nebude, ale před týdnem sem dolíval cca 1 litr

Tak to skontroluj,pretože,ak tam bude veľa,tak Ti tam tečie benzín cez membránu a potom Ti ho kompresia tlačí až do sania.To že Ti svieti kontrolka mazania ma na svedomí,že máš riedky olej."alebo naprd čidlo,to je ten lepší prípad" :) S tým môže súvisieť aj ten volnobeh,že Ti ho neudrží.Tak to zistí a ozvi sa

a vzduchový filtr je v jakém stavu?

• 6 let později...

Podobné sa stalo aj mne, už dlhšie sa trápim s voľnobehom a zlými emisiami, výkon tiež nie je čo to bývalo. Vrchol bol keď som bol prebehnúť auto a zrazu začalo šklbať a spomaľovať. Zrazu zadymilo, a ledva ledva som prešiel 3km, potom motor zhasol, vystúpil som a vyzerá že sanie bolo plné oleja pretože z nasávacej trubky tiekol a nechal som na ceste poriadnu škvrnu. Nerozoberal som to ešte ale plastový prívod sania presakoval olejom a vyslovene hrčal na cestu prúdom. Auto už dlhú dobu neviem nastaviť, voľnobeh raz 1500ot, inokedy 300 a zhasína, na voľnobehu sa hrozne ťažko zberal do otáčok, akoby ho dusilo niečo. Myslel som, že tesnenie pod hlavou, ale bolo dobré, pre istotu vymenené. Chladiaca kvapalina sa nestráca. Olej bol asi v pólke odmerky. Ak by sa niekto stretol s podobným niečím, prípadne nejaké tipy. AC pumpa bola dlhodobo v pohode. Díky

• 5 let později...
V 10. 4. 2017 na 21:49, myrace25 napsal:

Podobné sa stalo aj mne, už dlhšie sa trápim s voľnobehom a zlými emisiami, výkon tiež nie je čo to bývalo. Vrchol bol keď som bol prebehnúť auto a zrazu začalo šklbať a spomaľovať. Zrazu zadymilo, a ledva ledva som prešiel 3km, potom motor zhasol, vystúpil som a vyzerá že sanie bolo plné oleja pretože z nasávacej trubky tiekol a nechal som na ceste poriadnu škvrnu. Nerozoberal som to ešte ale plastový prívod sania presakoval olejom a vyslovene hrčal na cestu prúdom. Auto už dlhú dobu neviem nastaviť, voľnobeh raz 1500ot, inokedy 300 a zhasína, na voľnobehu sa hrozne ťažko zberal do otáčok, akoby ho dusilo niečo. Myslel som, že tesnenie pod hlavou, ale bolo dobré, pre istotu vymenené. Chladiaca kvapalina sa nestráca. Olej bol asi v pólke odmerky. Ak by sa niekto stretol s podobným niečím, prípadne nejaké tipy. AC pumpa bola dlhodobo v pohode. Díky

Ahoj, načo si potom prišiel? Obdobná vec trápi aj mňa 

@XpavR79 necituj příspěvek přímo nad sebou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.