FilipV Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tak třeba se ti tam podaří nějak přidělat tu původní lištu pod světlama, je vyšší než ta nová, jelikož staré světlo je nizší, tak musí vykrejvat větší prostor pod světlem. Ale spíš bych volil i výměnu světel, vypadá to líp, nedá to moc práce a ani ta světla nejsou moc drahá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo_PP Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 asi to tak urobim, ide totiz o to ze mam prasknuty svoj naraznik tak to idem menit a jeden znamy mi povedal ze ma jeden v garazi ale face. Skusim teda zohnat este aj svetla asi, nech to mam v celku. Ak by mal niekto svetla nech sa ozve, najlepsie z okolia Popradu, alebo Pardubic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Tiez som namontoval RS naraznik a face svetla. Vystuhu som nechal povodnu. Prsvedcil som ju..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Zajímavá ta maska! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatyCZE Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Tak i ja jsem se nakonec odhodlal k prestavbe. Nejvetsi prace byla prepinovat ty svorkovnice bez vypichovaku. Zkousel jsem to vsim moznym co ma spicku ale za boha jsem to z toho nedostal. Pomohla flexa a brusnej kotouc, svorkovnice jsem opatrne zbrousil nez z nich ty piny vypadly samy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 23. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2009 Joo tak to je dobrá možnost demontáže pinů...ono to nechce ani tak špičku jak průměr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FIENDMAN Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Zdravím všecky, jen malej dotaz čirou optiku už mám jen mi chybí blinkry a nechce se mi vyhazovat tolik peněz za originaly... De mi o to jestly když koupim made in Tchaiwan tak estli nebude někde problem estli je někdo ma a třeba jestli se mu nemlží nebo něco jineho a popřípadě kde je koupil... Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladda Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Ja jsem kupoval blinkry na aukru jeden za 150 kč zatim se nemlži a sedija v pohode . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) Omlouvám se předem, jestli se to už tady řešilo ale mám takový dotaz, pasuje předface přední nárazník na face výztuhu ? Dík Radim Editováno: 11. Září 2009, autor: Radim205D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 No pokial pasuje face naraznik na predface vystuhu s tym,ze vystuha sa sklepe,tak predface naraznik pasuje na face vystuhu bez uprav. Osobne som nahadzoval face naraznik na predface vystuhu s miernymi upravami,takze opacny proces povazujen za bez problemovy. Len nechapem,kto chce predface naraznik na face model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim205D Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) nechapem,kto chce predface naraznik na face model. Nene kára je 99´ Nechce se mi upravovat předface výztuha kvůli face světlům, když mi jedna face výztuha leží na dílně. A až bude někdy čas, tak dam i nárazník ale je to už veterán, tak to "bastlím" jen zlehka ze zbylých dílů.. Není to nic důležitého ale i tak dík za info Editováno: 11. Září 2009, autor: Radim205D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 13. Září 2009 Sdílet Vloženo 13. Září 2009 No pokial je to takto,mam pocit ,že som zabudol napisat,ze pri montazi predface narazniku na face vystuhu bude problem v mieste pod maskou. Ta vystuha tam bude asi vysoka. T.j pri montaži face narazniku na predface vystuhu som musel novy naraznik v mieste pod maskou podlozit asi 6mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissat Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Můžete mi prosím někdo vysvětlit proč některé RS nárazníky mají nastřihnutý rožek ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 nastrihnuty rozek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 (editace) co říkáte profíci na přestavby předface octavií na tenhle nárazník. zdá se mi že u starejch světel nárazník sedí uplně perfektně.(viz obrázek) prodejce tvrdí že nárazník sedí bez úprav na předface. když to sečtu tak nárazník stojí 3300kč,čirá světla LK 2900kč a čiry blinkry ke světlům LK 700kč = 6900kč jde taky o to že když nárazník pasuje i se starýma světlama tak nemusí mít člověk všechno poschánění a pak začít s přestavbou,ale třeba dokupovat vše postupně,bez dalšího předělávání.(jde o peníze) myslím si že to stačí jen montovat bez dalších úprav. mám do toho jít? Editováno: 7. Únor 2010, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Nazdar. Tak som to cele precital,je tu toho dost hlavne o RS prerabkach. Ja mam ale otazku. Mam r.97 predface,stara maska,stare svetla len potrebujem nahodit face naraznik koli LED DRL aby mohli ist do mriezky dole a nedusilo IC sanie. Nic viac,nic menej. Co ma caka a potrebujem? Podla mojho nazoru jediny problem narezat sklepat vystuhu a nejaka ta medzera dole pri svetlach k narazniku? Dik za spresnenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Mělo by to být jak píšeš, budeš muset sklepat výztuhu a budeš mít mezery mezi světly a nárazníkem (ty mezery jsou ale hnusný, viděl jsem to na vlastní oči a opravdu to moc pěkný není ), takže bys ty mezery musel nějak dovařit plastem... To už by asi stálo za úvahu tam dát ten RS nárazník na předface model co je tu zmiňovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuksaRS Vloženo 7. Únor 2010 Sdílet Vloženo 7. Únor 2010 Ale chlapci, není to tak těžkéé, chce si to trošku vyhrát s tím sklepáváním, pokud si nechceš dát face vyztuhu, a jde to tak aby ta mezírka byla opravdu minimální až neviditelná. Jde jen ono ten nárazník parkrát nasadit aj ze světly a zkoušet, sklepávat atd.. Prostě si s tím vyhrát :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 11. Únor 2010 Sdílet Vloženo 11. Únor 2010 má li někdo zájem o tenhle nárazník,mohu předat kontakt na prodejce,je to vlastně i výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimitech Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 (editace) má li někdo zájem o tenhle nárazník,mohu předat kontakt na prodejce,je to vlastně i výrobce. To vypadá dobře,LaK světla mám,vpodstatě jen ten naraznik + lak ... .Jaká by byla cena ? Editováno: 23. Únor 2010, autor: Kimitech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Včera jsem si ho namontoval,pasuje parádně.ještě dodělávám tahokov, Nárazník stojí 3300kč + pošta. Prodejce a vlastně i výrobce je z Hradce Králové.Solidní človíček. Tady je malá ochutnávka jak vypadá,na autě. Když ho dudeš chtít pošlu ti sz kontakt na něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Chcel by som dat na svoju octavku rs naraznik,zaujimalo by ma ci mam kupit naraznik s certifikatom alebo certifikat neni potrebny, kedze v podstate ide o original vyrobok skoda a bez certifikatu viem zohnat podstatne za nizsiu cenu. Mohli by ste mi nekto v tomto poradit a ci mate nake skusenosti stym ze by si odvas policajti nekdy pytali certifikat od narazniku......hlavne na uzemi SR dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Pokud koupíš originál, nikdo se Tě ptát na certifikát nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Tak nárazník pokud není evidentně tuzing, jakože RS tuzing není, nechápu, proč by po Tobě jakýkoliv certifikát kdokoliv chtěl ... prostě nesmysl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misko 11 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Cize ked kupim naraznik, z bazaru alebo z inzercie a je to original skoda vyrobok,tak netreba certifikat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.