Wojnar Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 ... a nefunguje ani zapalovač myslíte že je to taky žárovičkou ? :-) Máš zadní okna v elektrice? Vypni si dětskou pojistku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Buffík Baťka Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 díky za radu :-) dneska na to hned vlítnu a snad to bude fungovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomslon Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 tak abych si taky přihodil tu svou trošku tak mě to občas jde a občas ne tak tam bych to vyděl na konektor ale ....... ted je tu má otázečka poradte prosím kde najdu konektor díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomad Vloženo 19. Září 2012 Sdílet Vloženo 19. Září 2012 (editace) Kluci me cupliky sviti ale nesviti mi kolecka , bude to tou zarovkou nebo nejaky jiny problem ? docela me to stve , v noci na to nevidim a vadi mi ze mi to nesviti tak pekne jako driv ..poradite prosim ? Editováno: 19. Září 2012, autor: Nomad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 (editace) jasne ze tou zarovkou pod koleckem rychlosti ventilatoru :-) tlacitka (AC,recirkulace) maji sve zarovky kdyz je aktivujes Editováno: 24. Září 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1991 Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Mám takovej blbej dotaz... Vy co jste to měnili, tak šla Vám žárovka v prostředním kolečku (rychlost ventilátoru) snadno vytáhnout? Měl jsem pinzetu obmotanou izolepou a vším možným a pořád to klouže jako blbý dolů :-( Už nevím vůbec co s tím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 áno ide ...používam malé predĺžené kombinačky (krokodílky) ...no neboj,aj mne sa stalo,že som ju praskol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 Já jsem při výměně žárovky použil starý šlahounek od pumpičky-přeřízl jej na půl sundal z něho to pleteni a paj už jen nasunul na žárovku a vytáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlikVB Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Kluci, díky Vám všem za rady. Asi před 15min jsem dal do zdejšího vyhledávání "podsvícení topení", vyjelo mi toto téma, přečetl jsem si jej celé a šel na věc. Teď už jsem zpět a panel topení svítí. Výměna mi zabrala asi 5min. Knoflík regulátoru jsem zkusil nejdříve vyndat prstama, což se povedlo. Pak jsem zkusil vyndat žárovičku pinzetou (bez úspěchu), tak jsem vzal žárovičku plochými kleštěmi a s citovkou jsem žárovičku vytáhnul - spálená. Vyměnil jí za novou a vše zas svítí. Ještě uvedu, že žárovička je totožná s žárovičkou do středového brzdového světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 11. leden 2015 Sdílet Vloženo 11. leden 2015 (editace) Mam stejny problem, vymenil jsem zarovicku a stale nesviti. Taktez nesviti svetlo v kastliku. Je to nejak propojene? Odkud vede kabelaz? Mel jsem venku popelnik a byl tam nejaky zaslepeny kabel. Auto jsem koupil ted nedavno Jeste jsem zapomnel dodat, ze kdyz zmacknu ten cudlik pro vnitrni ventilaci, tak ten se rozsviti Editováno: 11. leden 2015, autor: keymaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Panové měl bych pro Vás řešení, většinou je teda chyba v žárovce, ale pokud by jste měl někdo zájem vyrabím podsvícenou podložku, kterou prakticky vyměníte za tu pruhlednou, která rozvadí světlo po ovládání manuální klimatizace. A vysledek je teda moc pěkný a barevným variantam se meze nekladou. Kdyby jste chtěli můžete se podívat na fb: led backlight cars. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 pár změn pro inspiraci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 pekné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Super. Já bych bral to modré na poslední fotce,jestli to ještě platí. Vše už mám v autě modré ,jen toto ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 přidám novou změnu (moc pěkná barevná kombinace) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 23. Únor 2015 Sdílet Vloženo 23. Únor 2015 (editace) Další barevná kombinace Editováno: 22. Září 2015, autor: mirekkrejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekkrejci Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Různé barevné kombinace, lze vyrobit i provedení bez "AC" Editováno: 27. Září 2015, autor: mirekkrejci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauLofWoCC Vloženo 12. Březen 2016 Sdílet Vloženo 12. Březen 2016 Mě návod s žárovičkou pomohl (teda pokud je tam ta žárovička jedna). Otázka do 5min. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celeste Vloženo 28. Březen 2016 Sdílet Vloženo 28. Březen 2016 Tak pánové díky za radu s výměnou žárovky podsvícení topení(byla spálená). I jako žena cca 2 minuty. Teď už jen koupit novou. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Kamil_ Vloženo 17. Září 2016 Sdílet Vloženo 17. Září 2016 (editace) Mě se nerozsviti zarovicka pri sepnuti tlacitka zmeny cirkulace vzduchu. Jak to tlacitko vyndam? Editováno: 17. Září 2016, autor: _Kamil_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korek_2003 Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Přátelé mám dotaz. Jak se dají vymontovat ty postranní ovladače? Stejně jako ten na větrák při výměně žárovičky? Na dvojku (do středu svisle) a vytáhnout? Nebo se musí demontovat celý panel? Díky předem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
METUD Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 V 10. 12. 2010 at 15:13, robert77 napsal: Vytáhni středový přepínač na rychlost ventilátoru, jde to ztuha, můžeš si pomoct kleštičkama s hadříkem, abys to dopodrbal, a v tom co zůstane v palubce je malá žárovička. Bude spálená. Praskla žárovka ventilátor do polohy 2 a vytahni čudlík pod nim je žárovka 12v 1.5w dej novou a vse sviti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 4. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2016 Nevíte někdo, jestli se dá sehnat ta žárovka (ta pidimidi úzká) i v LED provedení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 LED žárovka s paticí T5 - smd dioda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Miklas Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Zdravíčko,chtěl bych se zeptat na jednu věc jestli to tak máte i vy....Ve své fábii rs jsem koukal na panel klimy a chtěl jsem vyměnit žárovečku,ale zarazila mně jedna věc... dal jsem prostřední kolečko poloha 2 a chtěl jsem kolečko vytáhnout,ale hýbal se celý plastový panel ( jak kdyby pružil ) tak jsem ten panel oddělal a pod ním byla šablona která podsvicuje panel do zelena ( kolečko sále nešlo ven ) tak jsem vycvakl i tu šablonu a prostřední kolečko mi vypadlo do ruky...bylo pouze i s takovým černým kroužkem na volno připasované na měděnou podložku....nic se mi nepodařilo utrhnout a ani se mi nezdá že by ta podložka byla součástí panelu...chci se tedy zeptat jestli máte též středové kolečko volné a nebo je někde chyba ? Taky když rozsvítím světla tak se vždy rozsvítil s prodlevou a uplně až poslední. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.