PcGamer Vloženo 23. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2019 diky a asi bude lepsi napajet tam ocko ze?? jak to budu mit po ruce tak se do toho pustim, uz me nebavi na to porad myslet, jako napotvoru ted jezdim casteji nez kdy jindy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2019 není třeba pájet, odizolovaný vodič normálně nakrimpovat do očka a to pak pod šroub s matkou na plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 31. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2019 tak konecne hotovo, za ani ne hodku to bylo. funguje jak ma, uz na to nemusim myslet:-) ocko jsem nestacil koupit, tak jsem omotal sroub a stahl matkou, jak to pujde tak to predelam. je to fakt jednoduchy :-) a diky tomu, ze sem to "skladal" tak jsem si to mohl udelat jak dlouhy jsem potreboval:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.