zdrdavím rád bych se dozvěděl jak to tedy dopadlo s 1.3bmm když bzučelo rele r5 mám stejný problém a prolezl jsem všecko ale i když napřímo napojim čerpadlo tak nechytne takže asi vstřikovaci jednotka a nějaký problém ecu? Ale když proměřím vystupy pro cívku relatka tak tam 12v jde na 2 s tak jak to má být a když vyndám pojistku čerpadla a měřím přímo na pojistce tak tam taky 12v na 2s jde. 😵💫
Tento postup cez otvor čapu som už počul, no nieje tam žiadne riziko že po vytiahnutí vidlička uskočí a čap už nepojde zasunúť ? Má byt prevodovka v neutrále alebo má byť zaradená určitá rýchlosť? Lebo ak by sa pri tomto postupe niečo pokazilo, znamenalo by to veľký problém - pravdepodobne odťah auta na drahú opravu v servise.
Preto som osobne vymeniňal len cez plniaci/vypúštací otvor, podarilo sa mi tak vymeniť cca 1,8l, pri napúštaní som musel mať auto podvihnuté zdvihákom na strane plniaceho otvoru.
kluci mám stejnej problém. Namontoval jsem multifunkci, origo kablik a nakódoval. 2 auta současně jsem dělal. Ani jedno netroubí. Kde je chyba? Multifunkce funguje normálně.