Přejít na obsah

LamZa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli LamZa

  • Narozeniny 1.9.1989

Návštěvy profilu

816 zobrazení profilu

Oznámení LamZa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravičko klubaci. Auto mi začalo při plynulé jízdě poškubavat tak sem napichnul dia DELPHI a podíval se na stav filtru pevných částic. Mám ho zanesený 56g z 60g. Tak jsem ten večer vyvolal na dálnici regeneraci přes dia VCDS. Vše probíhalo v pořádku, trvalo to 14min. Teď mi přijde ze auto má plynulejsi chod a už dva týdny ani necuklo, vše je Ok. Každopádně mi jde o to, ze i po té regeneraci kterou jsem vyvolal mám stále 56g zanesení. Nemělo to trochu klesnout? Jak dlouho to asi vydrží? Pro koumaky typu " DPF je na ho... " mohu říct ze jsem rad ze DPF mám a jestli ho budu muset vyměnit tak to vůbec neřeším, protože moje octa pro mě udělala vždy tolik a nikdy mě nikde nenechala viset, tak si to zaslouží. (O2 2008 1.9tdi 77kw BLS 209.000km) díky za reakce a rady
  2. Zdravím pánové. Potřebuju poradit ohledně servisního intervalu (O2 2008 1.9tdi BLS před face). Jde o to, že jsem měl před 4 měsící auto v servise na výmenu oleje a filtrů. (dělal bych si to sám, ale byl někde unik oleje tak jsem to nechal v servise udělat při jednom) Problém je v tom, že se mi nedávno rzsvítil na maxiku servis 900km nebo 17 dní, takže k resetu nedošlo. Jelikož mám HEX tak jsme si řekl, že to není problém přes VCDS resetnout (používám zkrácený interval i když mam long live) v nabídce VCDS jsem otevřel záložku VCDS SRI a tam jsem jsem to resetnul. VCDS napaslo že je vče ok... tak jsem vypnul klíček, vytáhl dia a nastartoval... už se nic neukázalo ale po druhém nastarování to tam mám zase. Dvě otázky... 1. Jelikož mi do servisu zbývá nějakých 9700km a 9 měsíců.. tak chci vědět jestli jde přesně přes dia nějak nastavit přesně udaje, aebych to nemusel hlídat.... 2.Proč mi tam ten reset nezustal? Díky všem.
  3. Moc děkuji .. a mohl by mi někdo zjistit jaké číslo dílu podle vin mám koupit?
  4. Zdravím pánové. Už třetí ráno se mi po nastartování ukáže na maxidotu chyba ( STOP CHLADICÍ KAPALINA KONTROLA! NÁVOD K OBSLUZE ) Po vypnutí motoru a opětovném nastartování se chyba už neukáže. Může to být nějaké čidlo? Auto mám 4 měsíce. Chladící kapaliny mám dost, kapalina nikde neuniká vše je v pořádku. Moc díky za radu.
  5. Zdraím pánové. Chtěl bych se zeptat jestli dokážu dostat na těhlice z 1.9 TDI brzdové třmeny z rs. Budu měnit kotouče a mám možnost mít zadarmo rs třmeny. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...