Přejít na obsah

nízký prutok vzduchu na druhou řadu váce


David900

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj také mi to stále ukazuje tuto závadu. Když jí smažu po čase naskočí znovu. Dlouho jsem myslel, že závada bude v podtlakových hadičkách(jednu jsem dokonce ulomil a ani jsem se jí pořádně nedotkl). Všechny slabé černé podtlakové hadice jsem tedy nahradil novými. Použil jsem běžné modré pneumatické hadice o průměru 6mm. Spojovací Y kusy v původním vedení jsem nahradil pneumatickými rychlospojkami. Na přípojná místa jako třeba na magnetický ventil jsem hadičku pouze nasunul. Mám to tak již rok a vše drží hadice v pohodě odolávají i teplotám na motoru. Pokud vedení i po několika dnech stání rozpojím slyším zvuk jak se nasaje vzduch. Těsnost tedy perfektní....

Závada se však objevuje stále znovu. Problém může představovat také vzduchové čerpadlo, které je uloženo hluboko pod vzduchovým boxem s filtrem. Odpojil jsem tedy výstupní hadici z čerpadla vzduchu a nastartoval. Tady zjistíte zda fouká či nikoliv. U mě bylo funkční. Pomocí VAG jsem prověřil i funkčnost magnetických ventilů. Také funkční. Nakonec jsem objevil problém v podtlakem ovládaném ventilu, který je uchycen ze zadu na hlavě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...