-
Aktuální příspěvky
-
Od Jury88OIII · Vloženo
No když jsem to zadal do vyhledávání tak mě to hodilo sem 🤷♂️ -
Trochu to tu oživím, měnil sem poprvé olej v mojem evo2 motoru najeto 8tis km, a byl sem docela zklamanej, jak šla kvalita dolů.. žádnej hliník, plechová vana, už je na několika místech odřená nevím od čeho budu to muset stříknout, než to začne reznout... vypušťák nastříkanej barvou z obouch stran zatečeno i v závitech(nejspíš se s tím vůbec neserou a stříkajou vany i se šroubem jak z venku tak z vnitřku..) - pokud budete někdo doma měnit určitě objednejte nový... (vlevo je původní...) barva oleje dost tmavá, asi plní funkci dobře a chytá všechen bordel ze spalin, ale nevěřím, že může vydržet 30 tkm, když už vypadá takto po 8tisicích.. pokud už ste taky někdo měnili zajímalo by mě jestli je toto standard... díky
-
Ahoj, nejde mi obrázek vložit přes tlačítko, tak je na tomto odkaze: https://freeimage.host/i/F8f3wJe Mám takovou blbost ale která mě úplně vytáčí. Motor 1.2 tsi 81 kW rok 2015. Aktuálně se dělali rozvody v servisu. Ne autorizovaný, ale bezny servis, kam fabie jezdí. Po rozvodech jsem si všiml, že i když tomu dám kotel po dálnici, ručička teploty se nedostane na 90 stupňů. Servis tvrdí, že se musí udělat termostat nebo termostaty, prý tam jsou dva. Nevím. Dle mého názoru ti termostat není, před rozvodama bylo vše ok a kdyby to termostat byl, tak by mi teplota i klesala při jízdě z kopce, to se však neděje. Bojím se s tím jezdit aby se něco nepodělalo. Ví někdo co to může být? Btw přijde mi že tu chcípl trochu pes, snad mi někdo odpoví... Díky a čau fabiaci.
-
Tlumicu je oproti pruzinam mene variant. Tlumice jako takove zrovna pri naklonu moc sily neabsorbuji. Zkus si je stlacit rukou.
-
Díky za odpověď, zkoušel jsem to stokrát a stále nic. Nakonec se mi to podařilo podle naprosto jiného postupu, který jsem našel na nějakých rumunských (asi) stránkách V překladu to je takto: KROK 1: podržte tlačítko na palubní desce, dokud… KROK 2: …zapněte zapalování (stále ale u mě platí, že vtomto bodě se mi tam objeví jen a pouze symbol klíče, žádné "INSP", "OIL", ani kilometry tam nejsou) KROK 3: poté otočte knoflík doprava, dokud neuslyšíte cvaknutí (cvaknutí jsem teda neslyšel) a podržte jej v této poloze několik sekund (minimálně 10 sekund) KROK 4: vraťte klíček zpět Ještě v jiném návodu tamtéž bylo v kroku 3 uvedeno "doleva". Já to zkusil dle prvního návodu doprava a najednou klíček zmizel. Neukázaly se tam nikde žádné pomlčky, nuly a tak, jen klíček zmizel a po zapnutí klíčku už mi to "INSP" neukazuje. Tak nevím, proč u našeho auta funguje nějaký nestandardní postup, ale třeba se bude někomu taky hodit.
-