Přejít na obsah

Oficiální srazy a akce

Celorepublikové komerční a klubové srazy

300 témat v tomto fóru

• 8 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  1. MIMOŇSKÉ VÁLKY XII. 1 2 3 4

• 91 odpovědí
    • 10.6k zobrazení
  2. Škoda sraz Přerov 1 2 3 4 9

• 211 odpovědí
    • 22.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  3. C.Budejovice Finale

• 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  4. Kopřinice 8.9. 2007

• 24 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  5. 1. Car Night Kassel

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
  6. Písek

• 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
  7. Relax Meeting

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
  8. AUTODROM MOST

• 14 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  9. Třinec Vlnobití

• 13 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  10. Slusovice

• 18 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2k zobrazení
  11. Action Tuning Sokolov

• 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 31 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
  12. VW-Audi Tagesmeeting

• 3 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
  13. IX. Škoda Tuning Doksy

• 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Určitě začne časem reznout. Lakovací tužka a špendlíkem zakapat nebo lakovna.
    • Zdravím všechny, o víkendu při jízdě po dálnici mi vysekl kamínek kousek laku na zadních dveřích. Mám dotaz na zkušenější zda to nezačne časem reznout.  Úplně se mi to nechce opravovat retušovací tužkou, protože ty výsledky, které jsem viděl u známých, tak nejsou úplně ideální a raději tam nechám oděrku než to nějak nevzhledně vyplňovat tužkou. Jde mi pouze o to zda by to časem nemohlo začít reznout. Hledal jsem i nějaké diskuze na internetu a dočetl jsem se, že karoserie by měla být sama o sobě dostatečně chráněna a nic by to nemělo udělat. Ale každopádně budu rád za každý poznatek a názor.  Předem všem děkuji za názory!
    • Zdravím Vás , pozerám že tento problém tu rieši veľa z Vás , momentálne mám na 1,5 tsi 194 000km a dnes že to idem dať meniť k nám do servisu a mechanik mi vraví že to nie je možné , prípavok je popravde veľmi drahý a ani náš servis ho neplánuje objednať nakoľko tých motorov nie je tak moc a druhá vec je nedostupný a dokonca aj na poľskom trhu takže objednať ho je nereálne . Nepočujem žiadne zvuky ohľadom remeňa alebo kladiek že by to bolo potrebné meniť , popravde rozvody ma vyšli aj s vodným čerpadlom 300€ aj keď vodné čerpadlo nie je súčasťou INA a HEPU , podľa workshopu som sa dočítal že remeň treba meniť každých 120 000km ale rozvody netuším... Moja otázka skôr znie či človek môže na tom jazdiť alebo ako píšete mám vyhľadať servis v Brne alebo ste sa dopátrali k nejakému inému riešeniu.
    • Mal som S3 s Cantonom aj bez Cantonu a ten rozdiel je obrovsky! Nejdem tvrdit, ze Canton je super, ale standardny audiosystem je uplne o nicom.
    • Ahojte,   chci do auta do předu dodělat USB nabíječku pro telefony. Dneska telefony uměj rychlé nabíjení a našel jsem, že to lze provozovat snad i v autě díky standartu Quick charge. Nicméně koukám po netu na nějaký zdroj pro 12V a nějak nic nenacházím, co by umělo QC 3.0. Poradíte někdo? Řešil to někdo? Chci zdroj na který půjde připojit USB vstup, který bude zabudován v palubce, nechci žádný redukce do zapalovače.
  • Vytvořit nový...