Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3845 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 777 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 721 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 872 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 495 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 806 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 508 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 414 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 724 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 731 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 546 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 737 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 677 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 571 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 413 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 377 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 632 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 399 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 488 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 636 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 316 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 462 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 387 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 685 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• A když ti ta ryska nevýjde budeš dělat co ? Přerveš to momentem, nebo budeš kupovat další svíčky za 600,- až se třeba trefíš ?
    • Ja mel asi podobnej problem, jak kdyby se svetla nejen nenatacely, ale i levej kuzel jakoby svitil doprostred az doprava nahoru mirne. Tak dlouho jsme resil opk vsech certech, co s tim je, anebo co by s tim mohlo byt, pd RJ, pres blby motorky, az jsem zacal uvazovat, ze je potreba pro vysokej najezd vymenit svetla, neb v noci se s tim prakticky jezdit nedalo. A potom, aniz jsem s tim neco delal, zaclo se to jako by pomalu samo opravovat. Jak kdyby se posunovaly zas vule do spravny miry, a po asi 4 mesicich pakarny se to samo opravilo. Ted svitej zas normalne a natacej se taky v pohode.   Asi Ti to nepomuze, ale aspon vidis, ze reseni existuje, i kdyz netusim jak a proc... Jak kdyz padaj akcie a svedi Te prsty uzavrit pozice. Proste jsem to vysedel
    • Tak ono, to co výše složitě popisujeme se vpodst. shoduje s klasickým postupem servisů. Navíc jen kontrola správného řezání závitu u třech nových svíček, což je cca minuta navíc? Plus si fixou udělat na svíčce rysku, kam má jiskřiště a druhou rysku na tyčku momentového klíče, nasadit svíčku souhlasně s ryskou na moment. klíči, dotáhnout na moment a pokud ryska zároveň míří směrem ke kabině, tak vím že vše sedí. Což je cca 2. minuta navíc? Nevidím v tom nic složitého, co by mě při výměně v klidu doma zdržovalo.   Auto chci mít delší dobu, chci pro něj to nejlepší a takto budu mít jistotu, že vše je zcela OK. Rád bych věřil názoru zkušeného praktika, že je to fuk (což si nejsem 100% jistý - zvlášť právě u 1,0 TSI), ale snad mi nechce někdo tvrdit, že když to takto budu dělat, že to dělám špatně. Nehodlám podstupovat (byť podle někoho zcela zanedbatelné) riziko upálené elektrody a rýhy ve válci. Jednou jsem si o tom chvíli goooglil a viděl tehdy pár obrázků, kde nejvíce zakarbonovaná byla hlava válců právě těch válců, kde nebyla svíčka správně natočená. Pamatuji si něco ve smyslu špatného víření směsi ve válci atd.
    • Ahoj, mám asi blbý dotaz, ale zkusit se má vše. Mám problémy s výpadky dotyku na Admunsenu a tak mě napadlo zda se dá vyměnit za display z o3FL, nebo to lze jenom za origo display jednotku s HW tlačítky. Díky moc všem. 
    • To co se tu řeší jsou pěkné p..... Osobně jsem u dvou aut při první servisní akci na svíčky zjiš´toval,jestli je to tak jak se píše a ....není.Už z výroby je to rozhazené. Dáváme už léta svíčky NGK,ano,dotahujeme na moment,ale né kvůli jistřišti a nikdy žádný problém. moc to tu hoši žerete
  • Vytvořit nový...