Přejít na obsah

Motor 2.0 MPI

30 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 13.6k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 12.5k zobrazení
  1. Výměna rozvoďáku u 2.0 MPi 1 2 3

• 52 odpovědí
    • 28.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  2. Výfuk z RS na 2.0

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  3. 2.0 mpi zhasne na volnobeh

• 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3k zobrazení
    • 65 odpovědí
    • 33.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.3k zobrazení
  4. Startér-díly

• 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  5. Vlnovec

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
  6. 2.0 AZL problém

• 0 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 10.4k zobrazení
  7. Fabia 2.0 MPI spotřeba

• 2 odpovědi
    • 9k zobrazení
  8. 2.0 mpi - svody

• 1 odpověď
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 6.5k zobrazení
  9. 2,0-nema vykon 1 2

• 43 odpovědí
    • 15.1k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
  10. Chlazeni Fabia 2.0 85kW

• 5 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  11. 2.0 a lepsi benzin

• 15 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• @Touran 2.0 125kw TDI Bmn Určitě ti netěsní vstřiky. Vyndat je a přetěsnit-vyměnit gumičky a zarovnat sedla. A pokud je uložení vstřiků vygrajdané, tak vyvložkovat. PD to dělají všechny, je to konstrukční vada. Stačí na jednom shnilé těsnění a malá netěsnost a už to hulí. A začal bych tím co ukazuje tu hodnotu 2.1. Vstřik teoreticky špatný být nemusí. A pokud byli gumky meněné, mohla se jedna střihnout. Stačí strašně málo..
    • Ahoj, mám novou O4combi FL, nejeto cca 3.000 km a začala vrzat loketní opěrka. Vrže hlavně v horní poloze. Nemá někdo podobné zkušenosti? Případně neřešil jste někdo se servisem? Zatím nemám do servisu naplánovánu cestu, tak řeším možnosti a zkušenosti druhých.
    • Zdravím, nainstaloval jsem na svou Octavii 3 couvací kameru, sice funguje, ale chce základní nastavení. Dočetl jsem se, že to jde přes ODIS, proto zkouším, jestli se nenajde někdo šikovný nejlépe v Karlovarském kraji, kdo by si s tím pohrál. Děkuji
    • to na svete už fakt nieje nikto kto dokaže použiť diagnostiku? Davaju chalani stovký € a dokažu s tým max resetnuť servisne intervaly? To dokažem aj ja s Carsitou za 10€. Kokso, napichnem, zoberiem mechoša ako spolujazdca a idem, nech si pozrie data. Už blbá F1 nešla do výkonu a kašlala na plyn ak vaha vzduchu ukazovala malo... Ale kľudne ma tu prehliadajte a opýtajte sa AI, moderne
    • Předmět: Možnost flashnutí novějšího softwaru pro řídicí jednotku 5Q0 937 086 CE Text: Ahoj všem, mám řídicí jednotku 5Q0 937 086 CE, ale software v ní je 5Q0 937 086 BQ. Zajímalo by mě, jestli je možné do této jednotky nahrát novější nebo správnější software. Je normální, že v jednotce CE běží software z BQ? Existuje pro CE novější nebo vhodnější firmware, který bych mohl použít? Pokud bych přehrál software na jinou verzi, mohu přijít o některé funkce, nebo mi to přinese nějaké výhody? Nechci riskovat omezení funkcí, takže bych rád věděl, jestli má tento flash smysl. Máte někdo zkušenosti s podobným postupem? Díky za rady!
  • Vytvořit nový...