Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem petra92,

Dobrý den, měla bych dotaz na kompatibilitu xenonů s označením HID B726 se Škodou Superb II, r. výroby 2009, motorizace 3,6. Předem děkuji. Petra

2. Zahájeno uživatelem prvni6,

Rad bych se zeptal nektereho ze zdejsich odborniku, jake typy konektoru se bezne vyskytuji ve vozidle Sup 2 (ale mozno i jine,novejsi vozidla z koncernu VW). Jde o konektory z produkce TE Conectivity nebo Delphi? Mam nejake takove tuseni, kdyz jsem si je na vozidle prohlizel, ze snad i oboje vyrobce jsem ve vozidle nasel. Duvod otazky je jednoduchy. Ackoliv mam krimpovaci kleste s vymennymi celistmi, nedavnou opravu jednoho kabliku s JPT konektorem na vozidle jsem byl nucen provest malymi klestemi, jelikoz tento konektor jsem nikdy necvakal a nechtelo se mi hned na blind objednavat nekterou z H celisti. Do budoucna bych ale pro podobny pripad chtel byt priprav…

3. Zahájeno uživatelem aero,

Ahoj škodováci, mám otázku. Dá se ve spínači světel vyměnit osvětlení a nebo tam jsou ledky? Nesvítí mi nápis Auto na spínači... Díky Honza

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  4. Zdravím vás, obracím se na vás protože už jsem zoufalý. Koupil jsem si kabel pro diagnostiku z aliexpressu, odkaz zde (Ten černý) K diagnostice jsem dostal přiložené soubory. Když jsem chtěl nainstalovat drivery přesně tak jak píše číňan v návodu, hlásilo mi to chybu a ovladače se nenainstalovali, nicméně stáhl jsem je někde na internetu a nainstaloval. Foto chyby instalace zde: https://www.icloud.com/photos/#0h6MmaWYfZX1FqN7muSb_6dLA Poté jsem nainstaloval VCDS, které číňan přidal na CD. Zkontroloval jsem na kterém portu mám diagnostiku a zvolil jsem tento port ve VCDS. Dal jsem Test a výsledek byl port status OK. Šel jsem to ted…

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem JarinSew,

Poradí prosím někdo co obnáší zapojení el. ovládaných sedaček do Superbu 2 ? Jde mi i o paměť řidičovy sedačky. Moc díky

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem roti,

Mam el. sklopitelna zrcatka a kdyz chci auto zamknout a zrcatka sklopit, tak dle prirucky musim podrzet tlacitko na klici 2s. To funguje, jen to je otravny. Proto se ptam, jestli je mozne to nejak nakodovat, aby se zrcatka pri normalnim zamknuti hned sklopila a ja nemusel tlacitko drzet 2s.? Diky za info.

• 17 odpovědí
    • 11,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem martkawa,

Ahoj lidi, tak jsem konečně(teda alespon doufám) vyřešil vibraci přední nápravy na mém supu(BMP 2,0TDI r.v.09).Dokonce se odmlčelo i chybové hlášení, že stále něco nesvítí. Ale včera se pro změnu rozsvítila kontrolka air bag a napsalo to "Chyba airbagu". Bohužel jsem nenašel žádný vlákno s tímhle problémem na supa,tak zakládám a ptám se ?! Kára má najeto 100tis a už mě přestává bavit

• Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 60 odpovědí
    • 37tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem kniknak,

Zdravím,hledám a nemohu najít nikde jestli někdo neměl problém s otviranim kufru tlačítkem u DSG nevim u jakého režimu by se měl kufr z auta otvírat ale zatím mě to nefunguje Neni třeba jen špatná pojistka? jeste sem se nanic nedívali,dneska sem to stihl přepsat :)

9. Zahájeno uživatelem NoPampers,

Zdravím, jednoho krásného dne přestala fungovat elektřina na levých zadních dveří. Chvilku fungovali a chvilku ne a teď už nefungují vůbec. Osvětlení dveří, kliky, stahování oken. Netušíte kde by mohla být závada? Pojistky jsou ok. Ostatní dveře fungují normálně jen tyhle ne.

• 8 odpovědí
    • 8,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem burtonko,

Ma niekto na svojom sup2 lane asistenta? Pripadne co vsetko treba menit ak by sa to chcelo dorobit...ak je to vobec mozne.

11. Zahájeno uživatelem Powerlifter88,

Zdravím, do původní jednotky airbagu zateklo a musel jsem koupit druhou. Jednotka je totožná jako původní tj. AIRBAG VW10 3T0959655B Ovšem při zapojení vag píše stále chybu: 01224 tj. jednotka nesouhlasí s vozem. Prosím jak jednotku rozchodit aby vše fungovalo?

12. Zahájeno uživatelem Vladislav94,

Ahoj všem, doufám, že mi dokáže někdo poradit. Jsem běžný uživatel vozu a nedávno jsem pořídil supa 2. Po nějakém čase na mě párkrát vyskočila chybová hláška týkající se chyby AFS. Po nějaké době kontrolka vždy zhasla. Nyní mi v autorizáku vyjely chybové hlášení _ C108811: Servomotor dyn. zat. sv., vpravo zkrat na kostru Chtěl bych se zeptat, zda z toho je patrné o jakou přesnou závadu se jedná a kolik se orientačně pohybuje cena? Ptám se z důvodu případné reklamace u prodávajícího. Moc děkuji všem za pomoc. V.S.

13. Zahájeno uživatelem Luke541,

Zdar panove Mam supa 2 A vsiml sem si ze zadni obrysovky nejak malo sviti spis vidim jen zhave vlakno kdyz sem koukal v noci. Takze sem vymenil zarovky a porad to stejne kabely jsou ok. Musim dodat ze do nedavna tam byli led svetlomety ale doslouzily tak predchozi majitel tam dal klasiky. Takze otazka zni. Je mozne ze pri zpetne instalaci origo svetlometu se musi upravit svitivost na obrysovky? Mlhovky, couvaci svetlo a smerovky sviti spravne. A dalsi otazka nasla by se nejaka dobra duse co by to po pripade zvladla? Usti nad labem a Praha s okolim idealne :) Vsem diky moc za rady

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Rudyno,

Zdar , hledam pomoc, dnes jsme vyzvednul auto od servisaka( 4x vstriky oprava) ..vyzvednu dite ze skolky, nasednu do auta a columbus mrtvej. Zkusil jsme vyndat baterku, nepomohlo. Jen cerna orbazovka a po chvilce se vypne. Nejde ani vyndat nebo vlozit CD. cetl jsme ze nejspis deska .. necham se poucit. oprava kto zvladne?prosim... Bydlim Prostejov a jezdim temer denne do Brna. cena? diky

• 2 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Superb3.6,

Zdravím chtěl bych instalovat LED denní svícení do superba 2 3.6. Projde to na STK? Případně prosim odkaz na LED. Děkuji moc.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Jenda1991,

Ahoj, Nevím jestli se to tady už řešilo a tak se zeptám. Aktuální stav je takový, že se musí tlačítko pro startování držet, aby auto nastartovalo. Já bych chtěl, jestli je možné tlačítko jen stisknout a aby po stisku nastartovalo Díky za odpověď

• 4 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Martingeff,

Zdravím, ohledně LED žárovek se tady řešilo již hodně věcí, ale nenašel jsem nikoho kdo by instaloval u Superba II do mlhovek LED žárovku H8 (mlhovka ne denní svícení). Já jsem to vyzkoušel - koupil jsem LED žárovky H8 CANBUS a bohužel jsem zjistil, že i když jsou žárovky CANBUS i přesto mně svítí kontrolka prasklé žárovky a na Maxidotu se objevuje upozornění na prasklou žárovku v mlhovce. Žárovky normálně svítí jak mají jen mně štve ta svítící kontrolka a to hlášení. Nevíte někdo kde je problém?? Díky za reakce, Martin. Odkaz na žárovku: http://www.autodilyjimo.cz/led-zarovka-h8-12v-21led-diod-smd-5050-canbus-bila-6500k-p7090

18. Zahájeno uživatelem Dalkan,

Zdravím. Pořídil jsem si Superb L&K a všiml si, že mi nesvítí světlo pod sedadlem spolujezdce. Po demontáži dotyčného světla, to vypadalo viz příloha. Při měření V před směrovou diodou (myslím, že je to ono) mi multimetr ukazoval 12V. Ale za ní jen 1 až 2,5V. Což může být důvod proč světlo nesvítí. Je to normální? Bohužel jsem neměl dostatek času na řádnou kontrolu druhého světla. Děkuji všem za rady.

19. Zahájeno uživatelem Pavel T,

ahoj, rozhodl jsem se pro dodělání el. sklopných zrcátek a proto jsem koupil: - L+P zrcátka s el. sklápěním - nové řídící jednotky do obou dveří, ŘJ u řidiče 7N0959793A a ŘJ u spolujezdce 8X0959792H - dále nový ovladač na štelován zrcátek s funkcí sklápění. Jednotky ve dveřích jsem vyměnil za nové a nechal je dokodovat (přepis čísel jednotek a povolení funkce sklápění, nainstaloval jsem nový ovladač zrcátek a ještě před totální výměnou zrcátek jsem ty nové zapojil na nečisto chtěl odzkoušet funkčnost. A v této fázi nastal problém: Pravá strana funguje komplet. Tj.: blinkr bliká, osvětl. nohou svítí, zrcátko se dá naštelovat a zrcátko …

20. Čaute! Chcem sa s Vami poradiť. Už dlhšie pozorujem tento podivný zvuk na svojom aute. Keď pustím smerovku doprava alebo zatočím volantom doprava, robí to taký nepekný zvuk. Robí to aj počas jazdy, keď dávam smerovku doprava a pri zatáčaní doprava na zákrute. Je to počuť na videu nižšie. Môže to mať súvis s relé, so snímačom natočenia kolies alebo s prisvetľovaním do zákrut? Pridávam link na video. https://www.youtube.com/watch?v=AHwTxVfF3Ww Za prípadnú pomoc vopred ďakujem.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem hamar,

Ahoj, byl u me kámoš, že má problém s telefonem, že mu nejde připojit. Měl tam už v autě napárovanou nokiu E3. Pak měl nejakou nehodu a auto stravilo celke dlouho v servise....no a od te doby mu to prej nefunguje. Mrknul jsem do auta a kdyz jsem zmacknul tlacitko telefon tak tam bylo jen nepripojeno a zadne moznosti. Co slo tak jen tovarni nastaveni, ale to nepomahalo. Zkusil jsem to napichnout na VAG, nenasel jsem zadne chyby v jednotkách. Myslím si že může být špatně kódování rádia, nebo can gateway. Může někdo poradit co by se s tím dalo dělat? Jednotka telefonu tam je, bohužel jsem si smazal screen z VCDS, tak dodam jen obr. z vypisu. Dik Ondra

22. Zahájeno uživatelem Roman Lesko,

Zdravím vás potrebujem poradím mam škoda superb 2 ročník 2011 jedného dňa mi prestalo ísť diaľkové a mam bezkľúčové štartovanie začalo vypisovať klíč nenalezen baterka v kľúči sa menila no žiaľ nepomohlo bolo to aj na počítači a jediná chyba ktorá sa našla bola Řidicí jednotka sloubku Řizení bez komunikáce:prerušenie skrat na kostru

• 0 odpovědí
    • 1,7tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem Danoda,

Zdravím Supáci, mám takový dotaz ohledně nastavení ručičky paliva přes VCDS. Kdysi jsem si to dělal na Octě 1, kde byla možnost nastavování od 128-135 tuším, ale u Supa jak na to najedu, mám tam číslo 0. Jde sice změnit třeba na 1, ale nejsem si jistý, zda to bude fungovat a nikde jsem se o tom nedočetl. Nemáte někdo zkušenost a drahocennou radu? Jde mi o to, že mám ručičku před rezervou a dotankuju jen 38 litrů, tak bych to rád trochu posunul.

• 2 odpovědi
    • 2,7tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem kocourek2019,

Zdraví Vás, mám problém vzadu za spolujezdcem mi přestalo svítit osvětlení nohou, tak jsem vyměnil žárovku, ale stále nesvítí. Pod sedadlem řidiče mi svítilo osvětlení nohou, tak jsem si řekl vypojím svítidlo a zkusím to zapojit pod sedadlo spolujezdce. Bohužel při prvním vycvaknutí pouze bílý plastík (ještě jsem neměl vůbec svítidlo venku), tak mi v tom momentě přestalo svítidlo svítit a od té doby nesvítí. Vůbec netuším co se mohlo stát a proč obě svítidla i po výměně žárovek již nesvítí. Máte prosím nějaku radu? Jedná se o Superb r.v. 2011. Děkuji za každou radu.

• 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Koby,

Zdravím, mám 2. superba 09 a měnil jsem baterku v klíčku, našel jsem si návod na netu a tam stojí že po manuálním odemčení vozu mám odemknout manuálně 5. dveře, jenže v 5. dveřích žádný zámek na klíč není, tudíž prosím o radu jak to spárovat s řídící jednotkou aby mi fungovalo odemykání a zamykání na dálku. Děkuju za odpovědi.

• 0 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.