V infotaimentu mi zůstala viset nedokončená aktualizace a v servise mi bylo doporučeno provést tovární nastavení.
Takže jsem ho provedl, ale nedařilo se mi stát hlavním uživatelem. Po několika opakováních továrního nastavení se mi to podařilo takto:
- provést tovární nastavení
- připojit registrovaný účet - přhlásit se emailem a heslem a počkat, až se načte uživatel
- vypnout zapalování, zamknout a odejít s klíči od auta
- počkat cca půl hodiny (než to všechno usne)
- odemknout auto, zapnout zapalování, vlézt do menu uživatele a "Stát se hlavním uživatelem", k tomu mít připravené všechny klíče a po vyzvání zmačknout tlačítko ODEMYKÁNÍ na dvou klíčích.
Já se pletl a mačkal zamknout a nedařilo se ☹️
Ahoj, já jsem se rozhodoval mezi 1.5TSI a 2.0 TDI 110kW, po několika zkušebních jízdách vyhrálo TDI, 1.5 TSI je možná o trochu tišší při nízkých rychlostech, ale na dálnici už byla zase trochu hlučnější než TDI, nejdůležitější pro mě byla ale výkonová rezerva u TDI, zde je ten rozdíl v kroutícím momentu hodně znatelný, zejména na dálnici či jízdě do kopce, zde se už u TSI musí hodně šlapat na krk a je to opravdu výkonově na hraně, nedovedu si to představit s plným obsazením a plný kufrem. Spotřeba samozřejmě je taky rozdílná , řekl bych 1,5-2litry ve prospěch TDI. Např. moje aktuální kombinovaná spotřeba po ca 7tkm je 5.2/100km. Je to trochu díky paketu pro špatné cesty, který zakrývá celý podvozek a auto pak pěkně plachtí. Jinak 1.5 TSI asi jako motor špatný není, ale je to opravdu pro někoho nenáročného spíše do města.
Teraz som si všimol, že mi nejde zamknúť volant. Môžem točiť koľko ide z jednej strany na druhú, ale volant sa nezamkne. Žiadna kontrolka mi nesvieti ani nebliká.
Má niekto podobnú skúsenosť?