Elektrika
579 témat v tomto fóru
-
zdar lidi, chci kvůli nabití plně odpojit baterii v svém Supu 2009 125 kW elegance (skoro všechny výbava) a chci si před tím ověžit zda při zpětném připojení nebude nějaký problém. přežije Superb 2 dny bez elektriky? určitě ano co ale potom budu oživovat: předpokládám že : - ovládání oken - palubní hodiny co ještě? - Columbus se chytí sám bez kodů jak byly u starších rádií? - palubní jednotky nebudou nadávat? - asi se smaže paměť sedaček ne? díky za postřechy a hlavně praktické zkušenosti.
-
- 2 odpovědi
- 4,5tis zobrazení
-
-
-
Zdravím, nemůžu přepíchnout konektory pro denní svícení, nemáte někdo nějaké foto jak ten konektor uvnitř vypadá, nemůžu to vytáhnout a nechci to zničit. Předem dík. Mariro
-
- 16 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, dneska jsem natankoval plnou nádrž a na budíku i v palubním PC mi ukazuje pouze 3/4 nádrže, před natankováním byla nádrž skoro prázdná, je možné že se pohl plovák? nebo něco s elektrikou? Děkuji za radu, Honza (superb combi 2010, 125kw)
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Pro všechny zájemce lze na prvních Superbech nastavit denní svícení mlhovkami...v praxi to znamená, že v poloze 0 svítí jen mlhovky. Ostatní funkce zůstaly zachovány a chová se to jako skutečné denní světlo. Nemění se žádná jednotka.
-
- 2 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Ahoj, chci se zeptat, mám na superbu tažne jak kouli tak i elektroniku od westfaile. Vše funguje tak jak má až na PDC, kamrád s VASem neuměl nakódovat aby když zařadim zpátečku tak aby se vypnul zadni PDC. Nevíte jak nakódovat?
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, Uměl byste někdo flashnout podvolantovou jednotku v Superbu II? Díky za info.
-
- 0 odpovědí
- 1,7tis zobrazení
-
-
zdravim.vie mi niekto poradit ako si aktivujem ukazovanie aktualnej rychlosti na display?momentalne sa mi zobrazuju len udaje o priemernej spotrebe,okamzitej spotrebe,priemernej rychlosti,casu jazdy,a poctu prejdenych kilometrov...a este citam ze je mozne sa dostat do menu a nastavovat si ine veci,neviem mozte mi poradit ako sa do menu nastavenia dostanem???dakujem jedna sa o superb 2, r.v.2008 dakujem
-
- 2 odpovědi
- 6,3tis zobrazení
-
-
Dnes jsem dovezl domů z autosalonu nového Superba a zaujalo mě pár věcí v palubním počítači. Mimo klasické aktuální a průměrné spotřeby to ukazuje ještě E-spotřebu, kterou to měří v kwh/100km a je samozřejmě pořád nula. Dále tam je kromě klasického dojezdu, kde je znázorněný čerpací stojan ještě jeden dojezd, u kterého je symbol elektrické zástrčky, ten ukazuje pořád - - - Nevíte někdo o co jde, nebo proč mě tam tyto údaje vyskakují? Ptal jsem se přímo prodejce a ten říkal, že to vidí poprvé, ptal se techniků a ti řekli, že to má pravděpodobně něco společného s nezávislým topením, což pochybuji. Že by škodovka připravovala hybrid a maxidoty jsou na to už připravené?
-
- 11 odpovědí
- 7,3tis zobrazení
-
-
Ahoj nemáte někdo stejný problem s budíkama-teplota chlad.kap.?Mám S1 rok 2002 1.9TDI 96kw a i kdyz je motor studenej tak mam na budiku 100stupnu po zapnutí zapalování ručička vyskočí a zustavá...nevim zda je to budikama auto dobře topí vše O.k nerozumim tomu díky
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
Můžete někdo zkusit co Vám všechno svítí na budíkách ve tmě když necháte přepínač světel v poloze 0..Jde mi o to zda svítí jen ručičky nebo celé. Děkuji za ochotu. Případně připište i rok výroby auta.
-
- 5 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
-
Zdravim, uz 2 dni som majitelom noveho Superba(sedan) vo vybave Ambition. Ako som sa docital na vsetkych weboch sucastou tejto vybavy by malo byt "Odistenie viečka zadných výklopných dverí vnútorná". Ak som to spravne pochopil tak je to tlacitko v kabine ktore mi otvori kufor no nech hladam ako hladam, toto tlacitko nikde nie je. Kde je chyba? Predtym som to mal na Passate a dost som to pouzival. Dakujem.
-
- 3 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, můžu se zeptat vás, kdo mají v superbu motor 2.0 TDi 125kW, kolik vám ukazuje dojezd, když natankujete plnou? Já mám pokaždé stejně a sice 550km. I když jsem jel na dovolenou se spotřebou 5.5 a tankoval několikrát po cestě, pokaždé 550km. Přitom dlouhodobou spotřebu mám 6.9, nádrž je 60 litrová, takže dojezd by měl být kolem 900km. Reálně na nádrž ujedu 800-850km do tankování (ještě je tam ale rezerva). Když jsem měl oktávku a natankoval do plna, tak někdy to ukazovalo kolem 850 někdy 900 a někdy až 1050km. U Superba to ukazuje pořád 550km. Máte to tak taky?
-
- 7 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
-
-
Neví někdo, jestli je možné nějak spustit automatické zavírání kufru u SII combi jinak, než jen tlačítkem zespodu na kufru? Tlačítkem na dálkači, nebo tlačítkem z auta jde otevřít, ale už se nezavře :-( docela bych to využil, když třeba rozvážím děti ze zápasu, tak jim sice otevřu kufr, ale vysvětlit některým, aby mi zmáčkli tlačítko je docela oříšek :-) Jednou se mi nevím jak podařilo nechtěně zmáčknout při otvírání kufr dálkáčem tento dvakrát a ten kufr se zase zavřel, ale od té doby se mi to již nepovedlo.
-
- 10 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Zdravím kolegy Superbáky :-) Myslím tím teda tu kovovou obdélníkovou krytku (ne plastové kulaté víčko na závit) Dle mého odešel servo motorek,můj dotaz zní : Jak se k němu dostanu? Předpokládám že musím asi sundat tapec z vnitřní strany kufru,má s tím prosím někdo zkušenost? Je dost tristní když se nedá natankovat dík za jakékoliv užitečné rady
-
- 1 odpověď
- 3tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás,chtěl jsem se zeptat jestli lze dodělat el.otvírání 5 dveří.(jak je to náročné,co je k tomu zapotřebí,kolik to stojí a to nejdůležitější jestli to někdo z Vás umí předělat) Díky
-
- 0 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Dobry den, v servise mi tvrdia, ze vybava Comfort (Combi 125kW 4x4 6man) nema kontrolku stavu kvapaliny v ostrekovacoch skiel takze sa to neda 'opravit' a maju to len vybavy s xenonami. Mozte prosim niekto potvrdit ci vybava Comfort ma tuto kontrolku? dikec!
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Zdravím chlapy, chcel by som sa opýtať , či mi viete niekto poradiť , ako osadiť prestavbovú xenónovú sadu do môjho supa , lebo výbojky z prestavbovej sady pravdepodobne potrebujú nejakú redukciu na uchytenie v čočke. Je to dosť súrne uvítal by som odpovede. Ďakujem Vám zatiaľ, za ochotu.
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím,prosím o radu co znamená v maxidotu na Supu II funkce cestovní režim??Jak ji zapnu tak mi bliká kontrolka jak by byla špatná nějaká žárovka asi 2 sekundy a pak to zmizí a neděje se nic. Aniv návodu nic o tom není napsané? Prosím tedy o radu jestli to někdo vypátral k čemu to je, tak ať napíše. Díky všem :-)
-
- 4 odpovědi
- 29,9tis zobrazení
-
-
potrebuji poradit, kde jinde nez v autorizovanem servisu si nechat namontovat bi xenony original do Superbu II. objednala jsem si Superb Ambition II v jine zemi a bohuzel nebude mit bi xennony jako ve verzi pro cesky trh. ptz jezdim casto take v noci, tak bych je pro vyssi bezpecnost chtela. nasla jsem na webu firmu v Pze: http://www.bixenony.com/vykup-a-prodej-lamp/ ale radeji bych okoli Brna apod. diky predem vsem.
-
- 5 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás. Superb2, 2008, 1,9tdi. Stalo sa mi to, že mi z ničoho nič začali svietiť /nie úplne, iba slabšie/, niektoré kontrolky na prístrojovke, ktoré nemajú v danom čase svietiť. Napr. keď zapnem svetlá, rozsvieti sa kontrolka zapnutých svetiel a s ňou aj ľavý ukazovateľ smeru, teda slabunko svieti, keď dam smerovku riadne svieti. Takto mi presvedcuje kontrolka stavu paliva a kontrolka esp, kontrolka brzdovych platničiek. Všetky kostry som skontroloval, tie sú dobré, jednotka getaway je ok, diagnostika nehlási žiadnú chybu. Poraďte mi prosim, kde može byť chyba. Ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdarec, už si nevím rady.. Mám výbavu Elegance. Bi-xenony, light asistent, dle popisu má mít (LIGHT ASSISTANT" ("COMMING HOME", "LE- AVING HOME","TUNNEL LIGHT","DAY LIGHT"). Jde mi o toto: chci aby během dne svítily jen mlhovky (bez xenonu) a ty se pripojovaly jen kdyz klesne viditelnost (tunel, dest, vecer). Navic chci, kdyz jedu po meste (funkce rika do 40km/h) aby se pri zataceni volantu rozsvecely prave nebo leve mlhove svetlo.. , samozrejme kdyz sviti hlavni svetla a mlhovky nejsou vyuzivany (napr.ve tme, vecer apo). Neumim to za boha nastavit, pres menu v aute to nejde, proste mi porad sviti xenony... at je den, noc apod. Pritom to COMMING HOME", "LE- AVING HOME…
-
- 14 odpovědí
- 8,2tis zobrazení
-
-
Chtěl bych se zeptat, zda máte podsvícené tlačítka paměti sedadla u řidiče? V mým autě tyto tlačítka podsvícené nejsou. Známý tvrdí, že mají svítit. Prosím o informaci od ostatních majitelů S2. Děkuji.
-
- 2 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Ahoj. Potřeboval bych poradit jak nastavit Vagem servisní interval na výměnu oleje. Dík
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Zdravim Skodovaky, stala se mi neprijemna vec, resp. souhra udalosti (superb 2008, 3.6 4x4, dsg, 60tkm): 1) cca pred 14 dny mi prestala svitit jedna mlhovka + pichnul jsem, auto tedy bylo na dojezdove rezerve ("tenke" kolo) - v tu chvili mi proto na pristrojovce svitila zluta kontrolky svetel a tlaku pneu (zda se irelevantni, ale radsi pisu vsecko - viz dale) 2) par dnu na to si nejaky dobrak z auta odnesl meho Columbuse a pri tom pobouchal par veci okolo (dvere, sedacka), takze slo auto do servisu - na rezerve, bez mlhovky 3) dnes jsem jej prebiral a krom dvou kontrolek z drivejska (rekl jsem, at to nechaji, ze poresim sam) se ukazala i kontrolka vyfukovych plynu ("s…
-
- 6 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Zdar superbýci, ze začátku, když nastartuju a jedu, tak ABS a protiskluz nesvítí, ale když dupnu na mokru na brzdu, tak ABS nefunguje..pouze při dobržďování před zastavením kope do pedálu ABS a spatne to brzdí. Po chvíli se rozsvítí ABS a protiskluz a brzdí to normálně..jen bez funkčního ABS. Na diagn.to ukázalo: 4759 CAN-zpráva ŘJ motoru - moment motoru neplausibilní 011B Snímač otáček vpredu vlevo - nesprávný/žádný signál 04B0 Neznámá závada Nevíte co s tím? díky
-
- 4 odpovědi
- 6tis zobrazení
-