Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ztrata chladici kapaliny, po otevreni vicka jeji castecny navrat. Dle servisu mokre vodni cerpadlo, rovnou delane rozvody. Cena se sekovou knizkou necelych 18 tis.
    • Tak dnes jsem olej i těsnící gumičky zakoupil a v dohledné době se do toho pustím. Spojím to s výměnou motorového oleje a budu-li muset vyndat akumulátor, tak s výměnou držáku pojistek (je tam nějaký studený spoj/vadné relátko) 👍.
    • No ja mám už info, sú to komplet kolesá, zistujú teraz či to budú iba gumy, alebo aj disky, nakoľko čím je teplejšie tým je tento problém markantnejší, v zime to skoro nebadať. Robili test, dali mi komplet kolesá s diskami z noveho auta, hned bol kľud,auto fungovalo bezproblémov s komplet novou sadou,  aby si ešte tento problém potvrdili, dali moje komplet kolesá na nové auto,  a nové auto malo okamžite problém. Dám vedieť konečné stanovisko, či budem meniť iba pneu, alebo aj celé kolesá s diskami. Ináč je zaujimavé ako sa na Fb skupine hned pri novom aute niektorí ludia zbavujú nových kolies aj s obutím , a jedná sa aj o rozne rozmery od 18 az po 20 palcov a u niektorých je v  znení inzerátu že sa im nepáčia a chcú krajšie..., žeby niečo niekto vedel viac? Ak mi neuznaju kolesá a disky, urcite si znova neobjednám origo Skoda (nebudem riskovať dalšie super skladovky s možným tým istým problémom, tipujem že majú chybu pri výrobe , že vraj si to dávala Skoda robiť niekde v Číne tie posledné sady na novú K2) , ale pojdem do osvedceneho výrobcu a to Dezent, s týmti diskami mám zaťial len pozitívne skúsensoti, prípadne CMS z Nemecka.
  • Vytvořit nový...