Kdyby někdo potřeboval mám úplně nové sání. Borci mi ho dali do auta udělala se sním jedna 100km jízda a zjistilo se že tím to není, takže se pak dělala hlava. Pokud by někdo chtěl sání budu rád odkaz na bazoši zde: https://auto.bazos.cz/inzerat/206182358/vzduchove-sani-saci-potrubi-04l129711ab-modine.php
Toz ja zbroušená hlava a nové vodítka atd, seškrábnutý blok motoru, nové těsnění, šrouby, rozvody, pumpa atd. 70t oprava od té doby vše OK, stalo se to při 191t teď mám 200t
Naučte se už používat AI.... Lane Assist:
Dobrou zprávou je, že právě kamera 2Q0980653 byla do modelové řady Superb FL MY2020+ nasazena pro potřeby asistenčních funkcí, jako je Lane Assist (adaptivní vedení v jízdním pruhu). Umožňuje aktivaci Lane Assist – pokud je správně nakódována v řídicí jednotce a systém je softwarově podporován palubní sítí a displejem auta, lze tuto funkci zprovoznit i u aut původně bez této výbavy. U některých aut to vyžaduje vhodné čelní sklo s držákem kamery a následnou kalibraci.
TSR (Traffic Sign Recognition, čtení dopravních značek):
Pro tuto funkci je situace složitější. Aktivace TSR závisí nejen na správné kameře, ale i na SW výbavě auta – ne všechny řídicí jednotky a displeje základní Superb FL 2020 s kamerou 2Q0980653 podporují rozpoznávání dopravních značek. Někteří uživatelé na fórech uvádějí, že se funkci nepodařilo zprovoznit jen na základní kameře 2Q0980653, ačkoliv Lane Assist ano. V některých případech je pro spolehlivou funkci TSR vyžadována vyšší řada kamery (například 3Q0...6 54).