Přejít na obsah

4x4 Haldex

10 témat v tomto fóru

1. Vymena filtra Haldex-u 1 2

• 49 odpovědí
    • 27k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 20k zobrazení
  2. 4x4 vydrz 1 2

• 35 odpovědí
    • 25.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
  3. Zvuk při řazení 1 2

• 36 odpovědí
    • 19.8k zobrazení
  4. Haldex při couvání

• 3 odpovědi
    • 4.7k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 18.6k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• jeho konkretny superb este stale mierne klope postupne tie auta stichli   hehe, superb 4 ma 15 urovni nastavenia tuhosti tlmicov dcc podla neho camry bez adaptivnych tlmicov s 1 nastavenim posobi lepsie a vyvazenejsie a kultivovanejsie  
    • Ano. Nainstalované v autě v rádiu přes Shop, tuším. Pay to Fuel.  V aplikaci v telefonu je taky vidět nastavení té funkce. 
    • …odpalili jednotku…bezna vec pri aktualizacii…🤣🤣🤣 
    • Při demontáži středového panelu se musí dát pozor u připojení 12V zásuvky.Je tam krátký mezikus vedení, který je na jedné straně v zásuvce a na druhé v pevně upevněné svorkovnici na držáku loketky.Takže se musí trochu panel nadzvednout a potom rozpojit vedení.Jinak mně se povedlo panel vyndat i bez toho, abych demontoval kompletně celou loketku včetně držáku.Já jsem vedení k osvětlení noh pod sedadly táhl podél origo svazku pod prahy a pod sedačkou jsem ho zapojoval do originál svorkovnice pro připojení svazku sedadla.Pro zapojení u předních světel jsem si také udělal rozdvojku.Použil jsem svorkovnici 1J0971972 a k tomu protikus 3B0973754.
    • Čau všichni potřeboval bych vaši radu. Mám Škodu Octavii 2002 1.9tdi 66kw s rádiem Symphony. Potom co mi klekla baterka a startoval jsem pomoci kabelů, tak mi místy rádio prostě vypne a zhasne, jako kdyby do něj nešla elektrika. Pomůže tak na minutu když vytáhnu a zandám zpět pojistku... Na rádiu ani v krabici nejsou ruplé pojistky, takže opravdu nevím co s tím je. Předem děkuji za vaše návrhy či rady.
  • Vytvořit nový...