Elektrika
3 362 témat v tomto fóru
-
-
nevi někdo jak demontovat konfort sistem a ktere piny jsou pro zemek ridicovich dveri. zacel mi blbnout zamek vzdy zamkne ale neodemkne
-
- 5 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Potřebuji vědět kde je relé(jaké číslo ,kde ho njdu popř.schému),které vypíná naftu po vytažení klíčku,popřípadě kde na svorkovnici či pojistce najdu kontakt pro proměření(nevim jestli se to zemní či vypíná napětí). Předchozí majitel dělal nějaké úpravy a nějak to blbne. Zkoušel jsem imobilizer ,ale timto dle odborníků neni,tak jdu dále.Auto nechce někdy naskočit a někdy motor nevypne.
-
- 5 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Hledám někoho z okolí Karviné co má doma VAG a udělal by mi diagnostiku auta,za lahvinku Myslivce nebo malou uplatu.ICQ:349935839.
-
- 6 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
Zdarvim, cez vikend som skumal spravanie sa mojej strajkujucej pristrojovky na O1 (1.6 74 kw). Patrim totiz do radov tych, ktorim padaju rucicky. Pada mi tacho, a teplota vody a stav nadrze ukazuje menej ako skutocnost. Napichol som to na VAG a skusal sledovat, ake to bude ukazovat hodnoty v PC. Ked som cital z RJ pristrojovky, hodnota rychlosti bola stale 0km/h, iba ked rucicka vybehla nahodou na chvilku hore, ukazal rychlost aj PC. Vcelku logicke... Ked som sa ale napihcol na RJ motora, aktualnu rychlost som mal vzdy, aj ked rucicka bola zgegnuta dole. Vie mi niekto povedat, preco sa to takto spravalo??? Da sa takto vylucit chyba snimaca rychlosti? A este to skomp…
-
- 13 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
-
-
Prosim vas vedel by my niekto povedat na ktorych pinoch sa napaja komfortka? Viem je to tu napisane ale som stoho jelen. dik
-
- 9 odpovědí
- 2,1tis zobrazení
-
-
zdravim,resim problem s oct.1,6 prosim muzete mi nekdo poradit jaky ma byt odber proudu pri zamknutem,odemknutem atd. autu??? Kamarad si stezuje ze mu vydrzi bat.cca.mesic.(bat.je nova).
-
- 8 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Prosím o radu. Chybělo mi na palubce Čidlo slunečních paprsků pro Climatronic tak jsem ho doukoupil od Cosbyho, ale potřebuju se dostat ke kabeláži, abych ho napojil. Kudy se tam nejlépe dostanu, středovýma ofukama, třeba "přes" budíky, za rádiem... nebo (nedej bože) musím sundat celou palubku? Předem díky.
-
- 9 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj.mam dotaz.Hodlam se pustit do stavby kabelu na VAG,ale netusim jaky je rozdil kdyz nektere jsou jen K-line adruhe jsou jak K-line tak zaroven L-line....V cem je rozdil? Porc jsou dva druhy? Mam auto z r.2000 a rad bych poznatek kam se da dostat se zakladem a kam bych se dostal kdyz udelam "obojetny" Dekuji za pripadne vysvetleni ci odkaz.Nejak jsem nenasel info o tomto. Dekuji
-
- 4 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-
-
Ahojky jen mam dotazek - radio mi najednou napsalo SAFE, po zapnutí normálně dál fungovalo, ale panel na maxidotu pro radio mi nesel zaplo se to asi tak po trech hodinach... co to bylo za zavadu?? Děkuji
-
- 3 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
přemýšlím o koupi autoalarmu a narazil jsem na AUTOALARM CS 1613 na stránkách http://www.alarmy-autoalarmy-kamery.cz/ Co na něj říkate? máte zkušenosti?
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
-
Nevíte prosím někdo co může být za problém : když zapnu světla, tak se mi nezozsvítí osvětlení ovladačů na topení (nesvítí to komplet), ale stačí pootočit kterýmkoliv "kolečkem" a je to OK (případně jemně ťuknout do panýlku). Jasně - asi tam bude někde nějakej blbej dotek na konektoru, ale já vůbec nevím jak to rozdělat a kouknout na kontakt. Poradíte?
-
mam taky problem, ze pri zapnuti stretavaciek sa mi zapne aj zadna hmlovka. aj fyzicky a aj my to signalizuje na pristrojovke. nestretol sa niekto uz s takym problem a vedel poradit co s tym mozem robit? sposob, vytiahnut ziarovku zo zadnej hmlovky som uz skusal, ale to nie je ono a radsej by som nasiel sposob ako to dat do poriadku. diky
-
- 17 odpovědí
- 17,1tis zobrazení
-
-
Ahoj. Prosím o radu. U známého přestal jít centrál. Má Octávii 1997 s originálním CZ, ale okna na kličku. Na otevření klíčku je slyšet, že jednotka dá dvoj impuls jak na otvírání, tak na zavírání. Ale žádné dveře nereagují. VAG píše nevěrohodný signál od všech dveří.Prý se v jednotce aktivuje termo pojistka, která se ruší jen přes VAG, nevím!? Kde by mohla být závada???? Děkuji
-
- 1 odpověď
- 2tis zobrazení
-
-
prosba o radu, pánové, dá se do octávky 1,6 75 kw dodělat nějaká klimatizace.
-
- 3 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Dneska jsem vyndal autoradio Blaupunkt a strčil jsem do toho těsného místečka pro rádio Sony CDX MP40,ale jak jsem ho spustil tak hraje jenom při klíčku.Tak jsem odpojil na ISO napájení 12V přes spínací skříňku a napojil na trvalé napětí 12V a rádio hraje i bez klíčků.Těd moje otázka""Neuškodí to rádiu nebo nedej bože nevyhořím,když je to zapojené pořád na trvalý proud""..
-
- 14 odpovědí
- 6tis zobrazení
-
-
Zdar. Chlapi potreboval bych od nekoho kdo s tim ma zkusenosti poradit... Poridil jsem si sadu vystrelovaku vcetne zamku (treti generace), vse jsem pomenil, ale mam problem s dalkou... Mam sice komfortku ktera podporuje central, ale nepodporuje dalku a tak mam sice vystrelovaky, ale bez dalky. Co vsechno musim vymenit? Samotna komfortka udajne nestaci. Mam Octavku Combi 1.9 TDi 2001. Diky
-
- 2 odpovědi
- 2,2tis zobrazení
-
-
Nedavno, kdyz jsem si privezl auto ze Skoda servisu, sem objevil, ze mi chybi spinac alarmu, co byl vedle "zamku" kapoty - proste tam jak je kapota zacvakla..nevim jak to jinak nazvat ;-) No a kablik co k nemu vedl tak byl jen paskou prichycenej ke svazku..takze to musel udelat nekdo v servisu..Samozrejme kdyz sem tam prijel tak o nicem nevedi a neni mozny aby to nekdo z techniku udelal... kazdopadne to chci dat zase dohromady..jenze Meta - vyrobce toho alarmu - uz ty spinace nedodava takze mi zbyva bud tam dat nejakej jinej a vymyslet uchyt (premejslel sem pouzit dverni spinac z Felicie - je vodotesny a vypada ze neco vydrzi) a nebo ze bych vyhodil ten zamek co tam te…
-
- 17 odpovědí
- 5,2tis zobrazení
-
-
-
Netusite nekdo co ma za vnitrnosti HEX-CAN? Neni uvnitr FTDIcko s klicem v eeprome + nejaky standardni chip typu ELM327 ? Pak by nebylo problem postavit klon :-) Bye Yupee PS: jestli nekdo vlastnite muzete rozebrat/vyfotit?
-
- 14 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Ahoj vsichni, mam dotaz. Mam Octavii Combi I rv. 08/2003 a chci si do ni poridit alarm, uz jen z duvodu abych mel i CZ na DO, jelikoz ted je tam jen CZ na klic. Muzete mi poradit nejaky alarm, pripadne rovnou i nekoho kdo by namontoval, nejlepe praha 5, 6 nebo okoli Praha zapad. Diky moc za rady a tipy. Tomas
-
- 1 odpověď
- 1,4tis zobrazení
-
-
Nevím jestli to patří přesně do tohoto tématu,ale mám takovej problémek.Myslím si že mě ¨lže¨ palubní PC co se týče spotřeby.Když se mrknu na dlouhodobej průměr tak mě ukazuje pod 4,5 litru a to by znamenalo že na 45l paliva bych měl ujet +- 1000km a to neujedu.Ujedu cca 880-900.Čím to může být?Jde s tím něco udělat??
-
- 5 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Dnes jsem rozebral zámek zadních dveří a nemohu přijít nač tam je tento mikrospínač,když točím motorkem tak ten bílej bazmek co jezdí nahoru a dolu zapne a vypne jen ten mikrospínač vedle,ale ten v červeným kroužku nic...
-
- 5 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, nejde mi žárovka v popelníku. Jaká tam je ?
-
- 12 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
Zdarec, poraďte prosím...kámošovi po nastartování 3x pípne palubovka...čím to může být????
-
- 3 odpovědi
- 2tis zobrazení
-