Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem fujara,

Chcel by som sa poradit s niekym, kto uz mal podobny problem a podarilo sa mu ho vyriesit. Stava sa mi coraz castejsie hlavne rano pri nizsich teplotach, ze svieti kontrolka chladenia, pritom stav aj teplota chladiacej kvapaliny je v poriadku. Ak skusim znova nastartovat, vacsinou je to uz ok. Myslim, ze by problem mohol byt so senzorom. Co s tym? Dakujem za rady...

• 8 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem marek434,

Zdravim, mam problem s prisposobenim DO k CZ. Mam horeuvedenu RJ komfortnej elektroniky. Avsak VAG-COM mi vypisal tuto zavadu: 01134 - Alarm Horn (H12) 25-00 - Unknown Switch Condition Standardnym postupom nemozem DO prisposobit. Nejde mi to do hlavy, pretoze podla DP mam RJ bez alarmu. Stretol sa uz niekto s niecim podobnym, resp. ma niekto vysvetlenie? Mimochodom, tu na fore som sa docital, ze RJ komfort (1C0 959 799 B 3X-bez alarmu) je mozne preprogramovat na verziu s alarmom. Vie mi niekto poradit ako na to? T.j. ake HW a SW vybavenie k tomu potrebujem? Vdaka za rady.

• 11 odpovědí
    • 7,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem xhans69,

Zdar lidi, nevite nekdo jaxou zapojene piny na jednokonektorove komfortce? Staci mi napajeni a KL linky, potrebuju to na testovani kabelu, at nemusim litat do auta

• 7 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Luke_TDI,

Octavia r.v99 1,9tdi 66kw + zadni kotouc naprava Nezda se mi ze by to delalo od vymeny zadni napravy za kotoucovou (jsem si tim temer jist) ale radeji to sem uvedu. Problem je ten ze z pocatku se mi obcas stalo ze se rozsvitila kontrolka abs a to prestalo fungovat kdyz kontrolka zhasla abs opet fungovalo (bud normalne od startu nebo behem jizdy prote nahodile)a dnes se to zacalo dit docela casto a ted vecer se to zavrsilo tim ze ke svitici kontrolce abs zacala blikat i kontrolka rucni brzdy. Sundal jsem vsechna kola a kabely k cidlum jsou ok brzdovky je taky dost. Zajedu s tim na vag ale nevim kdy se tam dostanu a v tomto pocasi je abs docela pomoc tak budu vdecny za kaz…

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem myty,

Zdar. Hledal jsem, hledal, ale nenašel. Za prvé - mám nově xenony a vadí mi, že se při přepnutí na dálkové zhasnou potkávací. MR je 99/00. Jde to nějak vyřešit? Silový okruh do potkávacích světel přerušuje páčka pod volantem, nebo nějaké relé? Za druhé - lze nějak propojit Molpir relé denního svícení, aby rozsvěcelo i podsvětlení přístrojovky, ovládacích tlačítek, prostě jako bych otočil spínač světel do polohy potkávací světla ? Díky

• 60 odpovědí
    • 16,7tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem octaviaman,

ahoj,máte někdo schéma zapojení směrovek v zrcátkách jako je to u O2?chtěl bych si to udělat sám z led diod.Díky za rady,nápady a všechny info,pokud se to řeší jinde tak mě tam odkažte a tohle hodte do koše.Děkuji.

• 4 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem DEBID,

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jak jste spokojeni s vyhříváním v Octavii, moje zkušenost se sedadly: sedadlo řidiče topí o poznání méně než sedadlo spolujezdce, kde může být problém ? Za další, je možné že při správné fci vyhřívání zrcátek, je po 20 km zrcátko odmražené jen z poliviny? Děkuji

• 1 odpověď
    • 1,4tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem mudra,

Panove zdravim, obcas se mi stane, ze kdyz se otevrou dvere spolujezce, nebo za spolujezdcem, tak 3x pipne palubka. netusite proc? a nedela to pravidelne, jen nekdy

• 10 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem olaf,

prosim o radu po vyměně mot.elekriky 1,9 TDI mě schazi čidlo hladiny oleje připojit ma někdo shchema připojeni a nebo alespon radu kam ktery drat připojit hnědy -kostra,hnědo modry- nevim,žluto černy-nevim.Poradite dik

• 2 odpovědi
    • 6,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem zop,

mam problemek. mam octavia 1. s originalní navigaci bez oznaceni DX.Je uplne stejna ale nema na krytu DX. schanim do ni CR mapu a normalni mapa co pouziva kamarad do te same navigace s oznacenim dx tam nefunguje. cd mech je v poradku nemeckou mapu mam ta bezi vic nez v poho ale ta ceska mi chybi.pomuze nekdo?

• 7 odpovědí
    • 13,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem manco,

Zdravim, chcel by som poprosit o radu. Snazil som sa z minulych vlakien zistit chybu a odstranit ju, ale nepodarilo sa mi to. V com je problem. Pada mi rucicka rychlomera, ale iba v momente, ked pridavam plyn-teda zrychlujem. Akonahle uvolnim pedal, rucicka vyskoci tam, kde ma. Ked pridavam velmi jemno, nepadne, sem tam vidim, ako aj chce spadnut, ale vzapäti aj vyskocit naspät. Mal som pristrojovku vonku, snazil som sa najst nejake studene spoje, preletoval som, co sa dalo, ale problem trva aj nadalej. Vsetko ostatne fungue ako ma. Este, aby som nezabudol: O1 1.6 74kW r.v.:1999 Dakujem vopred za radu. Juraj

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem olaf,

da se přes tento prgram vyčit pin imo? A poradí někdo? Popřípade kdo v okolí brna je schopnej to vyčíst.Chci vyměnit budíky za maxidot a nemam od něj pin.tdi 2001

• 1 odpověď
    • 1,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Aidolon,

Zdarec chalani, tak mi zbyly nějaký chechtáky a rozhodl jsem se je narvat do autí. Na řadě je i navigace. Chci origo, jen jsem trochu zmaten z těch různých typů A, nebo C atd... Už jsem zjistil, že nějaká umí česky, nějkterá bet dodatečného bazmechtu nejde s maxikem atd... Mohl by to někdo rozseknout a řádně mi to vysvětlit, ať vim co mám shánět? Moje OC - 2003. Vim že nepřehrává CD, takže měnič (ten už je doma), pak potřebuju kabeláž, anténu a chci aby to fachalo i na maxiku. Prosim poraďte.

• 15 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem tomikaaa,

caute, chcem sa spytat na O1 2004 - bude mi stacit na plnu komunikaciu OBD s K a L linkami, alebo trebalo by este daco dorobit?

• 5 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem thomas136,

Nazdar kluci, přestal mi makat park. asis. a potřeboval bych, jestli někdo nemáte ( náhodou ) schéma zapojení. Je to orig. Škoda r.v. 2003. A při nejhorším, jestli někdo nemá doma novou jednotku ...... Díky Thomas

• 9 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem novi37,

kdyz prepnu vnitrni lapicku tak, aby se mi rozsvitila pri otevrenych dverich, tak mi to nejak hapruje, obcas sviti, obcas otevru dvere a zhasne, nebo naopak zavru dvere a zhasne hned, misto aby este chvilku svitila, jak tomu ma byt normalne, nevite nekdo, kde ma asi tak hledat zavadu? ja vim, mozna je to kravina, ale znate to.....dikes

• 2 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Kais,

Mám sporadickou chybu na snímači podélného zrychlení u Octavie 1.9Tdi (66kW) 4x4, rok výroby 2002. Kvůli tomu nejde ABS ani 4x4 a zbytek na tomto snímači závislý.Neví někdo kde přesně je (nepodařilo se mi ho najít) a v čem může být problém???Děkuji

• 2 odpovědi
    • 10,5tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem SnakeBR,

Zdravim. Dnes rano cestou do Brna, sa mi po prejdeni 300 KM rozsvietila kontrolka ABS.{Brzdy sli v poriadku,ci slo ABS neviem, pretoze nemrzlo nemal som ako otestovat} Tak ked mi zasvietila kontrolka ABS tak som zastal a vypol som motor, nechal ho vypnuty zhruba 5 min. potom som znova nastartoval a kontrolka ABS nezhasla, svietila dalej...po zhruba prejdeni dalsich 20 KM kontrolka prestala svietit a to asi na 1 minutu. Potom sa opat rozsvietila a svietila mi dalsich 600 KM. Ked som prisiel domov, tak mi pocas jazdy zhasla. Potom som vypol a zapol motor, svietila po nastartovani asi 5 sekund, potom zhasla tak ako ma. Tak neviem v com to moze byt, moze mi niekto poradit? d…

• 9 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem tomikaaa,

caute, jedna mozno jednoducha otazka, da sa cez Ka L linku spravit vsetko to, co aj cez CAN ? su kable, ktore maju naraz obe moznosti ? pripadne da sa cez CAN spravit viacej? da sa cez VAG zistit SKUTOCNY stav km??? dakujem pekne

• 1 odpověď
    • 1,5tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Matesss,

zdarec chlapáci škodovácký.Potřebuji nastavit škrticí klapku.horní a dolní mez.a přečíst chyby-vymazat.za kolik se dá sehnat ta diagnostika myslím ty kabely.počítač mám a ten program snad sezenu na netu.Kolik to bude stát?Dekuji za názory.

• 5 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem peli,

Neví někdo kde sehnat vystřelovací klíče do oktávky? A kdyžtak zakolik? Díky za rady

22. Zahájeno uživatelem Jero,

zdař!uvazuju o koupi novych zarovek do svetel...zda se mi ze prestavaj nejak svitit ...Muzete mi pls poradit,jakej typ zarovky,s modrym svetlem,mam kupit na O 97.?a jestli to nebude delat nejakou neplechu-----co na STK a tak....dik

23. Zahájeno uživatelem tomina,

Ahoj, potrebuju se zeptat na takovou blbost... Chci dat do octy (2001) vypinac nad radio vedle ohrevu zadniho okna, ale chtel bych tam vypinac ne jen tlacitko. Zajimalo by me jesi se da sehnat a nebo jesi by tam sel dat vypinac na ohrev okna (kterej je ale do rohu) a na nej dat krytku treba z ASR...bude to pasovat...abych to po vrakaci neshanel zbytecne...

• 5 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem myty,

Zdar. Potřeboval bych poradit jak poznat na el. stahovačce o jakou verzi elektroniky se jedná, když je nečitelná samolepka, nebo když není vůbec. Sháním stahovačky na III.generaci komfortky a tady u nás na vrakáčích se dá sehnat komplet stahovačka za 1000,- Kč, ale z 10 stahovaček má tak jedna čitelnou samolepku..... Taky bych nerad koupil stahovačku se správným číslem, ve které může být strčený mozek ze starší generace komfortky. Takže je možné třeba někde na tišťáku elektroniky mozku poznat, že se jedná o III.generaci? Případně napojit nějakým způsobem mozek na VAG 6.07 a vyčíst nějaké info ? Díky za každé info.

25. Zahájeno uživatelem mekanik,

Zdravim, potreboval bych prosim poradit jak deaktivovat airbag spolujezdce u Octavie r.v. 2000 TDI AHF. Jak provest zmenu na VAG? A staci u nej pouze odpojit svorkovnici nebo se tam dava odpor? Diky moc.

• 1 odpověď
    • 5,9tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.