Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Zdravím, Mám otázku, nedávno jsem si koupil HUD displej z Číny který zobrazuje rychlost, otáčky motoru, napětí baterie, atd. Funguje přes připojení do OBD-II portu odkud bere data o vozidlu. Zkoušel jsem ho v mé fabii rok 2009 před faceliftem a nefungoval. V návodu jsem zjistil že není schopný číst data z auta. Zkusil jsem ho v jiné Fabii která je po faceliftu a tam bez problémů fungoval. Chci se tedy zeptat kde je problém a zdá se dá nějak řešit. Vím že OBD port funguje protože přes něho čtu data pomocí Bluetooth Diagnostiky pro telefony přes kterou jsem mazal chybu která rozsvítila kontrolku motoru. Jediné co jsem na internetu našel je že je nejspíš problém v tom že řídící jednotka nepodporuje nějaký protokol pro komunikaci. Proto se ptám zda se dá například nějakým způsobem "aktualizovat" řídící jednotka tak aby podporovala to co řídící jednotka z novější fabie. Je možné že je problém v něčem úplně jiném, ale myslím si že za to může nějaký software, OBD a elektronika je jinak plně funkční. Za odpovědi a jakoukoliv pomoc moc děkuji. (Dodatečně kdyžtak poskytnu detailnější informace)
    • Ano chybu vyhodilo zítra to jdu řešit i ve škodovce mi to potvrdili, jelikož jsem tam byl na kontrolu ojetého vozu. Jen si tam nejsou jisty, který motorek to prý je. Je tam ještě nějaké táhlo prý, které to muže byt taky. Tudíž mi nemůžou ani říct přibližnou cenu nebo naceneni. Celá palubka dolu a zjistit tak.
    • Díky, vše již funkční. U Seatu se právě za vše platilo, proto mě překvapil přístup Škodovky.
    • Neboj, ukáže. Bude tam vada ovládacího motorku dané klapky, který má buď vydřenou dráhu potenciometru anebo i prasknutou osicku uvnitř motorku, ale to už je podrobnost, která tě zajímat nemusí.. To, že bliká panel je správně, signalizuje závadu na systému.
    • Ve fabrice se vzdy plni jen zimni. Jak v lete tak v zime. 
  • Vytvořit nový...