Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Svanpetr,

Mam felinu a mel jsem tam latkove vyhrivane sedačky ale ty jsem ted vymenil za kozene a ty maji jiny konektor proste to nejde zapojit do sedacky Bude stacit uříznout konektor z tech kožených sedaček a napojit ho misto tech latkovich aby to slo:) počet drátů stejny barvi drátu jiny ocislovani jiny kdyztak nafotim ... nebo prendat komplet celou kabeláž dik Peta

• 0 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Fabi Pavel,

Zdravím Vás, chci se zeptat jaká žárovka je panelu a jak se panel rozebírá. Nejde mi jedna ze tří žárovek jak se ovládá ventilátor , teplota, rychlost a jak má foukat tam nesvítí žárovka, svítí jen u těch dvou. Děkuji za odpovědí

• 2 odpovědi
    • 3,4tis zobrazení
  3. Dobrý den. Mám Škodu Felicii 1.3 hatchback r.v.2001, vybila se mi baterie, po nabití a zapojeni zpět do vozu začal houkat alarm, nešel vypnout a nevím, jak jej deaktivovat. Napadlo mne zkusit pojistkovou a reléovou skříňku, vypnout a zapnout pojistku 15 A. Nebo je i jiné řešení? Jak jej mohu úplně vyřadit? Hlavně ať už nehouká .... :-D Problémem je, že nevím, jaký typ alarmu je v autě .

• 2 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem PavelSoukup,

Zdravím, někde tu padl dotaz, jak odpojit imobilizér u Felicie, ale nedohledal jsem to, tak jsem založil téma, aby to bylo přehledné. Dost slušný návod na to jsem našel na http://kralmotoru.cz/media/jak-odpojit-imobilizer-u-skody-felicia , tak kdyby to někoho zajímalo, tak ať na to mrkne. Nejde vůbec o nic složitého, ani drahého.

• 0 odpovědí
    • 10,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Tomas07777,

Zdravim pánové, potřeboval bych od Vás radu. Mám felicii pick up 1.9d a stala se mi taková věc, najednou mi přestala řadit převodovka zkoušel jsem s ní zakvrdlat a v tu chvíli zhasnul celej motor a už nic neslo, njde nastartovat motor jen točí a nesvítí kontrolky při startování svítí pouze vykřičník. Relé v pohodě pojistky taky, všechny kostry jsou očištěné, spínací skřínka funguje. Neměl jste někdo podobní problém nebo nevíte o někom kdo by to uměl vyřešit popř. nějaký dobrý autoelektrikář z Plzně. Předem moc děkuji za info už opravdu nevim co s ní může bejt

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Joppien,

Zdravím, mám Feldu combi 1.3 MPi, r.v. 1999, 186 880 km. Včera jsem doplňoval vodu do ostřikovače a jak sem zavíral kapotu, tak nešla zavřít, byla stále otevřená, tak sem to zkusil pětkrát po sobě i z trochu velké výšky a kapota se pořád nezavřela. Tak sem zkontroloval oba dva zámky (ze strany kapoty a u chladiče) a pak jsem zjistil, že je zimou zatuhlé lanko na otevírán kapoty, tak sem posunul pojistku zámku prstama a už šla konečně zavřít. Jenže po nastartování a ujetí cca 500 metrů se mi rozsvítila kontrolka airbagu. Tak sem to pak nechal u škodováckého servisu projet diagnostikou a hlásilo to závadu na roznětce airbagu na straně řidiče (mám i airbag spolujezdce). Chyb…

• 8 odpovědí
    • 7,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Zepelin18,

Zdravim. Koupil sem bouranou feldu 1.9D. Měla vystřelené polštáře a zaseklé pásy. Pásy sem vyměnil za nové bez patron a polštáře vyházel a dal normálně kaslík. Zajímá mě jestli nějak odstraním chybu když to na technický napíchnou na počítač. Nebo jestli to technickou udělá i s tou chybou.

• 0 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Dandiouse,

Dobrý den, přemýšlel jsem, jak zamezit vniknutí vnějších pachů do kabiny (třeba z polí, nebo z kouřících naftových motorů). Vzpomněl jsem si, že už Fabia 1. generace měla takové tlačítko na středovém panelu, které tomu zamezovalo. Akorát nevím, jestli provádělo přepólování motorku ventilátoru, nebo jestli provádělo překlenutí nějaké kapky. O co mi jde? Jde mi o to, jestli by byla vůbec možná zástavba takového systému do feldy? Jestli je vůbec možné použít prvky z topení Fabie 1 k zástavbě do feldy? Najde se zde někdo, kdo by mi dokázal poradit? Děkuji za odpověď.

• 5 odpovědí
    • 6,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Malta,

prošel jsem všech 16 stran témat ale nikde jsem to nezahlédl. Je potřeba kvůli demontáži přepínače sundávat volant, nebo stačí odkrytovat spodní a horní kryt volantu? Manželce blbne tento přepínač a potřebuji ho vyměnit. Samovolně se spoští zadní stěrač, někdy nejde dát impuls na setření předními, už tam asi budou ty kontakty vyčubané

10. Zahájeno uživatelem Phate_xenon,

Obcas mi zlobi original imobilizer na MPI 50KW, tak ze auto chytne a hned chcipne, pekne me to stve protoze kdyz rano jedu do prace na cas a startuju pomalu pul hodiny tak je to o nervy. Diagnostika hlasi RJ blokovana imobilizerem takze je t na stopo imo. Zajima me jestli je nejak mozne to vyrusit, pokud vim, na spinacce je snimaci civka a za budikama je jednotka imobilizeru a v klici je chip. Tezko rict ktera soucastka je spatna ale vzhledem k tomu ze to blbne s obema klici tak bych to videl bud na jednotku imobilizeru nebo ten krouzek na spinacce, ale nechce se mi to kupovat asi to nebude levny.

• 30 odpovědí
    • 47,6tis zobrazení
  11. zdravým vás. potreboval by som poradiť ,opíšem najskôr problém... niekedy počas jazdy staratí motor výkon až úplne prestane tahať, ak vyradím rýchlosť volnobeh ako tak drží ale nepravidelne na tri valce a podobne. ak zošliapnem plynový pedál na podlahu alebo na moment vypnem zapalovanie motor ide zasa tak ako má. vymenil som čerpadlo,filter,podtlakový regulátor tlaku paliva,zapalovaciu lštu,čidlo teploty proste naozaj všetko. (mám dve feldi tak mám z čoho skúšať) teraz moje zistenia: vag tak isto VAS občas hlási chybu g-39(lambda) že signál príliš nízky a podobne. v nameraných hodnotách mi ukazuje napetie 1,24v + - niekedy ostane napetie stáť na 1,56V takisto po odpo…

• 0 odpovědí
    • 2,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem dwdw,

Cawte vie niekto poradit ked otocim klucikom tak neni pocut cerpadlo takze ani nenastartuje musel som ho dotiahnut doma som to rozobral skusil som ho zapojit na priamo a auto islo na brng . ale dnes sa mi to stalo znova neviete kde je problem ? raz ide raz nejde mam feldu 1.3 mpi

• 5 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem sensej1984,

Caute, v mene kamarata davam na poradu nejake chyby z 1.3 felicie.Vopred diky 00525 - Sonda lambda (G39) 28-10 - zkrat na plus - Sporadicky 00525 - Sonda lambda (G39) 07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky 00282 - Ovladac skrtici klapky (V60) 44-10 - zkrat - Sporadicky Co sa tyka klapky bola vycistena a spravene zakladne nastavenia. Kontroloval som (cez VAG) aj spinac volnobeznych otacok a rovnako priebeh hodnot potenciometra po postupnom zosliapnuti plynoveho pedalu - vsetko v poriadku Vsetky konektory v motorovom priestore som mal rozpojene a precistil som ich kontakty sprejom, to sa tyka aj ukostrovacich bodov. Celu kabelaz som mal aj vymontovanu, hladal som n…

• 4 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem colas,

Dobrý den, nevíte čím to může být, že se USB KKL kabel připojí na abs a airbagy, ale s řj motoru se nespojí? je to 1.3 MPI 1999 Díky za radu.

• 4 odpovědi
    • 3,9tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Ymps,

Zdravím, zapojuji na felicii z roku 1996 zásuvku (zapalovač) a nevím si s tím rady. Na zásuvce jsou 3 kolíky a z palubky vedou tři dráty (hnědý, červený a zelený) ty dráty byly uřezané (předchozí majitel - police čr - byli fakt lempli, ale to je jedno). Nasadil jsem na ně sponky a zkoušel jsem zapojovat, jenže mi dochází náhradní pojistky tak vás prosím o pomoc v jakém pořádí je mám zapojit... děkuji za odpovědi a úplně nejlepoší by byl obrázek jak to máte vy. Díky moc

• 6 odpovědí
    • 18,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem matias024,

Serus chlapi, mam problem co sa týka elektriky, pocas jazdy mi auto felda 1998 1.3 mpi skratovala restartovali sa hodiny auto zhaslo, pri dalsom starte znova otocila a isla...avsak ako nahle som auto vypol neisiel central, neotoci a ani nerozsvieti kontrolky

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem ttominoo,

Ahoj, prosim vas o radu. Ve felde mam alarm COBRA BRIDGE 7918. Ae je asi nejak spatne nastavenej, protoze kdyz auto odemcu a necham chilku oemceny, tak pak nenastartuje, ale kdyz nastartuju hned po odemceni tak uplne v poradku. Takze kdyz chci nastartovat po delsi dobe musim tlacitkem od alarmu zamcit a zase odemcit. Nejde to nejak prenastavit. Je to opravdu otravne. A taky nevite kde by se dal sehnat motorek na otevirani dveri, jeden mi uplne odesel. Dik moc

• 1 odpověď
    • 3,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem pajamichal,

Ve Felicii 4/95 mám centr. zamykání 4 dveří na DO bez alarmu. Otvírání a zavírání na klíč v poho. Nelze ovládat DO. Baterka v poho. Rezervní ovladač se chová stejně.Ledka se rozsvítí, světla auta při zamykání na krátkou chvilku taky, ale neotevře a nezavře. Při otvírání auto nebliká. DO model EAGLE III, Leopard RS-250 . ŘJ je přišroubovaná pod budíkama vzadu, bez demontáže krytů nepřístupné. Díky za podněty na co se zaměřit.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Paul132,

Čau, nemůžu najít toto téma na fóru, tak ho sem píšu. Mám dotaz ohledně palubního počítače. U felicie mám pouze palubní počítač bez kabeláže a nevím kde by se dala sehnat nebo zda je to vůbec možné a dokoupit ji samostatně ? a jestli je to obtížné namontovat (nejlépe nějaký návod) předem děkuji za odpověď

20. Zahájeno uživatelem msekl,

Zdravím Vás lidi, potřebuji nutně poradit. Když zapnu topení tak jen cvaká, ale nefouká. Zkusil jsem vyměnit předřadné odpory topení, ale to taky nepomohlo. Kdo by věděl a poskytl jakou koliv radu budu moc rád. kód motoru AEE 1.6MPi. Toto topení co je na fotkách, jsem ještě v jiné felicii nikde neviděl. A mám klimatizaci. R.v. 1996. Výbava automobilu Laurin&Klement.

• 13 odpovědí
    • 10,2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Leit,

Zdravím Mam problem s Feliciou 1.3 lpg 50kw R.v. 1995 V aute je autoalarm bohuzial neviem vyrobcu nedaval som ho tam ja... Problem je v tom ze nemozem auto nastartovat nejde mi vypnut alarm pomocou dialkoveho , pri zapojeni baterky sa rozblikaju svetla a diodka v aute na alarm stale blika a pri otvoreni dveri pípa. Ked dam klucim do prvej polohy nic sa nedeje a ked dam do druhej auto startuje no nechyti blokuje ho alarm... Mohli by ste mi poradit preco zrazu jedneho dna ten alarm nejde vypnut dialkovym ovladacom? popr. ako ho odpojit , vyresetovat? alebo zistit co to je za autoalarm.. Dakujem za pripadne rady a ospravedlnujem sa no v autach sa nevyznam

• 9 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Lesiel,

Zdravím zajimá mě jediné pokud koupim tento zámek http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0827505c-zamek-5-dveri-oe-3607.html jak udělat abych mohl pohodlně někde u řidiče jen zmačknout čudlk a ufr by se otevřel nebo zamknul? stim aby při zamčeém stavu nepapal baterii?

• 9 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem nestresuj,

Mam feliciu 1,3 mpi a pri dojazde mam velmi horucu bateriu bateria je uplne nova cim to moze byt??

• 9 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Tomassssss,

Prosím o radu co s tím?Otáčkoměr nefunguje.Jen když vytočím do otáček při přidání plynu.Zařadím na vyšší rychlostní stupen a zase spadne.Co s tím?Snímč otáček jsem vymontoval u setrvačníku očistil a nic.Prostě nefunguje jak má Prosím o radu dík.

• Pozitivní
    • 21 odpovědí
    • 22,7tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Pwn3r,

zdravičko mam problem taky že vždy po naštartovani auta hned zdochne, pozeral som na diagnostiku tak mi hlasi že vraj je asi čitacia cievka špatna, viete niekto o tom viac ako to riešiť? kontrolka imobilizeru blika iba vtedy ked je alarm aktivny (ked je zamknute) inač neblika ked mam klučiky v aute

• 1 odpověď
    • 4,2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.