Přejít na obsah

51 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 24k zobrazení
  1. Jakou Felicii? 1 2

• 44 odpovědí
    • 39.5k zobrazení
  2. Hydroštely světel

• 0 odpovědí
    • 7.5k zobrazení
  3. Felicia pick-up -

• 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 11.1k zobrazení
  4. Za kolik prodat Felicii 1 2 3

• 70 odpovědí
    • 39.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.9k zobrazení
    • 17 odpovědí
    • 29k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 9.3k zobrazení
  5. LPG vs Diesel 1 2

• 27 odpovědí
    • 29.8k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 10.5k zobrazení
  6. Koupě Felicie na LPG

• 7 odpovědí
    • 10.9k zobrazení
  7. Škoda Felicia Fun

• 9 odpovědí
    • 15k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 10k zobrazení
  8. LPG z feldy do feldy

• 1 odpověď
    • 10.2k zobrazení
  9. Měsíc výroby

• 1 odpověď
    • 9.8k zobrazení
  10. Škoda Felicia SLX

• 2 odpovědi
    • 12.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 10.3k zobrazení
  11. Lepidlo na šrouby

• 1 odpověď
    • 11.1k zobrazení
  12. STK

• 19 odpovědí
    • 16.5k zobrazení
  13. Prepis Felicie

• 4 odpovědi
    • 12.2k zobrazení
  14. EKODAŇ

• 2 odpovědi
    • 10.8k zobrazení
  15. eko. likvidace

• 4 odpovědi
    • 11.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ano, MHI2 ide plne aktivovat cez toolbox, ale len preto, ze FEC kontajner je ulozeny v pamati do ktorej mas pristup, takze cez prikaz vies doplnit kody. Podobne tak pre MST2 Delphi, tie su ale len pre VW. Technisat/Preh maju FEC ulozene v RPMB particii, ktora nie je pristupna na zapis, editovat v nej vies len cez EOL session.   Original/neoriginal VCDS, to je jedno, security access S00040 by ti mal ist tak ci tak. Je to od verzie 25.03 tusim. Predtym si si musel upravit CLB subor a doplnit tak security access prepinac, ja som si to v predoslych verziach nastavoval na S54321 (developer je S12345). Sprav update na 369, daj patch na 369 a dopln kod cez diagnostiku.
    • Nie , nie  neber to ako sprchu, ospravedlnujem sa,  ked to tak textom vyznelo, len som chcel vediet,  ze preco to ludia neako nezdielaju. Ja nemam origo VCDS a neviem zapnut EOL, preto som myslel,  ze to pojde patchom,  kedze ma taky nazov na mibsolution. Ja som ti prave naopak vdacny, ze sa podelis o tvoje znalosti. Bol som rozhodnuty, ze to patchnem na tu vyssiu verziu, ale bal som sa odpalenia, ktore popisujem skor vo vlakne. Cize len vdaka tebe som si asi neodpalil jednotku - cize dakujem.  Jeden pan na youtube  patchol jednotku bez zasahu diag, ale on to  riesil na verzii MHI2 a updatom mu to zbehlo. 
    • Chystaná elektrická Octavia dostane i displej pro spolujezdce | ČeskéNoviny.cz
    • Už mám TWO. V podstatě žádná změna až na to tlačítko. Není už Start/Stop ale pohotovostní režim. Ten už byl i v 317 ale je pomalejší.  Tyhle věci buď fungují nebo nefungují. Ostatní je na samotném AA a mobilu. Starší 317 jsem downgrandlul na fw 5.x a jede mi carplay(záložní mobil)  
    • Octavia 3 2014 RS combi, 2.0TDI 135kw DSG, 212tkm   Motor obcas "cuknul" pri zrychleni, prirovnal bych to asi jako kdyz podradite a rychle pustite spojku, ale byl to jen takovy cukanec. Ve vyssi rychlosti celkem drsny.   Ted bylo auto na vymenu oleje, 0w30 klasika, byla i diagnostika ale zadna chyba ktera by se toho nejak tykala. Jel jsem usek pres vesnicky, kde jsem radil manualne, protoze DSGcko podtaci motor, najel jsem na rychlostku, dal Sko, plyn a na cca 3-3.5k otacek motor na zhruba vterinu ztratil vykon a potom zase tahnul. Stalo se to nekolikrat po sobe. Nemyslim si, ze to bylo vazano na razeni (jakoze pri prerazovani). Delo se to na Sko i na Dcko.   Sjel jsem do mesta k obchodaku, kde na parkovisti dokonce motor chcipnul. Zadna kontrolka, chyba, nic. Dale potom si vybavuju ze se mi to podarilo vyvolat predtim nekolikrat po sobe kdyz jsem jel stalou rychlost manual na 4, cca 1500ot a lehce jsem pridal. Otacka nejdrive spadly a potom naskocily zpet. Myslim, ze se to stalo i na 3ku. Tankuju W8 premium diesel, davam VIF aditivum.   Cim by to mohlo jit a po cem jit?   Diky
  • Vytvořit nový...