Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Ostatní

1. DP Felicia

• 1 odpověď
    • 24,2tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Patata,

Dobrý de. Chci si koupit automobil Škoda Felicie, ale upřímně se v automobilech moc nevyznám, tak bych Vás chtěl poprosit o radu na co se mám při koupi nejvíce kouknout. Např.: motor,převodovka,tlumiče,atd... PROSIM odepisujte mi na email: patrikM1A2@seznam.cz MOc všem děkuji za odpověď.

• 44 odpovědí
    • 39,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem kn_c3,

Zdar, chtěl bych se zeptat jak moc vylézají a zalézají ty originální šrouby nastavování sklápění světel? Budu měnit na elektriku a potřebuju mít nějaký základ abych si to zkalibroval správně, jelikož moje jsou už několik let na suchu. A existuje nějaká tabulka jak moc se musí světlomety naklánět? (tu zatížení vůči stupňům znám) Zajímala by mě spíš jestli je 1. stupeň 2,4%, 2. 3.6 atd... nebo je to nějak jinak.

• 0 odpovědí
    • 7,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem hardb,

Zdravím, zvazuji koupi pickupa jakožto auto do práce, sem tam na dovoz materiálu atd... Ale zajímalo by mě pokud by sem koupil nějaký z nadstavbou a tu zdelal a měl tak jel jakoby korbu (to že by bylo potřeba sehnat druhé dveře neřeším) jde spíš o to zda by se auto bez nadstavby dalo používat ikdyz by nadstavbu mělo zapsanou v TP Děkuji za odpověď

5. Zahájeno uživatelem Alexandr.UL,

Dobrý večer, Mám feldu 1.3mpi 50kw rv 2000. Kdysi jsem měnil budíky a ty původní prodal.(původní bez otáčkoměru).Ale nevím kolik měli ty původní budíky najeto km.Měli více km,ale nevím o kolik.Ani nikde nemám zaznamenáno kolik km měli ty "nové" budíky při výměně.Co bych měl říct případnému kupujicímu?Mohu si nějak zjistit počet najetých km třeba přes diagnostiku?(slyšel jsem že u nových aut toj de,ale felda..)Mám vag kabel a program, ale nemám notebook,tak kdyby to šlo tak si snad seženu někoho kdo by mi noťas půjčil. Hlavně bych kvůli tomu pak nerad měl nějaké problémy,tak předem děkuji za rady :-)

• 8 odpovědí
    • 11,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem pete007,

Zdravim Vas. Premejslim vyhledove dopredu cca (1/2 - 1rok ale mozna ja driv) o prodeji svojej Feldy a tak sem se chtel tady poptati kolik za ni tak muzu dostat Je to Felicia 1,3 Rok vyroby 1996 pohon benzin+LPG tachometr 194523 vybava veskera zadna,snad jen to ze k tomu necham radio (Roadstar ) na CD+MP3 a dva repracky Sony x´plode a 4ks zimnich gum (95%vzorek) a 5ks letnich gum vzorek cca 85% co se tyce koroze tak je na tom v podstate dobre jedinej levej predni blatnik je na na trech mistech vykoukla koroze a tak sem ji prebrousil a zatrel zakladovkou a je trosku macknutej od nakejch duchodcu na parkovisti u nakupaku... paty dvere az ted po jedenacti lete…

7. Zahájeno uživatelem uff,

Nevite nekdo o nejakem slusnem servisu Skodovek, kde maji i autoelektrikare. Budu vdecny za jakykoliv link. Diky.

• 1 odpověď
    • 11tis zobrazení
  8. Zřejmě vytekla kapalina. Dá se doplnit?

• 17 odpovědí
    • 29,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem adamostrava,

Dobrý den, nechal jsme si zhotovit nový nahrádní klíč k autu. Klíč by špatně vyhotoven. Otačení klíče ve skřince zapalování šlo ztuha. Klíč umožňil auto nastartovat, ale neznatelně zůstal ve 2. startovací poloze. Výsledkem je zničený vyhořelý startér. Škodu hodlám dát k uhradě zhotoviteli klíče. Jak postupovat? Jaká dokumentace je potřeba. Děkuji

• 1 odpověď
    • 9,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Lesiel,

Zdravím, mám takový problém, ono to ani problem není jen mi to strašně vadí Mám felicii která ma pro provoz 3 kličky jeden klič k řidičovým dveřím druhý klič na startování a třetí klič na dveře splujezdce a kufr problem je v tom že klič od kufru nosit musím protože nejde otevřít z kabiny no proč vubec piši, šlo by nějak max do 5000 kč udělat abych měl vystřelovací klíč s dalkovym centralem na všechny dveře? no asi ano ale vyplatí se to cenově? bohatě by stačil i obyčejny klič na všechno.

• 1 odpověď
    • 9,3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem khfrank,

Kolik vám to žere ??? :-)

12. Zahájeno uživatelem Holys,

Dnes jsem potkal toto v ove... Priznejte se :-D btw, proc jen 3? Jedno tam zbylo :-D

• 3 odpovědi
    • 10,5tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Radek TDI 0I,

Zdravím,potřeboval bych poradit,ohledně koupě automobilu Felicia kombi lpg,co na ní říkáte?Mám to na dojíždění do prace http://auto.bazos.cz/inzerat/25914682/S ... Xi-LPG.php Prosím o rychlou radu,mám to zamluvené do zítra.Děkuji. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/felicia/13360998?goFrom=list

14. Zahájeno uživatelem Schlumpf,

kluci nevite jak se pohibujou felicie fun pick up u vas??? tak kolem 100tisic najeto ??

• 9 odpovědí
    • 15tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem artaud,

Zdravím fandy Feliny co si myslíte o opravě utopeného auta? Může to mít smysl? Předek felcky se ponořil prakticky celej, voda do půlky kabiny. Auto bylo ve vodě asi hodinu, pak šlo do servisu. Servisák samozřejmě říká, že to půjde, ale zatim si jen vzal několik tisíc a pořádně to nefunguje. Máte někdo nějakou zkušenost? Jde mi o to, jestli třeba elektroinstalace může hodinu pod vodou vydržet nebo je spíš pravděpodobnější, že by se musel každej drátek vyměnit. Felcka startuje a vlastně i docela jezdí, ale zní jinak než před ponorem, kontakty na některých tlačítkách nedoléhají, budíky nesvítí. Budu rád za každou radu Jiří

• 4 odpovědi
    • 10tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Lukyn 154,

Čauves ,mám možnost vzít feldu za 5 tisíc, 1.3 mpi 50 kw LPG rv 98 je teda vzhledově dost zrychtovaná ,ale o to mi nejde ,jde mi o ten plyn kterej tam je 3 roky tak sem se chtěl zeptat jestli by mi to někde v tom LPG servisu přehodili do mojí feldy 1.3 50kw 98 ,máte s tím někdo zkušenost dík

• 1 odpověď
    • 10,3tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Fr0st1k1,

Kde se může zjistit měsíc výroby moji feliny? Rok je 1999, ale potřebuji zjistit i měsíc. Díky za případné odpovědi...:-)

• 1 odpověď
    • 9,8tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem jiricajthaml,

Dlouhou dobu mi vrtá hlavou jestli tuto verzi viděl někdo na vlastní oči. Je možné, že byla určena jen pro západní trhy. Ale jedno vím jistě, mohlo to být v letech 95-97. Měl jsem originál prospekt, tuším že jsem ho měl z autosalonu Hudousek Štíty, byl zhruba na 2-3 strany, který se věnoval právě tomuto modelu. Bylo to v době, kdy měl být uveden na trh, a mělo to být vyráběno v malé sérii. Měli jsme v tu dobu také Felicii, ovšem LXi. Vzpomínám si, že jsem na to koukal jako na zjevení. Bylo to něco na tehdejší poměry. Také si vybavuju, že tam byli k dispozici 3 speciální perleťové barvy, jedna z nich byla 100% bílá, to si vybavuju jak dneska. Měli jiné elektrony, tuším že …

• 2 odpovědi
    • 12,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem Radek TDI 0I,

Zdravím ,potřeboval bych poradit,koupil jsem auto felicii LPG,ted v týdnu to chci jít přihlásit,ale zjistil jsem že na bombě v autě je jiné číslo než je zapsané v techničáku.Papíry od té bomby mám ,je to teda polská výroba namontované je to v roce 13.07.2010.Bude s tím na evidenční kontrole nebo na úřadě nějaký problém?děkuji docela to spěchá

• 1 odpověď
    • 10,5tis zobrazení
  20. Mám Felicii 1,6 Lovato a ŘJ Tartarini. Při vypnutém motoru mi stále červeně svítí kontrolka LPG. Už to párkrát dělalo, stačilo odpojit baterii a pak už se to nerozsvítilo, ale teď se to zase rozsvítí... a vůbec to nechce přepínat na plyn... nevíte někdo, co bych s tím mohla provést? Pročetla jsem si tady i jinde na netu o LPG kontrolkách vše, na co jsem přišla, ale nikdo takový problém neměl... Díky předem za radu :-)

• 1 odpověď
    • 10,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Alexandr.UL,

Zdravím. Vím že se na plno spojů v autě má správně dle postupů používat lepidlo na šrouby. Nikdy jsem ho ale nepoužil, dokonce ani v servise, kde jsem byl kdysi jako student na praxi. Ani ostatní mechaniky jsem neviděl používat lepidla a nikdy problém nenastal. Používáte je vy? Na co je to podle vás zbytečné a kde by jste je rozhodně použili. Máte zkušenost že by se šroub bez použití lepidla, kde se použít mělo povolil?

• 1 odpověď
    • 11,1tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Seficek,

Zdravím všechny, měl bych dotaz, byl jsme na STK s Felicií a vyhodily mě, v protokolu je napsane automatická korekce sklonu světlometu nefunguje? co to znamená? nemá automatickou korekci pouze vozy s xenony?

• 19 odpovědí
    • 16,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem ttominoo,

Ahoj, je to tak pul roku co mi zemrel otec a zdedili jsme po nem felicii (1.3). Samozrejmne jsme si udelali novou pojistku a tu radne platime. Akorat jsme neprepsali auta na nas(nechceme totiz platit tu ekodan). Tak by me zajimalo jestli jsme povini auto prepsat na nas, nebo muzem auto nechat prapsane na otce a jezdit dal. Diky

• 4 odpovědi
    • 12,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Alexandr.UL,

Dobrý večer,sháním aktuální info o ekodani.Lze stále přepisovat přes ztp?Nechystá se nějaká změna?Nevěrohodný zdroj mě tak trochu postrašil že to příští rok nepůjde.

• 2 odpovědi
    • 10,9tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem ccdeny,

Mám jednu otázku-dá se odhlásit legálně felda a nechat si ji-jde o to,že mi končí TK a už asi neprojde-je hodně zrezlá. Jde mi o toto-že bych ji rozebral a prodal na náhradní díly. Můžete mi poradit?

• 4 odpovědi
    • 11,2tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.