Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den, mám opačný problém - roleta se navíjí přiliš rychle a nezastaví ani v prostřední poloze. V servisu navrhují výměnu celé rolety cca za 5tis.Kč. Máte někdo podobnou zkušenost, Díky.
    • Tak doslo i na me (najeto 90tis) a odhadovana cena v servise me taky dost zaskocila (komplet za 20 tis) - tak jsem jim podekoval a nahodil desky ATE ceramic a kotouce taktez znacky ATE - prvni dojmy po ujeti cca 1tis km super - k ucinku brzd nemam vytky, zadne pazvuky, zadni kotouce vylestene bez bordelu, a hlavne pres noc se zatazenou ruckou rano nemusim auto "odtrhavat"
    • Ahoj. Prosím o radu. Po výměně baterie v dálkovém ovládání na F2 (2009, 3 tlacitka) mi dálkové ovládání nefunguje, ani neblikne ta diodka na nem.  Začalo to tak, že mi přestalo fungovat zamykání a šlo pouze odemykání. Tak jsem vyměnil baterii v DO a od té doby někde ani zamykání ani odemykání a ovladac se tváří prostě mrtvě. Jelikož mám 2 klice tak jsem zkusil i druhý (taky jsem vyměnil baterii protoze tam byla vybita uz davno) a úplně stejný problém.     Neví někdo čím, by to mohlo byt? Pro úplnost dodám, že baterii jsem vyměnil za správný typ a vložil ji do ovladače správnou stranou.   Předem děkuji za rady.
    • Pasují ty zadní rohože z Rapida do Fabie III?
    • Za mě určitě mají smysl, posouvají úroveň komfortu a řízení o level výš. To co o nich básní v recenzích (obecně, v ramci VW produkce) je prostě pravda.. a mohu porovnat s minulou generací DCC , měl jsem je v Superbech a Passatu, tato nova verze je fakt jinde.
  • Vytvořit nový...