Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem Pugi,

zdravim, neukazuje mi hladinu paliva, len tak znicoho nic rucicka padla, nepomohlo ani rozobratie cerpadla a pozretie plavaku, zrejme kaput, otazka je da sa kupit samotny plavak? a je to cislo dielu 5Q0 919 673 AM alebo sa musi kupit len cele cerpadlo 5Q0 919 050 BA, lebo ked uz tak asopn usetrit 100€, ak vie niekto dakujem za radu, jedna sa o Octavia 3, 2.0 Tdi 110 kw, rok. 2013, btw. mam aj foto plavaku, ktory je nefunnckny ale to cislo neviem rozlustit

2. Zahájeno uživatelem sinco,

Dobrý den, auto 2,0 TDI 110kW. Auto z bazaru, start stop nefunkční plus chyba abs, občas nouzák, chyba dvou snímačů tlaku pneu. O tom se vědělo a že to původní majitel v blízké době nechá na svoje náklady opravit. Asi týden se s autem najezdilo 4xx km a dobíjení tedy muselo být funkční. Baterie klasika olovo a stav nic moc. Koupila se EFB EXIDE 75A. Po instalaci baterie se v CAN Gateway zadala kapacita baterie z původní hodnoty 80A na 75A, z původního čísla baterie samé 0 jsem na posledních třech pozicích změnil číslo, a zvolil typ baterie AGM, myslel jsem že majitel koupil AGM. Vše bez erroru uložil. Měl jsem pak nastartovat auto a ověřit nabíjení ale k tomu nechtěn…

3. Zahájeno uživatelem sprocha,

Vážení, prosím o radu, kdo máte zkušenost s Mio Smartbox III. Mám Octavia III combi CNG DSG, autokamera Mio 818 a tento smartbox. Všechny piny nastaveny na ON, přesto se kamera po ukončení jízdy a zamknutí auta, nevypne, nahrává nonstop a už mi takto vycucala i autobaterii. Při, i bez parkovacího režimu v autokameře. Prosím o radu, kde by mohla být chyba, případně jak správně nastavit? Hledal jsem všude možně, snad mám špatně připojený červený a žlutý kabel? Děkuji

4. Zahájeno uživatelem Mrek327,

Ahojte. Momentalne mam uz dlhšiu dobu problem so senzorom. automatika mi funguje na svetlách správne. Dokonca keď prší tak sa mi samotne svetlá zapnú. Ale keď zapnem stierače, idú na cykly a nie na automatiku. Tzv spravi to jeden ster a potom ďalší a ide to na cyklus. vo VCDS hádže chybu nespravne pozicie senzoru. Minule mi ale začal fungovať z ničoho nič a fungoval asi dva dni. skúšal som chybu mazať ale stále sa okamžite objaví. pozeral som bližšie senzor a nepozdáva sa mi jedna “bodka” alias jeden senzor akoby fakt nebol zarovno … vie mi niekto potvrdiť že to fakt tak (ne)vyzerá ako na mojom obrazku? (Konkretne ten senzor uplne vpr…

5. Zahájeno uživatelem Hravec,

dovolil jsem si založit toto téma pro uveřejňování chybových hlášení z CAR (Infotainmentu vozidla) se kterými si nevíte rady a/nebo pro uvádění chybových hlášení zjištěných přes OBD, ať už z nějakého diagnostického sw nebo přímo z VCDS snad na ty dotazy a požadavky někdo bude znát odpověď - víc hlav víc ví...

6. Zahájeno uživatelem hajo17,

Myslite ze by slo na octaviu 3 dorobit vyhrievany volant? mam multifunkcny s padli. co som cital tak uz octavia 3FL ma...

7. Zahájeno uživatelem samll_01,

Zdravím chtěl jsem se zeptat majitelů O III s front assistantem, jak systém funguje, připadně zda ho již využili apod. Já ho mám na autě a popravdě moc moudrý z toho nejsem. Jednou jsem zkoušel nedobrzdit a cca půl metry před autěm jsem to už nedal a šlápl na brzdu a asistent vůbec nezareagoval. Prosím napište vaše postřehy apod. pozn. Pro ty co to zvažují, tak tento systém nelze kombinovat s chromovou lištou ve spodní části předního spojleru (volitelné jako příslušenství).

8. Zahájeno uživatelem OKI7,

Neviete poradiť ? po zamknutí auta KESSY, alebo dialkovým ovládačom sa auto po 5s samo odomkne ked stojím pri nom, ked sa od auta hned odíjde ostane zamknuté, robí to s obidvoma klučmi , diagnostika nič nehlasi

9. Zahájeno uživatelem bojler,

Ahoj, má někdo zkušenosti s adaptivním tempomatem?

10. prestala me ukazovat v obou zrcatkach oranzova kontrolka mrtveho uhlu vozidla,jinak vse v zrcatkach funguje,naklapeni,smerovky.

11. Zahájeno uživatelem informator,

Ahoj, řeším na O3 r.2016 nefunkční osvětlení kufr. - Žárovka OK - Pojistka OK na konektor při otevřených i zavřených dveřích naměřím pouze 0,5V. Nemáte tu někdo podobnou zkušenost? Díky

12. Zahájeno uživatelem maisner29,

Zdravim klubaci najde sa tu daka dobra dusa, ktora by mi vedela poradit s tymto mojim problemom. Nastalo mi to po tom, co som "upgradoval" infotainment sam na najnovsiu verziu z povodnej 0196tky. A prvy krat mi v procese upgradu vypisalo error a modra obrazovka ako vo windowse...potom to uz prebehlo na druhy raz po restarte v poriadku. Asi chybna SD pametovka...ci co, cize asi nieco zblblo v nastaveniach alebo najnovsia verzia neni 100% kompatibilna s vybavou v mojom aute a teda potreboval by som to donwgradnut na tu povodnu co som mal naspet. Ale bez VCDS softu a kablu to zial neviem spravit. Odvtedy mi nonstop blbne a nefunguje automaticke dialkove svietenie. Vedel by m…

13. Ahoj všem, poradi mi někdo proč nemám možnost přizpůsobení u jednotky centrální elektriky? Tlačítko Přizpůsobení je zašedlé a neaktivuje se ani po zadání bezpečnostního přístupu. Octavia III 2019 Jednotka BCM MQBAB M+ H40 0312

14. Zahájeno uživatelem Holajs,

Ahoj, Na aute mam o 4 senzory min nez je ve prospektech, vyroba posledni tyden v cervenci. Jsou to senzory co jsou u kol. Nevite nekdo proc pozmenili vyrobu? Jedna se o octavii rs.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem nehygienix,

Zdravím, nastal takový problém, blbne ovládání oken od řidiče, nelze nastavit pravé zrcátko při odbočení v pravo zrcátko nebliká při levé blikají obě blbne alarm. Diagnostika píše chybu u049a něco s jednotkou řidičových dveří. Nesetkal se s tím někdo? jestli stačí vyměnit jednotka nebo čím to může být? Děkuji

16. Zahájeno uživatelem kanour,

Přestalo mi fungovat na dálkovém ovládání zavírání a stahování oken. Ještě včera fungovalo a dnes nic. Prosím o nějaké tady. Dik

17. Dobrý den, už jednou jste mi pomohli tak to zkousim znovu. U Oct. III 1,6 77kw z 2014, mi dnes behem jizdy zhasl stredovy display (kde jsou km, spotreba atd.), tak jsem zastavil, chvilku pockal a znovu nastartoval abych zjistil ze uz nejdou ani budiky. Dojel jsem domu a zastavil v kopci cca. 30st. a za 30min, jsem znovu nastartoval a display naskocil. Budiky ale stejne nejdou, a kdyz jsem zkousel jestli je funkcni alespon display a jeho funkce , prisel jsem na to, ze nejde prepinani na jine mody (rychlost, spoteba, atd. a ani mezi celkovymi , momentalnimy hodnotamy prepinacem na prave pačce), ale km jak na celkovem tak cestovnim kilometrovniku nabihaji. Dokázal by …

18. Zahájeno uživatelem otminek,

Ahojte, nemáte někdo schéma na spínač světel na r.v. 2016 1.6tdi 81kW Style? Dávám spínač s funkcí Auto a nevím kam mám zapojit drát do BCM. Předem dík moc.

19. Zahájeno uživatelem benygod,

Ahoj, narazil jsem na problém s dálkovým ovládáním na OIII. Infotainment mi začal psát o slabé baterii v dálkovém ovládání (dále DO), baterii jsem tedy vyměnil. Jenže od té doby DO nefunguje, původně jsem myslel, že bude třeba DO synchronizovat, jenže pak jsem si všiml, že při stisknutí jakéhokoliv tlačítka ani nebliká dioda na DO. Pokud se nemýlím, tak i pokud by DO nebylo sesynchronizováno, kontrolka by i tak blikat měla? Nebo se pletu? Každopádně jsem ve slepé uličce a nevím si rady. Synchronizaci jsem se pokusil provést, jenže samozřejmě bez výsledku. Má někdo nějaký nápad co s tím? Nebo se mám rovnou vydat do servisu? Díky.

20. Zahájeno uživatelem Tomas19,

Omlouvám se, jestli jsem toto téma dal do špatné sekce. Potřeboval bych poradit, jak zapojit, oživit ovládání klimatizace (viz. foto) a číst z něj hodnoty pomocí programovatelné platformy Arduino. Předem děkuji za odpovědi

21. Zahájeno uživatelem Tomi Bar,

Zdravím, neměl by někdo schéma zapojení ŘJ pro rozpoznání přívěsu 5Q0907383 ? Jedná se mi o dodělání tažného do OIII. Předem dík.

22. Zahájeno uživatelem Vladislav Petr,

Dobrý den, při pokusu o start auta se mi rozsvítí všechny možné kontrolky a startér ani neškytne. Navíc se rozezní veškeré výstražné zvuky (otevřené dveře, námraza, parkovací senzory, tlak v pneumatikách atd...) a na prostředním displeji mezi budíkama se začne střídat jedna výstraha za druhou (ztráta tlaku v pneu, slabý akumulátor, závada brzd atd...) Má s tím někdo zkušenosti prosím? Jinak mám trojkovou Oktávku 1.6 TDI 2016. Díky

23. Ahoj, dostal jsem se do trošku prekérní situace. Dovoluju si sem proto napsat a moc vás požádat o radu. Jsem teď na delší dobu v Mnichově a mám tu svojí Octavii III Combi 2,0 TDI, ročník 2016, najeto cca 64 000 km. Bez jakýchkoliv poruch a havárií v minulosti. O víkendu jsem jel cca 40 km k jezeru za město a po cestě zpátky mi těsně před Mnichovem na dálnici (při rychlosti cca 150 km/h) z ničeho nic začala svítit kontrolka tlaku v pneumatikách a objevila se chyba "závada v pneumatikách", zastavil jsem, kola zkontroloval - všechno v pohodě a jel jsem dál. Následně se rozsvítila i kontrolka ABS a kontrolka ESC a na hlavním displeji se zobrazila …

24. Zdravím, při jízdě v autě se najednou rozsvítí téměř všechny kontrolou závad. Po chvilce zhasne přístrojová deska a přestane fungovat veškerá elektronika. Auto jede dál a pouze svítí světla. Posilovač, blinkry, Radio, dálkové a další nefunguje auto pouze jede a svítí. Po ystoupení se zamknout pouze zadní dveře. Elektrika vždy naskočí zpět jen někdy je to hned a někdy to trvá a tenhle proces se opakuje klidně i 20x. Nevíte čím by to mohlo být ?

25. Zahájeno uživatelem JFABO,

Zdravím prosím o radu. Počas jízdy se rozsvítila závada airbagu . Mechanik mi to dal na diagnostiku s tím že nemá čas to spravovat . Je tam závada multikolizní brzdy přikládám fotky. Prosím kde mám hledat závadu po čem mám jít . Moc děkuji .

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.