Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.6 MPI

1. Zahájeno uživatelem Karel .m,

Prosím poradte,mám OII 1.6 75 Kw. Už nějakou dobu pozoruji, že motor netáne tak jako dřív a postupně začala růst i spotřeba a to tak, že o tři litry.Vyměnil jsem svíčky a palivový filtr a nic.Proto jsem se vydal do servisu a tam mi provedli diagnostiku motoru a vše je v poradku.Řekli mi, ze netuši co by s tím mohlo být,jsem z toho neštastnej nemůžu předjed ani kamion!!Neřesil jste někdo podobný problém?Díky za každou radu.

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 4,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Herbicid,

Zdravím, potřeboval bych poradit.... Vlastním škodu Octavii II, ročník 2006, 1,6MPI. Jedná se o 75kW verzi. Asi před půl rokem se mi objevila závada. Auto absolutně přestalo táhnout a začlo cukat. Následně se rozblikala kontrolka emisí. Po čase jízdy se auto vrátilo do původního (funkčního) stavu. Avšak po najetí pár kilometrů se problém opakoval. Po následné návštěvě servisu byla diagnostikována porucha na zapalování a formou pokus-omyl byly vyměněny veškeré komponenty spojené se zapalováním(zapalovací cívka, kabely a svíčky). Autu to pomohlo a vesele jsem jezdil dál. Po najetí cca 3000km se porucha opakovala. Prosím poraďte. Tato závada se objevuje za deště a zvýšené vl…

• 2 odpovědi
    • 3,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem SUNRISE,

Jedná se o OCTAVIE II. Rok výroby 2004 1.6 MPI. I po přečtení veškerých témat a navštívení servisů si stále nevím rady se svým autem. Závada se týká nepravidelného chodu motoru a mírného cukání do 3 tis. otáček, nejedná se o stálý problém. Škrtící klapka byla vyčištěna a nastavena. V servisu mi už vyměnili snímač otáček kliky, čidlo teploty, kabely ke svíčkám, ERG ventil a pedál plynu. Nic nepomohlo. I přesto, že vše bylo nasteveno VAGEM. Na diagnostice se prostě nic nezjistilo. Několikrát mi to dokonce zdechlo a to jsem to měl dva dny po servisu. Po výměně je vše dočasně OK, ale pak stále stejné problémy. Díky za jakoukoliv radu-

• 3 odpovědi
    • 6,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem nestresuj,

ahoj mam octaviu 1.6mpi a rozmyslam nad vybratim katalizatora zvysi sa vykon? oplati sa to vybrat?

• 5 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem inskeu,

Ahojte, už druhý krát sa mi stalo, že motor stratil výkon. Mám motor 1,6 75 kW BSE a pri jazde došlo k miernemu šklbaniu a následnej strate výkonu. Prvý krát, keď sa mi to stalo, tak po cca. 600 km, sa motor sám opravil a výkon sa vrátil späť. Momentálne sa opäť objavil tento problém a je sprevádzaný tým, že pri brzdení motorom vstrekuje palivo do valcov ako keby tam bol neutrál (rovnako ako keď sa mi to stalo prvý krát). VAG nenašiel žiadnu chybu, urobilo sa nastavenie všetkých hodnôt do továrenskeho nastavenie a taktiež sa prehral nový SW do riadiacej jednotky. Rovnako reakcie na zošlapnutie plynového pedálu sú veľmi vlažné. Keďže prvý krát sa to samé opravilo, môže to…

• 6 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem radek kosař,

Zdravím , nevím zda jsem si koupil dobře nebo špatně.Mám octávii combi 1.6 MPI 75KW a začala mi žrát olej auto má najeto 43000km a je tři roky staré.Tak jsem to začal řešit a bylo mi řečeno že to jsou pístní kroužky.Po třech dnech se mi ozvali z servisu ,že je motor K.O a že se to musí řešit výměnou celého motoru.Tak si dopisují s MB a já pořád čekám na verdikt zda to uznají nebo ne.Kdo to bude platit to opravdu nevím a chci se zeptat zda je možné při tak málo najetých kilometrech zničit motor.Auto je v autorizovaném servisu. Díky Radek

7. Zahájeno uživatelem tinima,

zdravim vas,chcem sa opytat ,v poslednej dobe ked odstavim auto do garaze ,tak mi nieco puka,praska,ako keby neake trubky ako keby sa roztahovalo nieco-neviete co to moze byt? dik./mam oct2 1,6/

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.