Přejít na obsah

Motor 1.6 FSI

66 témat v tomto fóru

1. chrčení

• 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
  2. Zapalovací svíčky

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 432 zobrazení
  3. EGR ventil

• 0 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
  4. Kontrolka motoru

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
  5. auto nejede

• 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
  6. chyba 004928

• 0 odpovědí
    • 2.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dakujem za podrobny popis. Ten isty prípad na rocnej Octavii 4 Servis to riesi rok. Perfukal klimatizaciu atd potom sa vysusilo lebo zima a nasledne nové leto a voda za spolujazcom pod rohožov s klimatizácie.   
    • Zatím nijak. Při první návštěvě servisu dle vyjádření technika restartovali řídící jednotky sedadel, bez efektu. Při druhé návštěvě servisu updatovali software v nějakých jiných jednotkách, bohužel problém stále neodstraněn. Jsou dny, kdy nastavení polohy bederní opěrky drží a jsou dny, kdy se nafoukne i během několikaminutového zamknutí vozidla. 
    • Ještě mě napadlo, jestli ti zrovna neprobíhala regenerace DPF, sice píšeš že jsi jezdil po městě dva dny, ale regenerace probíhá třeba na vzdálenost 20 -25 km. Chce to běžnou jízdu, delší trasu, všechny jízdní režimy aspoň 40 - 50 km v kuse, aby bylo možné posoudit zda je tvoje spotřeba nějaká vyšší. Zřejmě jsi to již vyřešil. 
    • Mate niekto vystup ako ste daný problem vyriešili? Mam rovnaky problem s tym, ze som ako hlavný používateľ a aj poloha je uložená, nafúkne sa bedrová opierka po naštartovaní auta. Dik
    • Ahoj. Mám několik dotazů k bufíku od Webasto..... Koupil jsem Škoda superb 3 2017 a chtěl bych ovládat nezávislé topení na dálku. Žádný funkční kontakt na Webasto cz jsem nenašel..... Z toho, co jsem vyzkoumal, tak mám dvě možnosti....ovladač nebo aplikace Thermoconnect. Aplikaci jsem zkoušel,  ale chce nějaký QR kód,  který by měl být pod kapotou, ale není tam, tak nevím co s tím. S tím ovladačem zase nevím jestli to bude fungovat, když koupím jen ovladač.  Potřebuji k tomu ještě něco? Předem děkuji
  • Vytvořit nový...