Přejít na obsah

David Klare

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

711 zobrazení profilu

Oznámení David Klare

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Vzadu jsou také kotouče, ale jak říká MIgráček, pokud by to bylo jediné, co budu v budoucnu řešit, tak to je pohádka oproti mé stávající OII.. Po kolika km jsou na výměnu?
  2. Díky za rady. Tak jsem si ho byl včera projet a asi do toho půjdu. Jediný otazník pro mě je, že první registrace byla březen 2018, což znamená, že byl vyroben někdy 2017? A tím pádem by tam mohla být ještě ta starší spojka?
  3. Zdravím, mám možnost koupit od známého Rapida 2018 1,0 tsi 70 kw, najeto 37k za 280k ještě rok v garanci. Nyní mám O2, kde se trochu bojím budoucích investic, myslíte si, že se vyplatí vyměnit? Také mě štve spotřeba.. 8l/100 je bída.. Jezdím každý den po městě 10-20 km, pak nějaké výlety s rodinou a jednou za rok dovolená, např. Chorvatsko. Jde mi hlavně o spolehlivost auta a investice, počítám, že by mi rapid vydržel 10-15 let.
  4. Zdravím, mam O2 s tímto motorem asi dva týdny a uz zlobí. Stalo se mi ted 2x ze se mi po chvíli jízdy po nastartování objevil EPC a ikona egr. Auto nereagovalo na plyn, po chcipnuti a znovu nastartování porad svítí EPC a egr, ale jede, po dalším nastartování uz nic nesviti. Nemohl se třeba egr ventil zaseknout, zůstal otevřeny a neslo přidat plyn? Třeba ze je zaneseny? Najeto 150 tis, nevím zda bylo cisteno. Dalsi problem je kdyz mam zařazenou rychlost a pustím plyn i spojku, okolo 1500-2000 ot se z levé části motoru ozve divné chrceni, které po přidání plynu zmizí. Muze to mit zase souvislost s EGR?
  5. Zdravím, mam takový problem, pri vyšších rychlostech pri zataceni (70+ ) mi začne klepat levé predni kolo a jde to az do volantu. Asi čepy? Problem je ze jsem před týdnem kupoval novou volnobezku, napinak a řemen alternatoru a nemam ted na to jet znovu do servisu. Bojím se hlavně aby kolo neupadlo, je bezpečně s tím jezdit nebo radši nechat stát nez se dostanu do servisu? Diky Skoda octavia 1 rv. 1999, 1,9 tdi 81 kw.
  6. Ahoj, v pondělí ráno jsem přišel k autu, zkoušel jsem nastartovat ale nic. Startér točil, zkusil jsem to asi 4x vždy asi 10 sec. Po páte už startér netočil. Zkoušel jsem dát nabít baterii ale bez výsledku. Kluci v práci si myslí že by to mohl být startér, je to možný? Že bych ho takhle rozbil? Díky předem
×
×
  • Vytvořit nový...