Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI PD

506 témat v tomto fóru

• 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  1. chip...motor do dílny

• 1 odpověď
    • 2.3k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 8.5k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.3k zobrazení
  2. čidlo zpatecky

• 2 odpovědi
    • 8.9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 2.1k zobrazení
  3. porucha chodu motora

• 4 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 9k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 5.1k zobrazení
  4. Špatný vstřik

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
  5. O2 FL 1.9 TDI zatrase

• 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
  6. BLOW OFF VENTIL DO TDI

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
  7. Dym s pod kapoty.

• 5 odpovědí
    • 9.1k zobrazení
  8. Trysky TDI PD

• 6 odpovědí
    • 11.5k zobrazení
    • 11 odpovědí
    • 17.5k zobrazení
  9. vysoka spotreba 1 2 3

• 61 odpovědí
    • 8.9k zobrazení
  10. Cukání

• 3 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  11. piskanie pri rozjazde

• 4 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 16.5k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 6.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zdravím všechy, chtěl bych se zeptat. Mám k dispozici diagnostický kabel HEXV2 i ELM327, ale ani s jedním se nelze připojit k ECU. Nelze vyčíst chybové kódy. Do všech ostatních jednotek se připojit oběma způsoby lze snadno. Vozidlo bylo vyrobeno v půlce roku 22. Je jednotka nějak zamknutá nebo je něco špatně? Kód motoru DPCA. Diky za reakci.
    • Sem tam autosedačku prehadzujeme z auta do auta. Dať autosedačku do rapidky je v každom prípade niekoľko minútový boj, kdežto v Hyundaii zacvakne za 2 sek. 
    • Je to asi 6 let. Před Octavií jsem měl Golf VII a v areálu letiště, kde pracuju jsem zkoušel v pomalé rychlosti překliknout elektrickou ruční brzdu, co to jako udělá. Blbost, ale nový auto, žejo. Kartu jsem samozřejmně musel během následujících 100m vrátit zpět při výjezdu z areálu.  Trvalo to asi hodinu, ale nakonec se mi nalepila na lepivou stranu nějaké oboustranně lepící pásky, kterou jsem tam do nekonečna podél okna strkal. Kdo zažil, dovede si představit to napětí, když jí taháte ven se strachem, že drží jen na kousíčku a odlepí se.
    • Takze to bude to stejne co sem mel chvilkove ja. Jeste me napadla spojitost s rekuperaci. Ten zvuk byl brutalni u me zatim chvilkovy
    • Motorizace 1,5 tsi mild. Jasne, tohle ale nevypada na kaminek, je to uz od zacatku a zhorsuje se to. Chapu zapiskani brzd, ale nekdy kdyz brzdim vypada to jako kdyz zastavuje vlak 😁. Novej matros mozna, zase ale nevim, ze by si tu na to stezoval nekdo dalsi, tak to bude spis ojedinele..
  • Vytvořit nový...