Přejít na obsah

Motor 2.0 TDI PD

367 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  1. Únik oleje BMM

• 0 odpovědí
    • 623 zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení
  2. chyba p0299

• 2 odpovědi
    • 10.2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 13.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.5k zobrazení
    • 21 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 30.7k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  3. Spínač ventilátoru

• 0 odpovědí
    • 898 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.3k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 30.4k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
  4. 2.0 tdi BKD vibrace

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení
    • 69 odpovědí
    • 68.1k zobrazení
  5. Vstřiky

• 0 odpovědí
    • 1.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Deska je totožná s mojí deskou co mam v autě i druhou stranu jsem kontroloval kde jsou čipy
    • @fsociety19xsvětlo je 7P6919390A a osvětluje odkládací kapsy .Svorkovnice ke světlu je 8K0973754. Pin do svorkovnice je typového označení MQS 0,63. Zapojené je to k vodičům pro osvětlení zadních USB-C portů v loketce.Na toto vedení jsem připojil i vodič pro osvětlení zásuvky zapalovače.Pro vyměření místa a vyříznutí otvoru pro světlo a lepší práci s taháním a zapojováním nového vedení jsem měl vyndaný  kompletně středový panel. @Talla2xlccvna zadní ambientní osvícení nohou jsem použil stejná světla jako jsou přední 5G0947409.K tomu je potřeba svorkovnice 1J0971972 a pin dutinka označení MPT 1,6.Pro upevnění světla je potřeba držák 565881547.Napájecí vedení je zapojeno od předního ambientního osvětlení.Kostra je zapojena na kostřící vedení ve svazku pod sedadly.
    • Ahoj mám úplně stejnou zkušenost. Mobil položím na nabíječku a mobil se začne zahřívat, což bezdrátové nabíječky dělají. Jenže mobil se naopak vybíjí než aby se nabíjel. Nikde nemůžu najít ke je to chlazení, nikde nic nefouká ani nechladí.   Můžu s se zeptat jestli je tu někdo komu to funguje? Nebo kdo může potvrdit ze přihrádka na nabíjení nějak chladí?   Díky. Jan
    • Jasný, už jsem na to přišel, díky. Nevím, proč to pořád musí měnit...
    • Pravdepodobne kopiroval text odnekud kde mel aktivni nocni rezim.   podle fotky je na PCB dost malo komponent, takze hadam ty dulezitejsi jsou z druhe strany, takze zatimco vyhrev skla muze byt ze strany na fotce osazeny tak z druhe strany uz tam muze neco chybet, deska je pak hnedka o neco levnejsi na vyrobu. z predni strany uz tech par ledek navic mozna neresi at to zase nekomplikuje zbytecne vyrobni proces.   Druha moznost co me napada jestli treba nemuze mit klima s vyhrevem jinou parametrizaci respektive firmware (nevim jen napad)
  • Vytvořit nový...