Přejít na obsah

Motor 1.8 T

600 témat v tomto fóru

1. 1.8 TURBO 1 2 3

• 67 odpovědí
    • 10.5k zobrazení
  2. 1.8t zvysena spotreba...

• 5 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 14 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  3. Výdrž motoru 1,8T

• 7 odpovědí
    • 3k zobrazení
  4. Prorizla hadice

• 19 odpovědí
    • 5.3k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 3.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2k zobrazení
  5. Propadly motor

• 5 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 2.2k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.2k zobrazení
  6. zvuk 1.8T

• 9 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 15 odpovědí
    • 24.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 22 odpovědí
    • 30.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
  7. Octa1 RS

• 7 odpovědí
    • 1.7k zobrazení
  8. Prasklina?

• 13 odpovědí
    • 3.5k zobrazení
  9. 1.8 T - AGU

• 5 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
  10. olej u přestavovače

• 4 odpovědi
    • 1.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
  11. 1.8 T 20V AGU 1 2

• 31 odpovědí
    • 14.2k zobrazení
  12. motor zhasol

• 21 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
  13. Zkušenost?!!

• 1 odpověď
    • 1.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nějaká témata o výměně oleje v DSG tady už jsou. Takže zamykám. 
    • Zdravím, mám Superb 3, 206kW, rv 2021. Mám ho rok, zatím bez jakýchkoliv problémů. Dva dny zpátky mně v koloně vypnul motor - funkce start-stop  a po opětovném nastartování se objevila hláška, že na start-stop se vyskytla závada, vzápětí lane assist nedostupný a hned na to motor max 4000 otáček. Zastavila jsem, vypnula motor, za pár vteřin zapnula a žádná chyba se nehlásila. Včera jsem s autem jezdila bez problémů a dnes se to opět objevilo. Nemohla jsem ale zastavit okamžitě a  po cca 200 ujetých metrů  jsem si všimla, že kontrolka teploty motoru je na max a vzápětí na mě auto začalo řvát, ať okamžitě zastavím. Zastavila jsem, vypnula motor, počkala asi minutu a znovu nastartovala. Opět bez problémů (teplota motoru normální), ale svítí kontrolka motoru (předpokládám, že kvůli té chybné hlášce přehřátí). Vypnula jsem start-stop a už se to neopakovalo, jen auto náhodně hází povolené rychlosti (od 20 do 80), naprosto nesmyslně a začala mně svítit kontrolka brzdového obložení (což může být správně, jen časová shoda dvou nesouvisejících věcí, ale já už ani nevím, co se děje :-D). Stalo se Vám to někomu? Může to být SW chyba? Jasně, že s tím zajedu do servisu, ale potřebuji uklidnit. Díky moc za reakce.
    • Aktualne se s kufrem jen pretlacujeme uz se vubec nepohne. Je prosim pred vymenou nebo vyresenim nejaka moznost, aby to slo aspon lehko?   Premyslim i nad vymenou za manualni otevirani 2x 14k za original, takovou nedulezitou vec u auta fakt nedam
    • To už bylo v předchozím ceníku a bylo to už i v konfigurátoru. V cenové nabídce staré 3 týdny je to pod kódem 8A5 - Parkovací asistent RPA (Remote Park Assist).
  • Vytvořit nový...