Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
65 témat v tomto fóru
-
Ahojte, menili ste niekto obycajny volant za vyhrievany? Pozeram schemu od od_cervna_2021 (to by uz snad mohol byt facelift) a asi treba prepinovat konektory z T16e na T14s? Toto plati aj pre NS7 facelift?: https://www.golfmk7.com/forums/index.php?threads/retrofitting-heated-steering-wheel.396953/ Dakujem
-
- 3 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj chlapi, existuje možnost přehodit ze superba III sportline vyhřívaný volant do Kodiaq Sportline bez výhřevu oba po faceliftu? Myslím prohodit je mezi sebou i s kroužkem? Bude to pak fungovat? Stačí jen dokódovat nebo by se musela tahat nějaká elektrika? Uměl by někdo poradit?
-
- 12 odpovědí
- 504 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, nemáte prosím někdo radu, kde sehnat nějaký držák tabletu na přední sedačku pro Kodiaq RS? Kvůli těm hloupým sportovním sedačkám tam nepasují klasické držáky :-(
-
-
- 31 odpovědí
- 28,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Potrebujem demontovať zadné sedačky v Kodiaq-ku. Prosím, má niekto návod, ako na to? Ďakujem.
-
- 2 odpovědi
- 513 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím pánové a mám prosbičku. Pořídil jsem nového Kodiaqa RS a sedačka, lépe řečeno bočnice sedáku mě strašně tlačí z boku do stehen a do kyčlí. Mám 2 metry a asi 110 Kg a dávám hodně nohy od sebe když řídím :). V žádném jiném autě jsem nic takového nezažil. Můj dotaz je, měl někdo podobný problém, případně jak ho řešil, co byste doporučili? (podložka, čalouník, sedačka z jiné verze kodiaqu?) Případně povolí sedačka za nějakou dobu? Mám najeto asi 3000 km, a když jsem v autě déle než 1 hodinu, tak je to velice nepříjemné. Ještě doplním, že námám kůži ale alcantaru. Moc děkuji Radek
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravim, prijdu si jako " blazen" ale nedari se mi posunout zadni sedacky podelne na Kodiaqu 2023 L&K. Odjistim pojistku pod sedackou a proste nejde posunout, ani jedna strana 🙈
-
- 3 odpovědi
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte. Mám Kodiaq RS a packet s akusticými sklami v predu. Je nejaká možnosť domontovať akustické sklá aj dozadu resp. máte ich niekto? Ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 367 zobrazení
-
-
Caute vidim ze vacsina z vas si dava ciernu alcantru a trochu sa bojim tej svetlej. Mate nejake skusenosti so svetlym interierom? Chcem ciernu metalizu a dat do toho aj cierny interier by bolo asi moc.
-
-
- 10 odpovědí
- 11,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, pri pridávani plynu pozorujem zvláštne zvuky medzi 1500 až 2000 otáčkami. Zvuk je niekedy intenzívnejší, niekedy menej, niekedy nie je vôbec počuť. Ak sa zvuk objaví, tak väčšinou pri studenom motore, akonáhle jazdím dlhšie, tak zvuk zmizne. 20250221_174928.mp4
-
- 0 odpovědí
- 389 zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj chci se zeptat jestli máte v Kodiaqu osvětlení introše origo led nebo ještě žárovkama. Zda když je ve výbavě led osvětlení jestli je opravdu vše v ledkách nebo jen něco. Díky
-
-
- 9 odpovědí
- 9,3tis zobrazení
-
-
-
Zdar všem, jen pro informaci, kdyby někdo řešil stejný problém, ať se má čeho chytit. V novém Kodiaqu jsme bohužel získali dvojitou podlahu, byla součástí paketu, který jsme chtěli kvůli jinému obsahu. Rozhodli jsme se s minimálním poškozením interiéru dvojité podlahy zbavit. Jako řešení jsme zvolili následující postup. Objednali jsme Koberec oboustranný do ZA 565061163A, stojí cca 2t, bohužel nejde použít bez drobných úprav. Úpravy jsou v jeho případě nevratné, ale po úpravách pasuje kam je potřeba :-) Stačí trocha trpělivosti, dále jsme použili odlamovací nůž, nůžky na plech, zapalovač, brusný papír, tužka a trojúhelník. Do oboustranného koberc…
-
- 5 odpovědí
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Poradíte mi, prosím, jaký (byť neoriginální) krycí koberec - ideálně oboustranný dát do auta se 7 řadami sedadel? Ten jediný dostupný je prý pouze pro pětimístné verze a také se tam údajně nevleze. Děkuji předem za tip.
-
-
- 9 odpovědí
- 7,6tis zobrazení
-
-
Zdravím vás lidi. Mám otázku, zda někdo nemá zkušenosti, nebo alespoň informace, zda se daji dodělat třetí řady sedaček do kodiaqa. Např. Sehnal bych si je třeba z nějakého vraku. Je to technicky možné?
-
-
- 7 odpovědí
- 7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim, chcel by som sa spytat, ci zadne sedacky na Kodiaqu RS maju predpripravu na vyhrievanie a treba dokupit iba panel alebo tam treba to vyhrievanie este “narvat”. vdaka vopred
-
- 7 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahojte . Takýto zvuk mi počuť od ventilácie pod schránkou spolujazdca . Počuť to tak za jazdy , ako aj pri vypnutom motore . Máte s týmto niekto skúsenosť ? Ďakujem . klepot od ventácie_.m4a
-
-
- 1 odpověď
- 794 zobrazení
-
-
Zdravim, nema nekdo navod na rozebrani plastu v kufru? Potrebuju se dostat za levej tapec a nerad bych neco znicil..
-
- 2 odpovědi
- 1,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Hezký den, mám krátce Kodiaq 2,0 TDI 4x4 DSG rok 04/2018. Auto jezdí řadí hezky. Jediné co jsem vypozoroval, tak když zařadím D a stojím na brzdě případně dojedu ke křižovatce a stojím na brzdě, tak slyším drnčení jakoby z prostřed palubní desky (Samozřejmě vím jak se zvuk nese a že to může být jinde). Když otevřu kapotu a a poslouchám přes okénko tak mi nepříjde že by to šlo z motorového prostoru. Nedělá to vždy ale ve velké většině případů ano. Jediné co jsem zkoušel tak mačkat všechno možné na palubní desce a přitlačit kryt motoru. Má někdo podobné zkušenosti? Edit: Když je po ránu chladněji a otáčky motoru nejsou klasických 800 ale 100, tak je auto …
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den, vezmu to trochu oklikou, tak snad to nebude vadit. Před dvěma měsíci jsem koupil kodiaq 2018 a do dna kufru jsem mezi nárazník a rezervu dal bílou hadru ( kdyby byla někdy potřeba). Dnes jsem si všiml, že hadra je zespod nasákla něčím modrým. Hadra byla momentálně jen zbarvená a nepřipadala mi mokrá nebo vlhká. Že by tam zůstalo něco nezaschlého od předchozího majitele se mi moc nechce věřit, tak mě leda napadá jestli je možné aby tam nějak občas prosákla voda od ostřikovače zadního skla nebo kamery? Druhá varianta pod bílou hadrou byla ještě modrá plátěná taška, tak leda že by ta nějakým způsobem pustila barvu skrz přítomnost adblue nebo nafty? Ale t…
-
- 2 odpovědi
- 1,6tis zobrazení
-
-
Ahoj, jak jste na tom s vrzajícími madly dveří? Ve vlákně reklamace padla zmínka o tom, že možná je na světě nová verze madel, co už nevržou. Máte někdo zkušenost?
-
-
- 24 odpovědí
- 16,8tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Aktuálně mám Superba 3, auto bych neměnil, ale čekáme 4. potomka a už se tam nevejdeme. Vůbec netuším, jaké auto koupit. Jaká je použitelnost 7mi místného kodiaqa? Nebudem v 6ti jezdit každý den, spíš tak párkát do měsíce na výlet. Je to vzadu jen pro děti a do jakého věku cca? Nějaký jiný tip na zajímavé auto pro 6/7 lidí? Na Superbu mi vyhovuje že je to pohodlné, rychlé, velké auto, ale není drahé. SUV mít nemusím.
-
- 4 odpovědi
- 4,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevěděl by někdo, jak demontovat plast u vnitřního zpětného zrcátka? Potřebuji tam protáhnout kabel pro kameru. Děkuji.
-
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Prosím o radu. Koupil jsem Kodiaqa a sundal jsem držák telefonu z palubni desky. Zůstalo mi tam kolecko v tom zmekcenem plastu. Co se s tím dám dělat? Jak to umyt a dorovnat. Děkuji za rady.
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Chtěl bych provést výměnu poškrábaného posuvného krytu přední odkládací schránky (viz foto). Je tam ten lesklý lak a bohužel již poškrábaný. Nemáte někdo zkušenost, jak lze svépomocí tuto krytku demontovat?? Nerad bych metodou pokus - omyl něco poškodil a nadělal víc škody než užitku. Za případnou radu předem díky.
-
- 3 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Dnes jsem si všimnul při očistě, že otočné kolečko, kterým se reguluje sklon opěradla u spolujezdce má docela velkou vůli. To kolečko tam sice drží, ale dopředu a dozadu má naprázdno cca 1 cm pootočení na obě strany prázdnou vůli a také má vůli jakoby k opěráku sedačky. Chci s zeptat jestli to tak má být nebo je to třeba řešit reklamací. Jak to máte prosím vy?
-
- 0 odpovědí
- 901 zobrazení
-
-
Ahoj, mám menší problém s vrzáním interieru. 2 měsíce starý vůz, kupován jako nový. najeto 4000km. Na vyznačených místech i při malých nerovnostech vrže. Když na tom podržím ruku, tak přestane. Dá se to reklamovat.?
-
- 1 odpověď
- 3,4tis zobrazení
-