Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem Hanz96,

Koupil jsem 5-té dveře na renovaci favorita a při prohlídce jsem zjistil že na těsnění je vyraženo III 87 ( na jiném favoritu jsem to ještě neviděl ). Co jsem koukal tak seriová výroba ještě neprobíhala a bylo jich vyrobeno 171 v roce 87 je možné že je to z předseriové výroby ? Ptám se jen ze zvědavosti vím že nezbohatnu. https://photos.app.goo.gl/QgdQVPrzba647ag17

• 0 odpovědí
    • 342 zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Jizva,

Dobrý den, prosím o radu čím přilepit štítek Škoda na 5 dveře diky.

• 1 odpověď
    • 3,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem forman1992,

Dobrý den, chtěl bych se optat vás zkušenějších, mám Formana z roku 1992. Rád bych sundal hagusy ze střechy, jenže nevím jak tam byly montovány, věděl by někdo jak je demontovat?

• 0 odpovědí
    • 2,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem PavelCh,

Ahoj. mám problém na favoritu mi začaly "odchazet" venkovní kliky. Pprostě to netáhne, když za ni vezmu. dveře otevřu třeba až na 4 zatáhnutí za klidu. Tahá jakob na prázdno. Měl jsem i sundaný tapecirung, ale je tam jen takove "Sko" z těmi plastovými kolíky. žádné lanko. Neví někdo jak to napravit? nebo jestli se neunavila pružina a musím koupit novou kliku? Děkuji

• 0 odpovědí
    • 6,9tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Firaas,

Zdravím, řeším problém se zatékáním do kufru Škody Favorit. Voda zatéká zezhora pod těsnění a prosakuje dovnitř. Pod gumovým těsněním byla původně bílá hmota, ale očistil jsem ji kvůli lakování. Teď se mi ale nedaří zjistit, co za hmotu to bylo nebo jestli vůbec byla z výroby. Předpokládám, že zabraňovala zatékání. Nevíte někdo, o co se jedná (na obrázcích jsou vidět zbytky)?

• 0 odpovědí
    • 5,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem kahuda,

Zdravím, chtěl bych se zeptat. Potřebuji vyměnit 5. dveře u Favoritu r.94 (koroze), budou pasovat dveře ze staršího modelu? Pokud vím některé měly ty kontakty na mlhovky a couvačky, ale jde mi o mechanické upevnění a rozměry. Díky.

• 4 odpovědi
    • 9,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem BORISAK47,

Neví nekdo proc mi svietia stretávacie svetlomety na modro?

• 2 odpovědi
    • 10,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Shaarky,

Ahojte, kamarád shání Škoda Favorit PRIMA - samolepku na zadní blatník, nemáte prosím někdo k prodeji ? Pokud ano, prosím o zaslání osobní zprávy. Díky.

• 2 odpovědi
    • 10,4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem honza221,

zdar nezkoušel jste někdo přidělat do předních světel na favorita angel eyes krouzky?? popř. nějakej návod..díky http://www.tuning-centrum.cz/katalog/13626-smd-led-krouzky-angel-eyes#groupId=13626&page=1&priceMin=145&priceMax=255&orderBy=name&orderDir=asc&search=&prodBrand=all

• 1 odpověď
    • 10,9tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem myrace25,

Čaute, nech to znie akokoľvek vtipne, zháňam takéto PUKLICE, obrázok som upravil v jednom ultra profesionálnom programe..skicár, takže ospravedlňte kvalitu spracovania Tieto puklice na obrázku sú zo škodovky, ale zamaloval som diery aby vyzerali podobne ako to čo hľadám. Mali sme ich na favorite kedysi a keďže ho mám teraz ja chcel by som ho dať do stavu v akom bol v 90. rokoch. Nechcem tam dávať disky ani nič podobné, ale chcem mu dať doplnky, aké sa dali zohnať v tých rokoch a tie puklice sa mi na ňom páčili, akurát jedna sa zlomila, druhá odpadla a 2 boli vyhodené, takže skúšam. Ak by sa vám takéto niečo váľalo doma napíšte. Boli to 13tky takéhoto tvaru a v strede bol…

• 2 odpovědi
    • 10,9tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem brudrak,

Ahoj, chtěl bych prosím poradit. Jak efektivně a rychle vyměnit 5. dveře a pak s tím i zadní dvoje dveře. Protože moje vlastní na autě už jsou ve velmi korodujícím stavu a sehnal jsem nové, ale vůbec netuším jak na to :-) je to rok 93. Díky

• 1 odpověď
    • 8,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Johnie007,

ahoj, chci se zeptat jestli někdo máte zkušenost s xenonovými žárovkami ve favoritu .... mám doma dva kousky ale jsou 100W kdežto původní halogeny jsou jen 60/55W .... tak bych chtěl vědět jestli tam můžu dát ty silnější, aby mi to vydrželo relé??

• 3 odpovědi
    • 10,4tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem kenny_fx,

22.6. 2009

• 21 odpovědí
    • 13,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem kelso19,

Zdravim vospolok. Zaujima ma, ci sa uz niekomu stalo nieco podobne. Zamok na dverach vodica zmrzol a ked som sa ho pokusal otvorit klucom, zrazu nieco prasklo. Kluc teraz mozem uplne volne otacat >> ziaden odpor. Dvere su vsak stale zamknute. Ako to opravit? ...vopred dakujem za konstruktivne prispevky.

• 3 odpovědi
    • 9,3tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Krtek6,

Pánové po 3/4 roce jsem se konečně dočkal opravy dveří na mém fazolku...dveře jsou pěkné hladké..ovšem problem...je to nový lak a v servise tam dal pod to plnič..takže se to leskne...a ostatní dveře, jsou hrubé a drsné...a člověk se v nich nevidí, protože pod nima je jenom základová barva....chci se zeptat, čím docílit aspon trochu toho, aby ten lesk "vyšuměl" ?? nebo aby ty co jsou hrubé se leskly?? díky pro lepší pochopení přidávám foto... btw...přední jsou špinavé...dlouho nebyl v myčce

• 7 odpovědí
    • 10,5tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Satas,

Ahoj zde je pro ilustraci několik fotek mé práce,dělám xenony bixenony a vše kolem toho.

• 10 odpovědí
    • 12,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Maysner,

mohl by mi nekdo prosim zmerit sirku zadniho narazniku na formanu. diky moc

• 1 odpověď
    • 7,7tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem ZoS,

Zdravím, prosím o radu: nefunguje zadní stěraču FA´94 . zkoušel jsem vyměnit motor ale je to stejné - nejde. Zajímavé je že jak přestal fungovat stěrač - nejde ani motorek - ostřikování skla. Je to nějak propojené ?? Spínač ( u volantu ) je ok zkoušel jsem elektriku, na konektoru u 5. dveří kde je motorek napojen po sepnutí se ukáže napětí ( impulz ) . Už nevím, kde by mohla být zrada . Díky za případnou pomoc (radu ). Předné stěrače a ostřik funguje. Díky Z. S.

• 6 odpovědí
    • 18,8tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem George Couser,

Ta mrcha plastová se mi rozbila a samostatně koupit nejde. Takže kdyby jste ho doma někdo měli, nejlépe Opava, OV a okolí, tak bych byl jedině rád.

• 0 odpovědí
    • 8,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem milan2,

Chcem nastriekať piate dvere na formane ,sú funglače čiernov ferbou nástrek. A par kozmetických uprav na kasny, ake farby sa používaju , kde určia odtien farby .Za každu radu vďaka ..

• 7 odpovědí
    • 9,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem polhrad,

Dobrý den. Mám auto Škoda Favorit se starým typem ohrádky na střeše. Řeším problém, jak převážet 2 velké a jedno menší kolo po dobu dovolené. Nemíním montovat nové příčníky protože vlastním plátěný vak, který na ohrádce běžně vozím a do kterého vleze více, než do nových plastových. Nevím, ale jestli jsou nosiče kol, které se dají použít i na tento starý typ ohrádek. Děkuji za každou radu.

• 0 odpovědí
    • 8,6tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.