Přejít na obsah

15 témat v tomto fóru

1. 1,6 TDi - 85 kW - EA 288 1 2

• 28 odpovědí
    • 32.9k zobrazení
  2. Chyba P20EE

• 4 odpovědi
    • 476 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 401 zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  3. Zvuk motora

• 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  4. Adblue nejde vynulovat

• 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení
  5. 110kw Chip

• 18 odpovědí
    • 6.8k zobrazení
  6. spotřeba 1,6 tdi 1 2 3

• 74 odpovědí
    • 27.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
  7. Palivovy Filter

• 2 odpovědi
    • 2.8k zobrazení
  8. DPF karoq

• 7 odpovědí
    • 4.2k zobrazení
  9. Jak topi?

• 5 odpovědí
    • 4.4k zobrazení
  10. Teplota oleje

• 1 odpověď
    • 3.5k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, mám rozdělané brzdy a chtěl bych si vyměnit krycí plech, ale nemohu se dostat k tomu prostřednictvímu šroubu on je za nábojem kola. Mám malou gólu a nevejde se mi tam, jak se k tomu dostat To se musí sundat ložisko? A pokud ano stačí povolit jen tu matku a lze jej stáhnout? děkuji moc za radu.
    • Ahojte. Po výmene rozvodov na motore EA288 CUNA 2.0TDI sledujem cez diagnostiku hodnotu IDE00182 – Adaptace vačkových hřídelů sacích ventilů (poloha fáze). Aktuálna hodnota: –3,41° Najazdené po výmene : cca 4 000 km Motor beží bez chýb a kontroliek, no zdá sa mi mierne hlučnejší. Zaujíma ma, či je táto odchýlka po výmene ešte v norme, alebo by som mal kontaktovať mechanika, aby to skontroloval/prípadne upravil nastavenie rozvodov?  Máte niekto skúsenosti, aký rozsah hodnôt je po výmene akceptovateľný a čo je ešte považované za optimálne? Ďakujem za rady.  
    • U mě se to prvně projevilo minulou zimu a je to rok výroby 2019. Ale blbnulo to až tak při -10 °C a níž, jinak ne.
    • Dobrý den mohu se zeptat na tenhle zvuk u spolujezdce to zni jak kdyby tam klepal nějaký plast nebo spis skřípal a venku tak to  IMG_5250.mov IMG_5249.mov
    • Dobrý den, měnil jsem sondu otáček motoru. Ta která je za rozvodama. A povedlo se mi urvat ten šroub co to drží… je možné to tam něčím přilepit aby to vydrželo to teplo. Místo na vrtačky nebo něco tam moc není a došly mi nápady jak ten šroub vyndat.
  • Vytvořit nový...