Přejít na obsah

13 témat v tomto fóru

1. 1,6 TDi - 85 kW - EA 288 1 2

• 28 odpovědí
    • 31.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 1.8k zobrazení
  2. Zvuk motora

• 1 odpověď
    • 1.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
  3. Adblue nejde vynulovat

• 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení
  4. 110kw Chip

• 18 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  5. spotřeba 1,6 tdi 1 2 3

• 74 odpovědí
    • 25.9k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3k zobrazení
  6. Palivovy Filter

• 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  7. DPF karoq

• 7 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
  8. Jak topi?

• 5 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  9. Teplota oleje

• 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, radši bych to vyřešil diagnostikou než nechávat odpojený kabel. Na budících/v infotainmentu chyba asi nebude, ale do diagnostiky se propíše. Postup odkódování přes VCDS: Vybrat jednotku: A9 - Structure Borne Sound Potom jít do: Adaptation - 10 V rozbalovací nabídce zvolit: IDE04472-Volume of structure-borne noise actuator Změnit původní hodnotu (100) na: 0 Potvrdit tlačítkem dole a počkat na provedení změny. Tohle by mělo generátor zvuku vypnout ve všech jízdních režimech.
    • To nedělej, já jsem se po roce a 11 měsících z tohoto důvodu přesunul z TDI do íVéčka. Nehledě na to že jsem každý týden jezdil vypalovat saze z DPF, takže co mi ušetřila relativně nízká spotřeba to jsem projezdil na regeneracích. Škoda, že nemáš kde nabíjet, na tento způsob použití by bylo ideální íVéčko. Na krátké trasy by možná bylo ještě vhodné TSi, co má kombinovaný přímý a nepřímý vstřik, nejsem si jist jestli je to motorizace DKZA. A M-HEV nevím, s tímto systémem nemám žádné zkušenosti. PS: A íVéčko bez možnosti nabíjení např. v garáži nedává smysl.
    • @kubap četl jsi tu moji poslední odpověd ? vždyt to tam píšu, že to jde úplně v pohodě..
    • Tak úprimne nechcem mať problém ak sa niekedy bude musieť prestavovač napr. vymeniť alebo pretesniť. Radšej kúpim nové šróby a vymením ich ak sa už majú podlepovať.  Osobne mám problém 2x použiť TTY šróby hocikde, ale viem že niekto nerieši a "recykluje" aj šróby hlavy, ojníc... Ja som na to alergický.
  • Vytvořit nový...