Přejít na obsah

Motor 1.0 G-TEC

V průběhu roku 2019 bude následovat motor 1.0 G-TEC o výkonu 66 kW (90 koní) s pohonem na ekologický zemní plyn (CNG)

• Aktuální příspěvky

• Dobrý den, vlastním Škoda Octavia 1,6 75kw rok výroby 2002 měl jsem problém s řídící jednotkou motoru. Po komunikaci s mechanikem mi bylo doporučeno sehnat řídící jednotku starší s vrakoviště. Řídící jednotku jsem zakoupil, ale teď nastal problém, že je bez pinu. Dokáže se zjistit pin, je nějaká rada, děkuji   
    • https://forum.skodahome.cz/topic/137466-dílenská-příručka-a-učební-pomůcky-kodiaq/page/2/#findComment-2646542    
    • Ahoj, stahni si dilenskou prirucku, je to tam perfektne popsane. J.
    • Ja som tiez bol prekvapený z ceny nakoniec som nasiel servis v mojom okolí co to uz robil.  Cena bola podobná ktory si zaplatil ty. Auto funguje níc sa nezmenilo. Takze zatiaľ spokojnosť. 
    • › Zahájení činnosti v roce 2029: Nová lakovna zajistí kapacitu až 1 600 karoserií denně› Pokročilé technologie: Vysoká úroveň automatizace, přesné nanášení nátěrů, inovativní typy laků a zvýšená šetrnost k životnímu prostředí› Vyšší flexibilita i efektivita: Schopnost lakovat vozy na platformách pro spalovací i elektrické vozy zefektivní výrobní proces v mladoboleslavském závodě› Udržitelnost: Nová udržitelnější budova sníží emise z lakování oproti lakovně, která funguje od roku 1996 o 28 % za rok ŠKODA Auto Mladá Boleslav Škoda Auto učinila další významný krok k posílení budoucnosti svého hlavního závodu v Mladé Boleslavi položením základního kamene další moderní lakovny. Nová linka s kapacitou 1 600 karoserií […] Článek Škoda Auto položila základní kámen vysoce moderní lakovny se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
  • Vytvořit nový...