Přejít na obsah

ENYAQ iV 80 (82 kWh)

Motor o výkonu 150 kW, Zrychlení za 8.7 s na 100 km/h a Max. rychlost 160 km/h

• Aktuální příspěvky

• Kolem dalšího BMW M3 se objevilo mnoho spekulací. Víme, že bude elektrické s 800voltovou architekturou a výkonem až 700 koní. BMW ale vedle elektromobilu postaví i verzi s benzínovým pohonem a nové podrobnosti nám prozradí, co by ji přesně mohlo pohánět. Na co se můžeme těšit? Šéf BMW Neue Klasse Dr. Mike Reichelt se s pořadem Top Gear podělil o více podrobností o připravovaném modelu M3. Reichelt uvedl, že tato nová M3 bude nejen „dynamicky nejlepším vozem M všech dob“, ale bude mít i benzínový motor, který se u současného modelu liší. „Nabídneme také M3 s novým typem šestiválcového motoru,“ […] Článek Další BMW M3 bude mít „nový typ“ benzínového motoru se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ak by niekoho zaujimala tato varianta za cca 15 eur,ktoru som kupil a instaloval...
    • Ten clovek je snad uplne mimo 🤣
    • Takze iba pre info.....ten,kto ma na scale predlzene zadne okno,potrebuje stierac dlhy 360mm.....katalogy vsak u vsetkych vyrobcov uvadzaju chybne 400mm,takze pozor na to pri objednavani... Scala s kratkym oknom potrebuje stierac dlzky 330mm,ten uvadzaju katalogy vyrobcov spravne  
    • Čau lidi, mám problém se scalou 1.5 TSI manuál, měla jsem jí už 5x na reklamaci. Auto budu mít 4 roky. Pořád mi něco ťuká do volantu, v servisu mi řekli, že mi promazali manžetu nebo co. Při řazení z 1 na 2 se mi ozve někde z motorového prostoru rána, to mi vyměnili přední uložení tlumičů. A teď se mi k tomu všemu při brzdění v nízké rychlosti ozývá ťukání. Už mě to sere. Někdo nějaký nápady co s tím? Na reklamaci to dám zase, ale auto mají měsíc a řeknou mi, že nemazali manžetu. To bych do toho kopla. 
  • Vytvořit nový...