Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

Elektronika, el. výbava, VAG a diagnostika...

1. Zahájeno uživatelem TOMUS,

Ahoj. Chtel bych se zeptat co mohu nakodovat na fabie 4? Nechci priplacet za veci ktere mohu sam nakodovat 🙂 Dekuji za rady. Tomus

2. Zahájeno uživatelem mike_k,

Da se prosim tento “asistent”, jehoz asistence opravdu neni potreba, nejak trvale vypnout? I kdyz ho deaktivuju, tak po vypnuti motoru je to zase zpet.

• 3 odpovědi
    • 1,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem prisa,

Zdravím, hlásím první problém s mojí fabkou. Po zamknutí nezhasnou led pásky v předních světlech. Udělalo to jednou když jsem měl najeto asi 200km, nyní mám 45 tisíc a začíná to dělat častěji. Leaving a coming home nastaveno na nejkratší dobu (5 vteřin). Auto takhle svítí i 2 hodiny. IMG_5480.mov Nesetkal se někdo se stejným problémem? Video přikládám do přílohy.

4. Zahájeno uživatelem White Shark,

Dobrý den, bude pasovat a fungovat. Popřípadě co na to autorizovaný servis a stk. For Skoda Fabia MK4 2020 2021 2022 2023 2024 Automatic Start Stop System Off Closer Close Control Sensor Plug Smart Cancel - AliExpress 34

• Díky
    • 11 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem miroslav.spatny,

Dobrý den, máme nové auto a u něj jsem zjistil nabiti baterie 12,3 V. Baterii jsem nabil na maximum, asi 12,8 V. Napeti autobaterie jsem zkusil změrit opět asi po 14 dnech a opět je je napěti 12,3 V. Můžete mi vysvětli proč to tak je? Je to normální? Vždyť by napěti nemělo klesnout na takovou úroveň za tuto dobu.

• Negativní
      • Líbí se mi
      • Pozitivní
    • 20 odpovědí
    • 4,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Tom brava,

Rád bych prubnul u nové fábky IV funkčnost alarmu (projev, hlasitost), ale zatím se mi nepodařilo ho aktivovat...zkoušel jsem se nechat uzamknout v autě a aktivovat ho přes čidlo pohybu, ale nereagoval na můj pohyb v autě ani na pootáčení volantem. Pak jsem zkusil uzamčené auto rozkmitat bočním kýváním, ale ani to neaktivovalo alarm....už mi docházej nápady. Nějaká idea? Dík Btw. aktivace alarmu po 30s od uzamčení se dá identifikovat?

• 6 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Dávid Z,

Zdar chlapi. Neviete poradiť kde sa nachádza klaksón na Fabií 4? Za odpovede ďakujem.

• Díky
    • 1 odpověď
    • 483 zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Tom brava,

Znáte prosím někdo postup demontáže deklíku rozvodnice s megapojistkami nad autobaterií, abych se dostal ke šroubu (matici) fixující dno tohoto boxu k plus kontaktu aku (o tom "ukrytém" šroubu v boxu na plus kontakt vím z jednoho amatérského videa) a tím ho celý uvolnil od aku? Cílem je získat přístup k č.dílu/ověřit typ baterie/kapacitu/přítomnost popř. stav mag. oka aku. A taky bych si rád preventivně natrénoval kontrolní přístup do předmětné svorkovnice..... kdysi dávno na Fabii 1 mě hodně potrápilo jiskření nedotaženého kontaktu v tomto boxíku. Když mačkám současně 2 klipy deklíku tj. na fotce vzadu jeden v pravém rohu a druhý zhruba uprostřed zadní hrany deklíku…

9. Zahájeno uživatelem martin.skoda,

Ahoj, Řeším už nějaký čas, že je v autě teplo. Ať už v létě, nebo jaro/podzim. Došel jsem k tomu, že auto stále trochu topí, i když je otočný ovladač teploty na minimu. Auto má manuální klimatizaci. Pokoušel jsem se to měřit orientačně teploměrem ve výdechu ventilace a došel jsem k tomu, že do kabiny jde vzduch o cca 7-8 stupňů teplejší, než je vzduch venku. Měřeno nejdříve ve stínu od studeného startu, až po zahřátí motoru (rozdíl teplot venku a vevnitř se zvětší postupně na těch cca 8 stupňů). Poté měřeno za jízdy - stejný výsledek. Z druhého auta v rodině - Rapid - jsem změřil rozdíl do 2 stupňů. Na podzim/na jaře musím pouš…

• 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem wuttasi,

Dobrý, vie mi niekto poradiť skôr ako servis, ktorý je dnes zatvorený ? Pred cca 2 týždňami mi bolo vymieňané čelné sklo na Fabia IV 2024 v autorizovanom servise, dnes prvý krát pršalo, samozrejme ma čaká dlhá cesta a zistil som, že nefunguje automatické stieranie čelného skla. neviete mi poradiť rýchlu nápravu ? v nastaveniach som už túto funkciu skontroloval, je zapnutá, napriek tomu stierače nefungujú. dakujem.

11. Zahájeno uživatelem Janečka V.,

Začalo mě psát na palubovce Fabie 4 FRONT ASSIST NEDOST. SENZOR NEMA VYHLED Zajímá mě kde tento senzor je než pojedu do servisu ať nejsem za blba. poradíte. Díky

• 4 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Andy.X,

Ahoj vsem, vcera vecer jsem vyrazil na kratkou cestu behem ktere jsem lehce skrtnul obrubnik pri zataceni (zadnim kolem cca 10 cm vysoky) a na displeji mi vyskocilo toto a ted nemam tuseni jak se toho zbavit, kdyz otocim pryvym cudlikem tak mi to da na vyber jen asistenty. Rad bych se dostal na puvodni display s informacema o jizde Diky za kazdou radu

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem rimsy2,

Ahoj, lze někde v Infotainmentu nastavit deaktivovaný Lane Assist po nastartování? Nebo to lze natvrdo dokódovat? Děkuji.

• 5 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem KateCZ,

Je v kufru zásuvka na 12V? Jsem asi slepec, ale já ji prostě nenašla 🙈😎

• 3 odpovědi
    • 3,2tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ski1961,

Prosím, nevíte někdo, zdali nová F4 už používá tu novou SFD diagnostickou ochranu ? Na netu jsem k tomu našel články straré ccca 2 roky, když se to začalo zavádět, kde se uvádělo, že to bude na platformě MQB37W,což jsou myslím Octávia 4, Golf 8, Enyaq..ale F4 co jsem četl je na platformě MQB A0..tak nevím, zdali je v tom nějaký rozdíl..zároveň se tam psalo, že se to postupně bude zavádět v celém koncernu.

16. Zahájeno uživatelem pb1,

Ahoj, chtěl bych se zeptat, v jakém vztahu je změna režimu D/S pákou DSG a nastavení Drive (nevím, jak je toto nastavení lokalizováno do češtiny) v individuálním režimu Drive mode selection v infotainmentu. Předpokládám, že změna Drive z Normal na Sport změní i nastavení DSG na režim S. Jaký pak bude mít následek změna režimu DSG z S na D? Zůstane nějaká lepší reakce na plynový pedál, nebo se přepne celá Drive sekce z Drive mode selection zpět na Normal? Jde mi víceméně o to, zda má cenu připlácet za Drive Mode Selection (je dostupný jen jako součást paketu) pouze kvůli lepší reakci na plyn, nebo zda si člověk vystačí pouze s přepínáním DSG. D…

• Díky
    • 4 odpovědi
    • 8,8tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Superb84,

Dobrý den, dnes při jízdě do kopce na zasněžné cestě při problikávání ESC ( nevím jestli to má s tím spojitost ) se mi rozsvitily kontrolky airbagu, nefunkční posilovač řízení, nefunkční posilovač brzd, nefunkční Lane asistent, Front asistent, nefunkční tlak v pneumatikách a nevím co všechno dalšího. Nevíte čím to je? Dík

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.