Přejít na obsah

Interiér

Interiér Škoda Kodiaq II: Hi-Tech s 13" Infotainment Obrazovkou, Head-Up Displejem, Smart Dials, USB-C a Bezdrátovým Nabíjením, Udržitelnými Materiály a Plnou Konektivitou.

13 témat v tomto fóru

• 27 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 24 odpovědí
    • 3.7k zobrazení
  1. Sedačky ve Sportline

• 11 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 1.8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 466 zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.4k zobrazení
  2. Výška kufru

• 1 odpověď
    • 271 zobrazení
    • 1 odpověď
    • 662 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 168 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 540 zobrazení
  3. Interier

• 0 odpovědí
    • 868 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Krátko po naštartovaní a pohnutí sa s vozidlom palubný počítač vyhodí chybu "Porucha ACC". Stávalo sa mi to často, hlavne počas dažďa/vlhka. Vozidlo je po zobrazení chyby zrejme aj v nejakom núdzovom režíme, lebo cítiť, že inač reaguje na plyn a DSG inač radí prevody.   Pri zobrazení pamäti chýb v jednotke "13 - regulace odstupu" je uložená chyba "U1123 00"   Nejedná sa ale o chybu radaru, či jednotky regulácie odstupu.   V jednotke motora je uložená chyba "P11A6 00" - Prestavovač vačkových hriadeľov "A" valec 2 - neplatný signál (vy môžete mať samozrejme inú chybu, dokonca v inej jednotke)   Ak sa pozriete na dátum a čas týchto chýb, vidieť, že chyba v jednotke motora bola uložená o jednu sekundu skôr, než chyba v jednotke regulácie odstupu. Teda jednotka regulácie odstupu len obdržala od jednotky motora chybu a na základe nej systém vypla a zobrazila poruchu ACC.   V mojom prípade sa teda jednalo o solenoid, ktorý posúva na vačkovom hriadeli variabilnú časť.   Solenoidy idú v tomto poradí z ľava doprava: A1 B1 A2 B2 A3 atď.   Ukážka systému:      Nový solenoid cca 25€, kód dielu 06E103697L. Výmena cca 15-30 minút podľa zručnosti. Pozor, nový solenoid je potrebné inštalovať v zasunutej polohe! Po výmene všetko v poriadku, žiadna chyba ACC.   Dúfam, že to niekomu pomôže.
    • Na SK su dostupne len 3,cenovo dost nad limit. V CR ich je viac, ale tiez uz mimo limitu. Ale dik   Dnes sa este na SK bazosi objavil biely combi Sportline, ale tiez uz ma  135 000km,tiez len 2 zonova klima
    • Přitom o kousek dál je na souběžné ulici nabíječka na MOLce.
    • Pri nahodnom VCDS scane som zistil, že mi hrá subwoofer znova len na jednu cievku, tak tu máte postup výmeny pružných káblov.   Ak je jedna, alebo obe cievky KO, na VCDS sa to v jednotke "47-Sound System" zobrazí ako chyba v pamäti, prípadne sa to dá pozrieť aj v blokoch meraných hodnôt.   Postup výmeny pružnách vodičov je teda nasledovný:   1. vybratie subwoofera (viď. návod vyššie) 2. odstránenie lepidla okolo pájkovaného spoju vývodu cievky s pružným vodičom (napr. pomocou ostrej pinzety a horkovzdušnej pištole nastavenej na cca 150 stupňov) treba dávať pozor, aby sa nepoškodila cievka (jej vývod).   3. odpájkovanie starých poškodených pružných vodičov od terminálu a cievky   4. nahradenie starého pružného vodiča novým (ja som kúpil na aliexprese, link tu nebudem dávať, nakoľko bude za týžden neaktívny, nájdete to ale napr. takto: "Speaker Lead Braided Copper Wire") Dĺžka vodičov musí byť taká, aby keď je membrána v hraničnej polohe (tkz. X-Max) tak vodiče nebudú napnuté, ale zas ani pridlhé - viď. video: IMG_4215.mov 5. pripájkovanie pružných vodičov k cievke a terminálom   6. overenie funkčnosti multimetrom (alebo odmeraním odporu, alebo prepípnutím) 7. zaliatie pájkovaného spoju pružného vodiča s vývodom cievky lepidlom (ja som použil lepidlo T-7000)   8. všetko zložiť a tešiť sa z ušetrených peňazí    
    • Legrační fotečka, tohle mám potvrzené od šváry, v Norsku běžná věc a v mnohem větším množství 😉 PS: A může se modlit, aby okolo nešel nějakej škodík a tu prodlužku mu neodpojil. 
  • Vytvořit nový...