Přejít na obsah

Motor

Motor: Prozkoumejte rozmanité motorové varianty Škoda Kodiaq 2. generace, včetně plug-in hybridu s dojezdem přes 100 km a moderních benzinových a naftových motorů.

Podkategorie

1. 13

2.0 TSi s výkonem 110 kW 

1
    příspěvek
  3. Motor 2.0 TDi

2.0 TDi 110 kW (150 k) a 142 kW (193 k)

32

• Aktuální příspěvky

• @civic66  co se týče dodělání couvací kamery, tak určitě ano, ale pokud to bude origo, tak počátej, že to nebude zrovna levné, jsou i čínské alternativy, ale osobní zkušenost s tím nemám, jen to občas v nějaké skupině vidím, že si to někdo dodělal..a jinak to ostatní předpokládám, že nepůjde, protože nový kamiq má již z výroby tu nejnovější diagnostickou ochranu SFD2,ale třeba se najde někdo znalejší a odpoví relevantněji.
    • @e1.dakujem za odpoved  Nezavisle kurenie mam, ked som ho pustil tak 20 minut pred odochodom, nevyzeralo, ze sa nejaka teplota vobec zvysila, ale este poskusam. Dik este raz za odpoved.
    • bud mas standardny tempomat alebo adaptivny alebo prediktivny. z adaptivneho klasicky nespravis
    • Na 4-5 km mestkých trasách je sú tvoje spotreby úplne normálne, toto auto nie je na toto určené. Na takéto jazdenie je vhodnejšie elektrické auto, alebo ak spaľovák, tak niečo malé s malým objemom, ideálne s atmosferickým motorom a nepriamym vstrekovaním paliva a bez GPF. Inak povedané, Fania 1.0 MPI. Tých vyššie spomenutých 70-80°C bude pravdepodobne teplota chladiacej kvapaliny a pred štartom sa to najľahšie dosahuje zapnutím nezávislého kúrenia, alias bufíka.  
    • Ahojte, budeme mať nové auto v rodine Kamiq 1.0tsi 70kw výbava selection chcel by som vedieť či sa bude dať:  - zrušiť zapnutie pásov  - zmeniť asisitentov (jazda v pruhu, čítanie značiek...) tak aby boli po štarte vypnutý a ja si ich budem zapínať ak to budem chcieť  - vo výbave nie je cúvacia kamera bude sa dať dokúpiť a dorobiť? Ďakujem
  • Vytvořit nový...