-
Aktuální příspěvky
-
Tak jsem se byl podívat v garáži, rezervu mám 195/65 R15, Hankook, Made in Hungary, jinak auto bylo dodáno na 16 kách Nexen.
-
Mně se to ve výpisu chyb neobjevilo a asi ani ten vykřičník (spíše jsem ho měl u abs závady), ale dojížděl jsem třeba po parkovišti nebo k semaforu a najednou jsem zjistil, že motor neběží.
-
Volvo odhalilo pro svůj model Volvo ES90 některé nové specifikace a vypadá to, že sedan dostane oproti EX90 jednu zásadní aktualizaci. ES90 běží na nové, sofistikované elektrické architektuře, což z něj dělá monstrum s celkovým dojezdem a nabíjením. ES90 ujede 700 km na nabití v testovacím cyklu WLTP. Přesto zde ani nejde o rozsah. Co by vás mohlo zajímat? Volvo také oznámilo, že ES90 bude používat 800voltovou elektrickou architekturu. Většina EV dnes pracuje kolem 400 voltů. Porsche Taycan, Tesla Cybertruck, Lucid Air a téměř každý Hyundai/Kia/Genesis EV (kromě Kona a Niro) používají systémy třídy 800 V nebo vyšší, a pokud […] Článek Volvo ES90 2025 má dojezd 700 km, ale to není ta nejlepší část se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek