Ty normohodiny by mě zajímaly. Problém AS Škoda v ČR je ten, že se z jejich faktur, na kterých jsou nějaké jednotkové ceny a ČJ, snad ani nedá odpracovaná doba pořádně zjistit.
Octavia 1,6 Nafta, Motor DGTE891512, 2019, najazdené 127 k., po akej dobe je treba vymeniť rozvodovy remeň, resp. sadu ? Ideálne ake máte vlastne skúsenosti. Otázka z dôvodu, že mi boli poskytnuté dosť rozdielne názory 120 k. a druhý v servise, že po 210 k. stým, že aktuálne je to zbytočne.
Na vozidle smíš mít legálně pouze taková kola a pneumatiky, jejichže rozměry jsou uvedeny v dokumentaci k vozidlu - COC nebo technický průkaz. Uvedená kola toto nesplňují => legálně je tedy na vozidle nesmíš mít. A pro příště si text příspěvku po sobě přečti, je dost nesrozumitelný, včetně jeho názvu - Aku? Jako akumulátor??? Oprav to do srozumitelné podoby.
Ahoj, dneska jsem poprvé naměřil hodnoty, mám najeto 95000km, 2.0 TDI 110kw DCYA 2018
Přijde mi dost krátká doba mezi regeneracemi, vždy se snažím každou započatou dojet po dálnici než skončí.
Co si o tom myslíte?
Dobrý den, mám ALU disky z O3 7Jx17 ET 49,koupil jsem O4 RS,v TP mám psané, že 17 můžu užívat,fyzicky jsem staré disky zkusil na O4 vyzkoušel,nikde nedrbou, chtěl bych ty disky využívat na zimu, můžu s emito hodnoty tyto disky využívat?V tak u 17 mám 6,5J ET 46, díky za odpověď
Dost práce to je, ale ne na 2 - 3 dny. Dělal jsem si to sám, jako ty rozvody 🙂, hrál jsem si s tím a za 2 dny pohodové, klidné práce, to bylo hotové.
V servisu by na to měli mít nějaké "normohodiny".
https://autoweb.cz/dlouho-trvaji-opravy-servisu-mejte-prehled-nenechte-se-napalit
Tak pridavam update dnes bolo auto v Autorizaku, vcera som volal na info linku 0800 124 125 tusim... Poslali mi email aby som im poslal fotky chyb co to robi a pise nasledne odpovedali ze digitalna podpora a ich technik nariadil navstevu autorizovaneho servisu, v servise mi updatovali MBI SW z 302 na 308 a odtial na 330 tak bolo nariadene podla vyrobcu, Digitalna podpora este vcera teda pytala adresu a datum navstevy servisu aby im ako SLovenskemu importerovi poslali instrukcie co treba spravit pre opravu a vyriesenie problemu... aktualne mi sluzby idu akurat musim si este aktualizovat Shop pretoze auto vyuziva staru verziu aplikacie, cena opravy 109€ bez dph
Zrejme uz to mas vyresene, nicmene bych mu dal to, na cem jste se dohodli. Nic vic. Navysil to o 13,5kkc a o tom te mel predem informovat. Hotovo tecka.
@Fremmen je to dlouho. Domluv se tak, ze jim auto hned rano pristavis a odpoledne si pro nej dojdes a trvej si na tom. Nevim co by se v tom meli stourat 2-3 dny. 2 nebo 3 dny je rozdil, nechapu kdo ti tohle rekl. Nejlepsi by bylo domluvit se jinde.
Pokud se nepletu, tak vzduch proudí skříní topení a klimatizace tak, že nejprve prochází všechen skrz výparník klimatizace. Pak jde dál a je rozváděcí klapkou směřován a rozdělován do výměníku topení nebo okolo topení. Pak jde do výdechů.
Vlhko je na výparníku klimatizace a pod ním, kam zkondenzovaná vlhkost stéká a odtokovou hadičkou vytéká ven pod auto. Ale tam se teplo z výměníku topení dostat nemůže, to by bylo proti proudu.
Rozváděcí klapky jsou nad topením a výparníkem, tak na ně by se vlhkost dostat neměla. Nerozumím tomu. Proč to zasmrdí právě a jen když se se vypne chlazení?? Až mi to na....., tak to provrtám a kouknu dovnitř endoskopem.
Ahoj,
mohu se prosím zeptat Vás, co jste si dávali rapida na výměnu rozvodů do autorizáku, jak dlouho jste ho tam měli? Mě tvrdí, že je to hodně práce a musí ho mít 2-3 dny. Zdá se mi to zbytečně dlouho.
Díky