Červenec 17, 200718 r Chlapi teče mi chladič na OI 1,9 tdi.Jak ho vytáhnout? Pokud nemáš klimu, tak to jde spodem, vyndáš akorát světla, povolíš boční držáky, odšroubuješ spodní kryt pod motorem, odšroubuješ vyntilátor + saharu, to vyndáš jako první a za tím hned chladič. Pokud máš ovšem klimu, tak to bude větší jebárna, spodem to jde také, ale musíš odšoubovat chladič klimy, který je chycený 5ti šrouby z toho jeden je ve spod chladiče vody a zbylé 4 jsou v čele. Dobře se to dělá na zvedáku PS: hlavně vypustit vodu a né jako můj inteligentní kamarád, co nedobrovolně ví, že G12 je sladká
Červenec 17, 200718 r Chlapi teče mi chladič na OI 1,9 tdi.Jak ho vytáhnout? Doporucuji projit Dilenskou prirucku, je to tam dobre popsane...sam jsem delal na svem aute a je to docela piplacka. Bohuzel jsem to delal na podzim, takze hadice byli docela ztuhle... jinak Garny to fotil, ale ten sundaval cely predek -- > http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27301
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.