Tomm Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Chlapi teče mi chladič na OI 1,9 tdi.Jak ho vytáhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Chlapi teče mi chladič na OI 1,9 tdi.Jak ho vytáhnout? Pokud nemáš klimu, tak to jde spodem, vyndáš akorát světla, povolíš boční držáky, odšroubuješ spodní kryt pod motorem, odšroubuješ vyntilátor + saharu, to vyndáš jako první a za tím hned chladič. Pokud máš ovšem klimu, tak to bude větší jebárna, spodem to jde také, ale musíš odšoubovat chladič klimy, který je chycený 5ti šrouby z toho jeden je ve spod chladiče vody a zbylé 4 jsou v čele. Dobře se to dělá na zvedáku PS: hlavně vypustit vodu a né jako můj inteligentní kamarád, co nedobrovolně ví, že G12 je sladká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Chlapi teče mi chladič na OI 1,9 tdi.Jak ho vytáhnout? Doporucuji projit Dilenskou prirucku, je to tam dobre popsane...sam jsem delal na svem aute a je to docela piplacka. Bohuzel jsem to delal na podzim, takze hadice byli docela ztuhle... jinak Garny to fotil, ale ten sundaval cely predek -- > http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=27301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.