lancer Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 jaké žárovky máte u dálkových světel mají tam být H3 ale já mám u novejch xenonů nějaké jiné,mají konec baňky černý jako třeba H7 a jsou delší než H3 světla nemám u sebe tak se nemůžu podívat.světla jsou výroby 07 že by nějaká novinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Su to H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Ano H7 a pekne tam pasuje XENON HID sada ze ??? HEHE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 Jojo H7 a nejen Hidka za nehorázný peníz tam pasuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 6. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2007 a co nějaká modrá H7 doporučte něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 a co nějaká modrá H7 doporučte něco neviem preco chces iba modru, ale ked uz modru tak od Philipsu alebo od Osramu CoolBlue osobne by som siel do Osram SilverStar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Září 2007 Sdílet Vloženo 6. Září 2007 ja tam mam tiež SilverStar od Osramu a svietia k tym xenam adekvatne resp nevidim nič "žlte". A k tomu sa hodi strieborna čapička do tej paravoly, moc sa mi nepači modry odraz žiarovky v parabole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 aka aka striborna capicka? kedy ideme na lokse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Silverstary maju striebornu čapičku a ostatne H7 maju tmavu. až bude pekne ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Silverstary maju striebornu čapičku a ostatne H7 maju tmavu.až bude pekne ok? máš nějaké pěkné skla, já už je mám jako kdybych je přejel smirkem, už uvažuju o zabudování těch pro denní svícení, mlhovky jsou u xenonů stejně jen na dvě věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 To su tie CornerLight hmlovky a mam ich asi dva mesiace necele a su sklene...:-) Silverstary maju striebornu čapičku a ostatne H7 maju tmavu.až bude pekne ok? máš nějaké pěkné skla, já už je mám jako kdybych je přejel smirkem, už uvažuju o zabudování těch pro denní svícení, mlhovky jsou u xenonů stejně jen na dvě věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 su tam H7, ja sice xenony nemam, ale v standartnych svetlach su H7 pouzite ako stretavacie. svietili mi na zlto, preto som sa rozhodol kupit si lepsie, konkretne tieto: capicku maju dokonca chromovu a svietia tak dobre ze teraz ani dialkove nepouzivam este link http://www.auto-moto-shop.sk/web/index.php...;id_produkt=891 (dufam ze to nebude brane ako reklama) jaké žárovky máte u dálkových světel mají tam být H3 ale já mám u novejch xenonů nějaké jiné,mají konec baňky černý jako třeba H7 a jsou delší než H3 světla nemám u sebe tak se nemůžu podívat.světla jsou výroby 07 že by nějaká novinka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.