Publikováno Prosinec 28, 200618 r Najednou z niceho nic nefunguje klima i vnitr ventilator, potom odmraz. zadniho okna, sterace a blinkry. Vse ostatni funguje - zadna varovna kontrolka nesviti ani dobíjení- takze oky - vystrazne, start motora, osvetleni a pod. Zjistil jsem ze odlehcovaci rele funguje - pri startovani zhasinaji svetla jak tlumena tak dalkova takze timto rele to nebude. Pojistky jsou vsechny v poradku jak u baterky - vyndane a ocistene + promazane a vnitrni take oky. Takze prosim poradte, jel jsem z HK 40 km domu bez steracu a vnitr ventilatoru a chumelilo jak prase - nemohl jsem blikat ani vetrat - ani stirat. Zitra si pujcim dilnu a vrhnu se nato. Nemel uz nekdo tento problem? Dekuji vam a pokud nekdo poradi rad se mu odvdecim Upraveno Prosinec 28, 200618 r od Host
Prosinec 29, 200618 r asi špatná spínačka každá z těchto věsí má svou pojistku a svou zem takže to nic, ale všechny jsou funkšní až po sepnutí S kontaktu u starčích kousků práaskne celej ten plast a potom jeden z 5 spínaných špatně funguje
Prosinec 29, 200618 r Vaso das mi prosim na tebe mobil bych radsi pres nej nez pres net dekuji - napis soukromou zpravu diky Upraveno Prosinec 29, 200618 r od Host
Prosinec 29, 200618 r panove vsem diky za analyzovani priciny. Byla to povol. matka pod rele - prvni zleva. Dik patri Cosbymu a Vasoj Ahoj Upraveno Prosinec 29, 200618 r od Host
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.