Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mel jsem objednano ze stranek superskoda.com, ale dnes mi prisel email od vyrobce s cenou za 1 sadu (2 kusy) 80Kc bez DPH!! A to je rozdil. Udelal bych mensi spolecnou objednavku (zrejme zitra), tak pokud mate zajem napiste... :)

post-7739-1194265216_thumb.jpg

post-7739-1194265236.jpg

post-7739-1194265954_thumb.jpg

Upraveno od Doli

Já by bych Doli jednu sadu vzal s nápisem Octavia. Když tak na předání se domluvíme na sraz jihočechů, co říkáš? Nebo jak chceš. :)

• Autor
Já by bych Doli jednu sadu vzal s nápisem Octavia. Když tak na předání se domluvíme na sraz jihočechů, co říkáš? Nebo jak chceš. :)

Predani urcite nebude problem. V patek a sobotu budu v Tabore. Tak kdyby to prislo jeste tenhle tyden, tak Ti to muzu privest v sobotu do Bechyne. :)

Super. Napíšu ti SZ s telefonem. Dííííky. :palec2:

Taky bych jednu sadu vzal s nápisem Octavia-jsem ale Mlada Boleslav-zeby posta? bylo by mozne?

• Autor
Taky bych jednu sadu vzal s nápisem Octavia-jsem ale Mlada Boleslav-zeby posta? bylo by mozne?

Jasny, asi na dobirku. :)

Jasny, asi na dobirku. :)

OK takze zavazne jednu sadu s nápisem Octavia

potom mi napis PMku dikas!!

Já bych si taky jednu s dovolením vzal s nápisem octávia,jsem ze Vsetína,šla by taky pošta :-)?Díky

• Autor
Já bych si taky jednu s dovolením vzal s nápisem octávia,jsem ze Vsetína,šla by taky pošta :-)?Díky

Urcite!! :)

Dneska vecer bych chtel poslat maila s objednavkou, tak piste... :clap:

Jak jsem psal na tvým profilu - jednu sadu s nápisem RS a na dobírku. Adresu pak ti kdyžtak napíšu, až ti to dojde domů..Díky moc!

• Autor

Nikdo uz nema zajem?

hele myslis ze kdyz zitra objednas ze budes mit zasilku ve stredu doma?

• Autor

No, tak to fakt nevim. Ja jsem v Plzni. A domu pojedu ve ctvrtek, takze bych to stihl poslat az v patek. (kdyz to prijde)

Doli,myslíš,že by byl problém zároveň pro mě objednat prahové lišty s nápisem octavia,když už s nima budeš v kontaktu :-)?Neznám cenu,ale myslím,že bude určitě lepší jak u škodovky,prosíííííííím :-)

• Autor
Doli,myslíš,že by byl problém zároveň pro mě objednat prahové lišty s nápisem octavia,když už s nima budeš v kontaktu :-)?Neznám cenu,ale myslím,že bude určitě lepší jak u škodovky,prosíííííííím :-)

Tyhle?

post-7739-1194299799_thumb.jpg

ano tydle :-)

• Autor

OBJEDNANO

Tyhle?

jaky maj ceny? jen pro predstavu...........

No, tak to fakt nevim. Ja jsem v Plzni. A domu pojedu ve ctvrtek, takze bych to stihl poslat az v patek. (kdyz to prijde)

jasny v pohode...

dik! :palec2:

Tyhle?

jaky maj ceny? jen pro predstavu...........

to nevím,ale doufám,že příznivou :-)

Nikdo uz nema zajem?

Se mnou počítáš, hej?

• Autor
Nikdo uz nema zajem?

Se mnou počítáš, hej?

NE!! :p

Nikdo uz nema zajem?

Ahoj.

Budeš ještě objednávat? Nápis OCTAVIA

Upraveno od hrutek

Ja by som tiež rád objednal - nápis OCTAVIA, ak je to ešte možné, a ak nerobí problém že som zo Slovenska. Poštou by sa dalo??

• Autor

Bohuzel uz objednavat nabudu, ale viz ZDE!!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.