Jump to content

Prerabka kluca na vystrelovak OC1 , F,W,

PROCHY603

Recommended Posts

Davam sem navod na prerebku kluca za vystrelovak. zozenieme si vystrelovaci kluc. Kto ma origo D.O. tak aj podla frekvencie 433Mhz,434Mhz. V klucovej sluzbe si dame vyfrezovat planzetu . Povodny kluc rozoberieme . Vyberieme tycku immobilizeru je tam prilepeny. Ja som pouzil odstranovac lepidla abi som sa vyhol poskodeniu tycky IMMO. Na vystrelovaku odstranime znak pod nim je srobik.Cele to rozoberieme prehodime IMMO . Poskladame. prilepime znak a sparujeme D.O. Pripadne Otazky a odpovede sem alebo SZ. :p :p

• 3 weeks later...

Musím jemně nesouhlasit s autorem článku , že majitelé predface se musí spokojit s vystřelovákem bez dálky. Koupil jsem neorigo dalku s vystřelovákem od rakso . Ty klíče od nich sou vážně na pytel ale jelikož mají podobný tvar dá se plošnák z jejich klíče po mírné upravě (musís se zbrousit to skosení) použít v origo. Takže mám octávku bez jakékoli komfortky s dálkou a origo vystřelovákem. Ještě řešim jak přemístit diodu ale to už je prkotina. Toť můj postřeh ;)

post-7158-1208248655_thumb.jpgpost-7158-1208248676_thumb.jpgpost-7158-1208248704_thumb.jpgpost-7158-1208248727_thumb.jpg

• 7 months later...
  • 5 weeks later...
  • 10 months later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Zdravim chcem si dorobit vystrelovak ale chcem tam mat aj central na dialku. uz mam prerobeny vystrelovak uz aj komfortku som nasiel. Len teraz neviem, ak vymenim komfortku bude vsetko fungovat tak ako ma? Snad nebude treba menit este aj "budiky" alebo jednotku airbagu. nechcem mat dodatocne montaze centralov,nijake privesky na klucoch. chcem to mat original v kluci

mechcem menit nic ine v aute len tu komfotku aby som mal central na dialku.

P.S. Auto je Skoda Octavia 1.6 LXI 55kW rok 1998 a ma pravostranne riadenie (nakolko som teraz v anglicku), nemam ziadnu elektriku ani klimu iba central na kluc.

tu je odkaz na komfortku ktoru tam chcem dat, na inom fore mi bolo povedane ze je to ta co potrebujem.

http://cgi.ebay.co.uk/VW-GOLF-MK4-COMFORT-CONTROL-MODULE-UNIT-1J0-959-799-AH-/270595041159?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3f00b8a787#ht_1579wt_754

Edited by Marselus