S.o.n.n.y Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Ahoj, potřebuju poradit:help: nefunguje mi na zadních levých dveří centrál. Nevý někdo čím by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Me to take prestalo fungovat a mel jsem preklesane draty, ktere vedou z dveri, zkrz pruchodku do karoserie. Musel jsem sundat tapecirung, odpojit kabelovy svazek, spajet preklesane draty a zase to vratit na misto. Je to prace na nekolik hodin. Ale muze to mit i jiny duvod - odesel ti moturek, spatne zastrceny kabelovy svazek, atd. V kazdem pripade sundej tapecirung a at ti nekdo klickem (nebo jestli mas DO, tak dalkovym) zamyka a odemyka. Pak to zkus rucne tim, ze zamacknes cudlik na dverich a otevres klickou. Uvidis jak se to cele chova, jestli moturek beha, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Já měl na minulém autě spálený servomotorek centrálního zamikání ( ) u zadních dveří. Koukni napřed na ty dráty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Já měl na minulém autě spálený servomotorek centrálního zamikání ( ) u zadních dveří. Koukni napřed na ty dráty. Ta hrubka je fakt hrozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Já měl na minulém autě spálený servomotorek centrálního zamikání ( ) u zadních dveří. Koukni napřed na ty dráty. Ta hrubka je fakt hrozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 3. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 No, jo no, nikdo není dokonalý přepsat se může každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 No, jo no, nikdo není dokonalý přepsat se může každej. já vím, proto jsem se spíš smál než chybě tomu jak ti to pava pohotově opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 No, jo no, nikdo není dokonalý přepsat se může každej. já vím, proto jsem se spíš smál než chybě tomu jak ti to pava pohotově opravil Pozor, jako první pohotově učitelským způsobem (červeně) opravil xp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 a didi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Červen 2006 Sdílet Vloženo 4. Červen 2006 a didi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecl Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Měl jsem úplně stejnou závadu, i když se maličko jinak a pro mě i zvláštně projevovala. Při zamykání auta dálkovým ovládáním se všechny dveře zamkly v pořádku, při tomtéž zamykání, ale zevnitř od řidiče se mi levý zadní zámek zamknul a ihned odemknul. V servisu mi odborníci pověděli, že je to vadný zámek levých zadních dveří. Ale má povaha mi nedala a dal jsem se do zkoumání. Po rozebrání onoho již zmiňovaného svorkového místa pr konektory na B sloupku, jsem našel nějakým způsobem "uhnilý" jeden z konektorů. Po překonektorování a opravě tohoto místa mi začalo vše fungovat tak, jak má. A navíc se zamknutí auta dálkovým ovladačem potvrdí bliknutím směrových světel a to opakovaně. Což bylo před tím pouze sporadicky, nicméně v servisu mi pověděli, že toto je bežbá věc u Fabii, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 mně to zas při zamykání klíčem chodí ok, ale při ovládání zevnitř se neodemykají LZ - klasika......co to je sakra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 už je to ok, byla to vyskočená pružina v elektronické části zámku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 7. Červen 2006 Sdílet Vloženo 7. Červen 2006 Hmm, mě zase přestala blikat LED dioda u čudliku, když se zamkne centrál. Myslíte že to bude přitahovat zloděje? Asi ne, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddwarf Vloženo 10. Červen 2006 Sdílet Vloženo 10. Červen 2006 hudecl Podáno 5.6.2006, 19:14 Měl jsem úplně stejnou závadu, i když se maličko jinak a pro mě i zvláštně projevovala. Při zamykání auta dálkovým ovládáním se všechny dveře zamkly v pořádku, při tomtéž zamykání, ale zevnitř od řidiče se mi levý zadní zámek zamknul a ihned odemknul. V servisu mi odborníci pověděli, že je to vadný zámek levých zadních dveří. Ale má povaha mi nedala a dal jsem se do zkoumání. Po rozebrání onoho již zmiňovaného svorkového místa pr konektory na B sloupku, jsem našel nějakým způsobem "uhnilý" jeden z konektorů. Po překonektorování a opravě tohoto místa mi začalo vše fungovat tak, jak má. A navíc se zamknutí auta dálkovým ovladačem potvrdí bliknutím směrových světel a to opakovaně. Což bylo před tím pouze sporadicky, nicméně v servisu mi pověděli, že toto je bežbá věc u Fabii, tak nevím Tak ted si mi doufám pomohl, mám uplně stejnou závadu, taky na zadních levých, už jsem s chystal že se do toho pustím a vidím že tu někdo řešil stejnej problém, já mám vubec celou levou stranu slabší - ted mi odešel pro změnu mikrospínač u řidičových dveří, no prostě nevím co dřív:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 11. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2006 Tak už jsem problém vyřešil rozebral jsem motůrek do šroubku, trvalo sice celý den než jsem ho dal zase do hromady, ale začal fungovat.Ale pořád nefungoval v těch ZL dveří, tak jsem hledal chybičku dál. Odpojil jsem kabel který vedl do auta a vyndal a zjistil jsem že tam jsou asi tři utržený kabely, tak jsem je spájel dohromady a závada byla opravena(konečně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemiccc Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 Zdravím, mám problém s centrálem konkrétně pravé zadní dveře. pokud zamknu dálkou všechny dveře se zamknou a začne blikat led u řidiče pokud zmáčknu znovu tlačítko na zamknutí zhasne led a pravé zadní dveře se odemknou. Když zamknu zevnitř od řidiče tak se u těchto dveří zámek zamkne ale zase se odemkne. Pokud otevřu kufr prostředním tlačítkem tak se také tyto dveře odemknou. Nedávno jsem měl problém s tímto zámkem že nefungoval mikrospínač tak jsem v B. sloupku odpojil ten dvoupinovej konektor. Nevíte čím by to mohlo být způsobeno ? Jakákoliv rada dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 mikrospínač je jenom 1 kabel!!! druhý je hlášení safe... pokud máš vadný mikrospínač není důvod odpojit onektor.. nech ho zapojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemiccc Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Ok díky to je dobrá rada o víkendu se do toho pustím. Pokud vím dobře ve sloupku jsou tři konektory 1. výškový repro 2.servo zamykání a 3. dle servisu pouze na mikrospínač. Ten 3. mám rozpojený zkusím tedy zapojit pomohla by mi ještě rada který vodič je na indikaci SAFE a který je na mikrospínač. prohledal jsem všechnu literaturu co jsem našel k elektrickému zapojení těch zadních dveří a mám v tom ještě větší zmatek než předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 pánové je levý přední zámek se servem stejný jako ten octaviovy? nebo z O1 do F1 nejde? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.