Přejít na obsah

Chlumec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    125
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Chlumec

  1. Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenost se zvukem zámku zadních dveří? Když auto odemknu udělá to drnčící zvuk viz. příloha. 2x Odemknu, zamknu za sebou a pak už se to uklidní do doby než je auto delší dobu zamčené. 
    děkuji

  2. Před hodinou, r_e_n_e napsal:

    @Chlumec prečítaj si celú tému a príspevky, lebo nemá zmysel sa opakovať.

    A úprimne... Riskuješ tým svojim prístupom len to, že odpáliš spojku a potom budeš riešiť repas, alebo komplet novú. 

    Promiň přečetl jsem 2x ale postup nebo jak se dělá DQ250 jsem nenašel. Jak to dělají v servise vypustí a natlačí nový? Nebo to dělají těmi mašinami? 

  3. před 24 minutami, r_e_n_e napsal:

    Je to postup na tvoju spojku... 

    to se nemusí dělat přes tu mašinu co nový  do vnitř a starý ven? Nebo se to děla oběma způsoby?  Jak to dělají v servisech?

  4. V 31. 1. 2017 na 19:27, Ladzahappy napsal:

    Je to original,ale vzdy mi to fungovalo bez problemu,az ted jednou,asi ta zima nebo nevim.Vytahl jsem klic a radio stale hralo a neslo vypnout.Musel jsem na vypinac zatlacit fakt silou,aby se vypnulo. Rádio se vypnulo ale tlačítka ovládání zůstaly rozsvícené a nezhasli ani po tom co jsem z auta odešel a zamkl ho. Po poradě v servisu jsem odpojil a opetovne připojil baterku a Problém byl pryč.Absolutne nechapu.Ale jinak dekuji za rady.

    To se mi taky teď stalo. A vybijí to baterku hodně? Díky

  5. Zdravím. Dneska jsem se byl podívat na Superba 3 combi L&K, 2017. A překvapilo mě že to nemá parkovací kameru a s asistentů to má jen front. To i známá ve Scale toho má víc. To si škodovka i u L&K nechává za vše doplatit? Nebo proč to je takhle osekané u téhle výbavy? Moc děkuji

×
×
  • Vytvořit nový...