Přejít na obsah

ViTeCZeK

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ViTeCZeK

  1. @moralles jo jo, já tak samo, spíše něco nad 10k. (: jinak 20mm bych nedával, to snad nepůjde ani poznat. Aspoň 30mm Dělal jsem to ve škoda Kudrna Orlová, mám to u baráku a jsou tam opravdu ochotní. Minulý týden jsem byl pro pin k rádiu, trvalo to 2 min a zdarma. Někdo psal, že jinde chcou 300,-
  2. Ahoj, ahoj. Povím ti to na rovinu, pokaždé když přijdu k autu, jsem z toho opravdu unešen, i po delší době je to opravdu pecka, co se týče vzhledu. Jízdni vlastnosti jsou taky dobré, ale komfort šel o něco dolů, je to tvrdší, takže cítím to mnohem víc, než předtím. Možná za to mohou i 17”, takže jsem zvědav jak to bude v zimě, to mám 15”. Za mě bych do toho šel znovu, ale pro někoho, kdo v autě trávi více času na cestách to asi není, komfort je komfort. Jinak cena výměny proběhla přímo ve škodovce a kluci si vzali 3200,- včetně geo. A nechal jsem si to i zapsat do ser. knihy. Pružiny 35/45mm.
  3. Jo, já se tak trochu opičil po tobě. A sluší mu to mnohlem víc. (:
  4. Tak se jdu pochlubit. Jsem z toho nadšený.
  5. Nakonec jsem koupil tyto. Snad budou oukej. Někdy příští týden to budu měnit. Ještě musím někoho sehnat. Nevíte o někom v Ostravě?
  6. Já už mám, koupil jsem čínu s androidem a jsem nadmíru spokojen. Vše funhuje jak má.
  7. Aha, oukej. A co jízdní vlastnosti? Nedře někde něco? Příjde mi že 35/45 je už docela dost. Není auto moc tvrde?
  8. Máš to nadupané. Kolik tě vyšly pružiny? Asi nejsi někde z okolí Ostravy? Že by jsi mi s tím píchnul. Bo to fakt vypadá hozně, oproti tvému.
  9. Sorry, byl tam jiný odkaz. Mám 1,2 Tsi 77kW. Já bych to asi sám nezvladl.
  10. Čau chlapi, chystám se taky snižovat, co říkáte na tyhle? A kolik Vás vyšla výměna? Díky za info.
  11. Zdravím. Chtěl bych poradit od Vás, kdo se v tom vyzná, pač už mi to vrtá nějakou dobu hlavou a snažím se něco najít, ale marně. Mám už skoro rok Rapida spaceback v Monte Carlu a nejvíc mě sere autorádio, kde musím stále pálit CD. Nemám tam BT (ikdyž volant je na to stavěnej) a ani USB (pouze aux). Chci se zeptat: 1, Když je na volantu sluchátko, je auto připravene pro hovor. (je v autě někde zabudovaný mikrofon) 2, V nastavení maxidotu nikde není nic o BT(tedy chápu dobře, že ho tam asi nemám), vyřeší to výměna autorádia, nebo budu muset montovat nějakou BT jednotku? 3, Jaká origo autorádia mi budou pasovat do mého Rapidu? Díky moc za rady.
  12. Měl jsem je na starém autě a praskla mi asi po dvou měsících. Tak jsem dal obyčejné.
  13. No o ty dálkove mi vůbec nejde, ty nepoužívám. Jde mi hlavně o to, abych měl denní bíle světlo. Tak se chci zeptat, zda to někdo už měnil. Něco jsem četl o H15 cool blue, ale nechce se mi za žárovku, která není led dávat na českém trhu cca 700,-
  14. Zdravím. Již dva měsíce jsem majtelem Rapidu a už hledám co se dá zlepšit. Vyměnil jsem žárovky v interieru za led a teď hodlám měnit světla. Mám xenony, takže už jsem k nim objednal w5w led, ale stále si nevím rady s H15 tedy denním svícením (dalkovýma). Mohl by mi někdo poradit? Uvažoval jsem o těchto. Ale jak to bude fungovat s dálkovýma? (popravdě jsem dálkove využil jen při blikáni na protější řidiče)
×
×
  • Vytvořit nový...