Přejít na obsah

kkerka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kkerka

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To je super, já mám teď 85tis a motor, spojka, převodovka ok. Více mě trápí vrzání přední nápravy v chladných dnech. Nemáš s tím taky zkušenosti.
  2. Pawouku od tebe bych čekal něco víc jinak díky všem za reakce
  3. Vše nový krom pal.filtru mám 65tis v kolika se mění??
  4. Škubání není hlavním tématem, jde o studený start bez sitiče.Já jezdím denně do práce 20 km a zpět. 1/2 po dálnici.Z domova ale jedu 3km z kopce tak se to škubání více projeví, protože se motor neohřeje. Raději teď jedu na v
  5. Celé léto po nastartování cca 1 min sitič 1300 otáček, když přijde zima po nastartování nízké otáčky zjevně bez sitiče. Motor při jízdě lehce škube. Chápete to někdo ???
  6. Myslím, že soudruzi z škoda MB udělali někde chybu, děje se to i na fabiich . Není normální aby po výměně destiček i kotoučů byl 5tkm klid a pak se to zase pos.....
  7. Mám také problém s vybracemi při prudším brzdění z vyšší rychlosti, není to ale vždy.Chci to zkusit uhrát na záruku. Jak to v servisu zdůvodnili, že se na to reklamace nevztahuje?(taky mě zarazilo ,že brzd.destičky jsou jako nové a kotouče mají milimetrovou hranu)
  8. Díky,příručku jsem jen letmo prolistoval a neviděl.
  9. a pak...,tam něco utrhnu.Díky, opatrně to vyzkouším.Odkud máš ten obrázek,dá se vyndat bez poškození celé světlo? Mohla by se tam odtud napájet kamera.
  10. Nejspíš odešla žárovka v předním interiér. osvětlení ,nevím jak se do toho dostat.
  11. O víkendu jsem dal K.Vary a zpět 250km a pr.spotřeba 5,5 L.To je v pohodě,to zvýšení spotřeby je u krátkých vzdáleností .Při studeném motoru jede asi déle na sytič.
  12. Poslední dny ,jezdím do práce 20km ukazuje denní průměrnou spotřebu o půl litru větší než dřív.Rapida mám dva roky najeto 33tis.Při stejném způsobu jizdy a vyšších teplotách než před týdnem. Proč.....?
  13. Co vše jste museli měnit na svém rapidu po ujetých cca stotisících
  14. Motor je čistý ,mám pocit že je to od turba
×
×
  • Vytvořit nový...