Přejít na obsah

kkerka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kkerka

  1. To je super, já mám teď 85tis a motor, spojka, převodovka ok. Více mě trápí vrzání přední nápravy v chladných dnech. Nemáš s tím taky zkušenosti.
  2. Pawouku od tebe bych čekal něco víc jinak díky všem za reakce
  3. Vše nový krom pal.filtru mám 65tis v kolika se mění??
  4. Škubání není hlavním tématem, jde o studený start bez sitiče.Já jezdím denně do práce 20 km a zpět. 1/2 po dálnici.Z domova ale jedu 3km z kopce tak se to škubání více projeví, protože se motor neohřeje. Raději teď jedu na v
  5. Celé léto po nastartování cca 1 min sitič 1300 otáček, když přijde zima po nastartování nízké otáčky zjevně bez sitiče. Motor při jízdě lehce škube. Chápete to někdo ???
  6. Myslím, že soudruzi z škoda MB udělali někde chybu, děje se to i na fabiich . Není normální aby po výměně destiček i kotoučů byl 5tkm klid a pak se to zase pos.....
  7. Mám také problém s vybracemi při prudším brzdění z vyšší rychlosti, není to ale vždy.Chci to zkusit uhrát na záruku. Jak to v servisu zdůvodnili, že se na to reklamace nevztahuje?(taky mě zarazilo ,že brzd.destičky jsou jako nové a kotouče mají milimetrovou hranu)
  8. Díky,příručku jsem jen letmo prolistoval a neviděl.
  9. a pak...,tam něco utrhnu.Díky, opatrně to vyzkouším.Odkud máš ten obrázek,dá se vyndat bez poškození celé světlo? Mohla by se tam odtud napájet kamera.
  10. Nejspíš odešla žárovka v předním interiér. osvětlení ,nevím jak se do toho dostat.
  11. O víkendu jsem dal K.Vary a zpět 250km a pr.spotřeba 5,5 L.To je v pohodě,to zvýšení spotřeby je u krátkých vzdáleností .Při studeném motoru jede asi déle na sytič.
  12. Poslední dny ,jezdím do práce 20km ukazuje denní průměrnou spotřebu o půl litru větší než dřív.Rapida mám dva roky najeto 33tis.Při stejném způsobu jizdy a vyšších teplotách než před týdnem. Proč.....?
  13. Co vše jste museli měnit na svém rapidu po ujetých cca stotisících
  14. Motor je čistý ,mám pocit že je to od turba
  15. Zdravím, máte někdo zkušenost,že je po jízdě cítit smrad spáleneho plastu z pod kapoty motoru,který vynikne především po zajetí do garáže
×
×
  • Vytvořit nový...